Mechanisch Monteur, Enschede

Cottus BV


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Voltijd
Cottus BV
Wat jij doet

Als mechanisch monteur zul je aan de slag gaan in een cleanroom. Je hebt flexibele werktijden en jij bepaalt zelf hoe laat je tussen 7 en 9 uur start. Hoe fijn is dat? In deze functie als mechanisch monteur werk jij bij ons in een cleanroom in een cleanroompak. Even wennen, uiteindelijk super fijn. Want zodra je de cleanroom binnen bent, kom je in een zeer prettige werkomgeving. Zo is het lekker licht, stofvrij en altijd 21°C. Aangezien je niet mag eten in de cleanroom, heb je vaker pauzes op de werkdag. Binnen het bedrijf hebben wij een uitstekend bedrijfsrestaurant waar jij samen met je collega’s lekker kan eten, drinken en rusten. Wat ga je precies doen? Jij bouwt vanaf werktekening of andere werkvoorschriften complexe modules. Modules die gebruikt gaan worden in de High Tech chipindustrie. Hoe gaaf is het om hier als monteur aan mee te kunnen bouwen? Dit van A tot Z. Want naast het bouwen van ben je ook verantwoordelijk voor het inregelen en het testen. Ook denk je na over zaken als wat kan beter en slimmer? Met jouw dagelijkse werk lever jij een belangrijke bijdrage aan de wereld. Jij maakt de basis van chips. Chips die gebruikt gaan worden in telefoons, auto’s en nog heel veel meer. Kortom wij bieden je een zeer afwisselende, verantwoordelijke en toffe functie. Gezien de belangrijkheid van je werk check jij altijd het werk van je buddy. Jouw buddy checkt ook altijd jouw werk. Zeker weten dat jij door je baan op onze werkplek naar een werkdag tevreden naar huis gaat.

Ben jij het?

Wij kijken bij kandidaten voor de functie van mechanisch monteur naar de volgende eisen:

 • Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO 3 of hoger richting Mechatronica Monteur, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare technische opleiding:

Of

 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie:

Daarnaast Is Het Belangrijk Dat

 • Ervaring in mechanische assemblage, installatie en onderhoud is een pré:
 • Kennis van technische tekeningen en meetinstrumenten:
 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail:
 • Je gaat werken in een super leuk team! Daarom zijn wij opzoek naar een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

 • Wij bieden jou een uitstekend salaris als mechanisch monteur tussen de € 2750,- en € 4000,- bruto, afhankelijk van je ervaring en opleiding:
 • Een fulltime baan met een mogelijkheid tot een vast contract:
 • 25 vakantiedagen:
 • Keuze tussen extra vakantiedagen (13 ADV dagen) of 5% ADV toeslag boven op je salaris:
 • Bij het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus ter waarde van € 500,-

Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financieel administratief medewerker

Wolfram Chain, Enschede, Overijssel
1 week geleden
FunctiebeschrijvingDit bedrijf is al ruim 50 jaar een wereldwijde speler in de textielhandel gericht op de in- en export van textiel voor o.a. heren en dames overhemden en blouses. We hebben in de loop van de jaren een netwerk van klanten opgebouwd in meer dan 80 landen. Functieomschrijving: Werkzaamheden:Inboeken en classificeren facturen;Kost-/verkoopprijsberekeningen;Voorraadadministratie;Beschikbaar stellen documentatie t.b.v. accountants;BTW aangiftes;Opstellen financiële rapportages.Functievereisten: Naast...
Wolfram Chain

Project engineer

Eminent Groep, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving . Als project engineer ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning van meerdere projecten op het gebied van explosieven opsporing. Je houdt je bezig met het maken van calculaties en berekeningen van het bouwproces, en de coördinatie van de CAD-engineering werkzaamheden. De projecten waar je aan zult werken zijn gericht op de markt voor opsporing van conventionele explosieven...
Eminent Groep

Service En Onderhoudsmonteur, Enschede

Cottus BV, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
Wat jij doetAls service,- en onderhoudsmonteur ga je vooral bezig met onderhoud en het oplossen van storingen. Je gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk, waardoor de elektrotechnische installaties in topconditie blijven! Je werkt door middel van een planning aan verschillende taken, waaronder ook w-werkzaamheden.Ben jij het?De ideale service,- en onderhoudsmonteur is gestructureerd en voldoet aan het volgende profiel: Op het...
Cottus BV