Open sollicitatie – Productie – Uitvoerend, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
Wierenga & De Graaf
Ben jij op zoek naar een baan in een productie omgeving? Dan komen we graag met jou in contact.

Herken jij jezelf in het onderstaande?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding
  • Je hebt mensenkennis en doorzettingsvermogen
  • Je bent communicatief sterk, proactief en resultaatgericht

Over de werkzaamheden

Enkele voorbeelden van functies in een productieomgeving.

  • Procesingenieur: Verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en optimaliseren van productieprocessen om de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren.
  • Kwaliteitsmanager: Verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de producten door het implementeren en handhaven van kwaliteitsnormen en -procedures.
  • Supply Chain Manager: Verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en beheren van de goederenstroom van leveranciers naar klanten, met als doel een efficiënte en effectieve supply chain te garanderen.
  • Productieplanner: Verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van productie- en materiaalplanningen, zodat de productieprocessen soepel verlopen en er voldoende voorraad is.
  • Operationeel manager: Verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de dagelijkse activiteiten in de productieomgeving, met als doel de productiviteit en efficiëntie te verhogen.
  • Lean Six Sigma Specialist: Verantwoordelijk voor het identificeren en implementeren van verbeteringsinitiatieven, zoals het verminderen van verspilling en het optimaliseren van processen, om de operationele prestaties te verbeteren.

Afhankelijk van het bedrijf en de industrie zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Over Wierenga & De Graaf

Wij zijn Wierenga & De Graaf de betrokken en inspirerende partner voor werkgevers die een baan aanbieden en voor kandidaten die een baan zoeken. We richten ons op functies op HBO- en WO-niveau en op specialistische functies in Friesland. We werven, selecteren en geven loopbaanadvies. Daarnaast zijn we sterk in arbeidsmarktcommunicatie en onboarding. Met coaching en training brengen we ondernemingen, en kandidaten naar een next level. Bij alles wat we doen streven we naar een persoonlijke relatie met zowel opdrachtgevers als kandidaten, met vooral veel ruimte voor humor. Maar nog belangrijker vinden we dat die relatie gestoeld moet zijn op vrijheid, gelijkwaardigheid en nieuwsgierigheid, voor ons misschien wel de belangrijkste waarden. In die combinatie van waarden schuilt juist ook onze kracht om die ene perfecte match te vinden. Want wat anderen ook beweren, dat is en blijft mensenwerk.

Als jij vindt…

… dat we moeten stoppen met zoeken en beslist kennis moeten maken met jou? Bel dan met Wierenga & De Graaf, ook als je eerst meer informatie over deze aantrekkelijke functie wilt. We zijn bereikbaar via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefonisch op 058 303 13 46.

Meer informatie over Wierenga & De Graaf of andere interessante vacatures vind je op

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gedragskundige

OSG Piter Jelles, Leeuwarden, Friesland
3 dagen geleden
NieuwOver de functieOp de ISK krijgen leerlingen tussen de 12 en 18 jaar de gelegenheid om op een positieve en gestructureerde wijze Nederlands te leren. Naast Nederlands is er aandacht voor rekenen/wiskunde, burgerschap, loopbaanoriëntatie en -begeleiding, sport en kunstzinnige vorming. Ons doel is om elke leerling zo spoedig mogelijk door te laten stromen naar passend regulier onderwijs of naar inburgering.Wat...
OSG Piter Jelles

Voorman/-vrouw productieafdeling, Leeuwarden

Worketeers, Leeuwarden, Friesland
5 dagen geleden
Wil jij deel uitmaken van een betrokken en energiek team? Een team met ambities, passie, kennis en volop ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is Goedhart in Leeuwarden de plek voor jou! Klik gauw verder naar de vacature om te kijken wat ze jou te bieden hebben.Vacature omschrijvingVoor Goedhart Convenience in Leeuwarden is Worketeers op zoek naar een Voorman/Voorvrouw.Dit Ga Je DoenAls Voorman/-vrouw van...
Worketeers

Open sollicitatie – Marketing – Communicatie, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
De sector van marketing en communicatie biedt veel verschillende functies en is constant in beweging. Professionals in dit vakgebied zijn tegenwoordig essentieel. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? We staan klaar om je te helpen bij het vinden van een leuke baan die bij je past.Over de werkzaamhedenHet maken en bijwerken van boeiende content voor verschillende marketingkanalen,...
Wierenga & De Graaf