Woonbegeleider flexpool, Gouda

Kwintes


Datum: 2 weken geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Kwintes
Voor de regio Gouda zoeken we een flexibele en enthousiaste woonbegeleider voor onze flexpool. In deze functie word je minimaal 8 uur en maximaal 32 uur per week ingezet op verschillende Kwintes locaties. Kwintes biedt je hiermee een uitdagende baan waarbij je ervaring kunt opdoen met de begeleiding van diverse doelgroepen binnen verschillende teams en woonvormen.

Als flexpool woonbegeleider (de naam zegt het al) word je flexibel ingeroosterd. Daarnaast wordt er een beroep op je gedaan bij onvoorziene roosterproblemen, ziekte en crisissituaties. Je werkt afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten.

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Cliënten stellen deze samen op met hun persoonlijk begeleider. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen waarbij je een sterke signalerende functie hebt t.a.v. hun psychisch welbevinden. Je stimuleert cliënten met het stabiel toepassen van oplossingen voor hun specifieke situatie. Je biedt proactief praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Ook verricht je ADL handelingen wanneer nodig. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een goede sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De begeleiding van de cliënten staat voorop maar er is ook ruimte om mee te denken en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de teams.

Jouw werkplek

Als flexpool collega heb je een belangrijke rol binnen de regio Gouda. Je wordt afwisselend ingezet op verschillende locaties van Kwintes met steeds wisselende doelgroepen (leeftijden en problematiek). De teams bestaan voornamelijk uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders en slaapwachten. Je bent onderdeel van het flexpool team in regio Gouda. Binnen de flexpool zijn meer collega’s werkzaam.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met zo'n 2000 collega’s, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen.

Wat we van jou verwachten

Flexpool Medewerker Zijn Vraagt Om Snel Te Kunnen Schakelen, Zowel In Je Planning Als In Je Gedrag. Van Jou Verwachten We Dat Je Je Goed Kunt Inleven En Dat Je Toegankelijk Bent. Je Bent Klantgericht En Een Teamspeler. Je Kunt Grenzen Stellen En Proactief, Zelfstandig En Evenwichtig Handelen. Kwintes Is Altijd In Beweging, Je Staat Daarom Open Voor Nieuwe Ontwikkelingen. Verder Verwachten We

 • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
 • Bij voorkeur werkervaring in de GGZ.
 • Kennis van psychiatrische ziektebeelden en psychosociale problematiek.
 • Dat je flexibel inzetbaar en oproepbaar bent van maandag t/m zondag en soms op feestdagen.

Ons aanbod

 • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 40).
 • Een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is per direct beschikbaar.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33% en vakantiegeld in mei van 8%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne afdeling Leren en Ontwikkelen als extern.
 • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap
 • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
 • Een telefoon van Kwintes.

Informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Shusma Niddha, recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-29663357.

Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan online. Je krijgt binnen drie dagen een reactie. Naast een CV ontvangen we graag een motivatiebrief (optioneel).

De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gesprekken. Het nagaan van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent gedrag.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Werkverantwoordelijke LS {Auto vd zaak, Salaris: €3.000,00 - €4.500,00 pm}, Gouda

ZKER, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
FunctieomschrijvingFunctietitel: werkverantwoordelijke LS (Laagspanning)Als Werkverantwoordelijke Voor Laagspanningsinstallaties (LS) Draag Je De Verantwoordelijkheid Voor Het Plannen, Organiseren En Uitvoeren Van Verschillende Taken Met Betrekking Tot Laagspanningsinstallaties. Hieronder Volgt Een Gedetailleerde WerkomschrijvingVeiligheidsverantwoordelijkheid:Zorgen voor de naleving van veiligheidsvoorschriften en -procedures bij alle werkzaamheden met betrekking tot laagspanningsinstallaties.Uitvoeren van risicoanalyses en het implementeren van passende veiligheidsmaatregelen om ongevallen te voorkomen.Toezicht houden op de veiligheid...
ZKER

Medewerker Klantenservice | GOED SALARIS | FULL-TIME, Gouda

WerkTalent, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij graag de redder in nood voor alle soorten vragen van klanten? Denk jij in oplossingen en blijf je in elke situatie professioneel? Zoek dan niet verder en lees deze vacature van een heel dankbaar bedrijf die werken met hulpproducten.Dit ga je doenJe komt in een gezellig team van collega’s terecht waar iedere dag verschillend is. Het bedrijf werkt...
WerkTalent

Medewerker zorgadministratie dagbehandeling, Interne Geneeskunde

Groene Hart Ziekenhuis, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
Bij ons op dagbehandeling vind je het nog: interesse in wie jij bent, als collega én als mens. We gaan op een warme en collegiale manier met elkaar om en de sfeer is gemoedelijk en hartelijk. Iedereen is benaderbaar. Tegelijkertijd zijn we ambitieus, richten we ons sterk op kwaliteit en zijn we als team voortdurend bezig met de verbetering hiervan.Bij...
Groene Hart Ziekenhuis