HR Business Partner

The Fine Hotels & Suites Collection


Datum: 2 weken geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
The Fine Hotels & Suites Collection
Fine Hotels & Suites is de oorsprong van passie, liefde, en een huiselijk gevoel. Vanuit deze gedachte zijn onze hotels ontstaan. Fine service, warmte en persoonlijkheid staan centraal en we creëren graag de optimale beleving voor onze gast op het gebied van zowel slapen als vergaderen. Deze ervaring is altijd in combinatie met de bijzondere omgeving die onze hotels bieden en waar achter elke locatie een mooi verhaal verschuilt.

Wie versterkt ons team op de positie als HR Business Partner?

Met al bijna 100 members in onze Fine Famliy is er altijd wat te doen binnen HR. Van administratieve taken, tot het onboarding programma, het uitdelen van Valentijnrozen of het begeleiden van zieke werknemers. Samen met de HR medewerker Cluster, de HR Stagiaire vorm jij het HR Dream Team. In jouw rol houd jij je bezig met de day to day HR taken binnen de grootste locatie, Buitenplaats Bergse Bossen. Daarnaast ben jij strategisch sparringpartner voor de directie en geef je leiding aan de overige HR medewerkers. Je ontwikkelt, draagt uit en staat voor een Fine HR beleid en neemt de rest daarin mee.

Wat maakt ons Fine;

 • Als je een nieuwe collega bij ons aan boord brengt, belonen we je met een aantrekkelijke bonus die kan oplopen tot maar liefst 250 euro! Dat is nog eens succes delen.
 • En wat dacht je van een nachtje weg? Overnachten in 1 van onze hotels kun je voor slecht 35 euro per nacht. De perfecte staycation is binnen handbereik!
 • We koesteren een warme en huiselijke sfeer binnen onze teams. Door diverse activiteiten zoals gezellig teamuitjes en onvergetelijke personeelsfeesten, maken wij dit waar.
 • Wil je groen en slim reizen? Pas je reiskostenvergoeding aan en kies voor een milieuvriendelijke e-bike als leaseoptie. Op weg naar een duurzamere toekomst!
 • Bij ons bruist het van enthousiaste en ambitieuze teamgenoten die elkaar inspireren en van elkaar leren.
 • Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden we je de kans om met een aantrekkelijke korting lekker te sporten.
 • We zijn dol op investeren in jou! Of het nu gaat om professionele groei of persoonlijke ontwikkeling, wij staan voor je klaar met diverse opleidingsmogelijkheden.
 • Jij bent in het bezit van een HBO opleiding;
 • Je hebt ervaring zowel op het gebied van HR als hospitality;
 • Je hebt werkervaring met NMBRS, Staff Support, Recruitee, Microsoft Teams en Onenote;
 • Je bent empathisch en communicatief sterk;
 • Zelf starter en aanvoerder van het team;
 • Je hebt een energieke daadkrachtige instelling en zin om er wat van te maken.


Hoe komt een dag als HR Business Partner eruit te zien?

Bij Fine Hotels & Suites zoeken we een gedreven HR Business Partner die ook de handen uit de mouwen steekt bij de locatie Buitenplaats Bergse Bossen waarbij je verantwoordelijk bent voor alle day to day HR zaken voor de 55 werknemers. Lekker hands on bezig dus!

Dit combineer je met het leidinggeven aan het rest van het HR Team. Dit bestaat uit de HR medwerker Cluster. Zij is verantwoordelijk voor alle HR zaken binnen de boetiekhotels. Een of twee dagen in de week zitten jullie bij elkaar om er zo voor te zorgen dat het overkoepelende Fine HR beleid eenduidig is en blijft en ondersteun je haar bij wat complexere vraagstukken. Zo kom je bovendien ook op alle locaties en leer je alle medewerkers kennen. Daarnaast ben je de adviseur en sparringpartner van de directie op HR gebied.

Ben jij klaar voor deze uitdagende rol in de wereld van luxe hospitality? Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan het creëren van buitengewone ervaringen en het behalen van ongekend succes.

Verantwoordelijkheden op een rijtje

 • Verder uitbouwen en onderhouden van het Fine HR beleid voor de hele hotel collectie
 • Aansturing van het HR Team
 • Aansturing van externe partijen zoals inleenbureaus, Arbodienst etc.
 • Maken van het jaarlijkse budget voor HR
 • Adviseren van de Directie
 • Sparringpartner voor Directie


Ons wervingsproces;

 • Eerste Telefonische Screening
 • Eerste kennismakingsgesprek op locatie met de directrice
 • Offer
 • Contractondertekening & Onboarding


Over Fine Hotels & Suites

Fine Hotels & Suites is een collectie van 5 locaties genaamd Stadsvilla Mozaic, Casa Julia, Stadsvilla Mout & Buitenplaats de Bergse Bossen.. Fine Hotels & Suites biedt passie, liefde en een huiselijk gevoel. Vanuit deze gedachten zijn onze hotels ontstaan, met Corina Waaijer aan het roer. Met fine service, warmte en een persoonlijke benadering creëren we een optimale beleving voor onze gasten. Al onze hotels zitten in panden met bijzondere historie en verhaal. Bij Fine staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel en we zorgen dat de gasten zich thuis voelen, ongeacht de grootte van onze hotels. Al onze hotels zijn “Green Key Gold Certificated’’. We steunen meerdere maatschappelijke doelen en kijken dagelijks hoe we ons assortiment zo mooi en duurzaam mogelijk kunnen ontwikkelen. We zoeken mensen die deze waardes omarmen en samen met ons de Fine Collectie en zichzelf kwalitatief willen laten groeien.

Stadsvilla Mozaic, Den Haag: Ons eerste 4-sterren boetiekhotel, geopend in 2008, met 25 kamers en een vergaderzaal voor maximaal 21 personen.

Casa Julia, Delft: Een charmant 4-sterren boetiekhotel, geopend in 2016, met 24 kamers en een vergaderzaal voor maximaal 12 personen.

Stadsvilla Mout, Schiedam: Een sfeervol 4-sterren boetiekhotel, geopend in 2018, met 17 kamers en een vergaderzaal voor maximaal 20 personen.

Buitenplaats de Bergse Bossen, Driebergen: Ons grootste 4-sterren boetiekhotel, gelegen te midden van de natuur, met 70 kamers en maar liefst 13 vergaderzalen.

Op dit moment bevindt zich een mix van Leisure- en zakelijke gasten in de verschillende boetiekhotels.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager Finance (32-37,5 uur) – Gouda

Holland Talent Group, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
Voor deze brede en afwisselende functie komt Stichting Het Buitenhof graag in contact met een kandidaat die zich aangetrokken voelt tot het maatschappelijke karakter van de organisatie. Een ervaren professional, met het hart op de juiste plaats voor de belangen van anderen. En om zelf te beleven wat de groepsreizen voor deze mensen betekenen, nodigen ze jou graag uit om...
Holland Talent Group

Project Communicatie Adviseur - Zuid Holland

TenneT TSO B.V., Gouda, Zuid-Holland
2 weken geleden
TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Project Communicatie Adviseur voor de regio Zuid-Holland, met als standplaats van ons kantoor in Arnhem.Het...
TenneT TSO B.V.

Medewerker bosmaaier, Gouda

Faam werkt, Gouda, Zuid-Holland
2 weken geleden
Prachtige kans binnen de groenvoorziening!Ben je zelfstandig en bedreven met een bosmaaier? Zoek je vrijheid in je werk en wil je lokaal aan de slag? Dan is deze fantastische baan iets voor jou!Je begint je dag op de vestiging met een kop koffie, maakt alles gereed en vertrekt met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Uitgerust met een telefoon en...
Faam werkt