Teamlead Mechanical Engineering, Tiel - Kranendonk Smart Robotics

Techniekwerkt.nl


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Techniekwerkt.nl
Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Je begint de dag met een informeel overleg met jouw team van 5 fte. Samen stellen jullie de dagelijkse doelen vast, met speciale aandacht voor de ontwikkeling van onze nieuwe Panel Welding Line. In dit proces identificeren jullie samen de kritieke mijlpalen voor het project. Aansluitend stel jij een gedetailleerd plan op, inclusief de benodigde mechanische uren en inkoopbudgetten, dat je vervolgens ter goedkeuring voorlegt aan de projectmanager.

Daarna loop je een rondje door de assemblagehal om de voortgang van de mechanische opbouw te beoordelen. Bij de assemblageafdeling ga je na of de overgedragen informatie en geproduceerde onderdelen aan alle eisen voldoen. Een belangrijk aspect van je rol is het waarborgen van de naadloze samenwerking tussen de betrokken disciplines en het vertalen van technische klantspecificaties naar praktische oplossingen, uitgevoerd volgens onze mechanische architectuur.

In de middag controleer je de vorderingen van jouw eigen team en zorg je ervoor dat de projecten op schema liggen. Terwijl jouw teamleden werken aan de hardware design specificaties en detailtekeningen voor een nieuw project, houden zij zich ook bezig met transportplannen en klantdocumentatie van een lopend project. Ondertussen voer jij risicobeoordelingen uit. Jij zorgt ervoor dat zowel de kwaliteitsstandaarden van mechanische ontwerpen van jouw team als die van externe partijen worden nageleefd. Je bewaakt de planning van de afdeling en zorgt voor een efficiënte taakverdeling en workflow, inclusief de logistieke processen zoals bestellingen en leveringen. Later in de middag werk jij actief mee aan de tekeningen, berekeningen en het uitwerken van concepten en laat je nog een paar laatste aanpassingen doorvoeren in as-built tekeningen.

Aan het einde van de dag neem je de tijd om de voortgang te evalueren en vooruit te plannen. Je rapporteert aan de COO over de projectvoortgang en andere relevante zaken. Het is een moment om trots te zijn op wat jouw team vandaag weer heeft bereikt en om uit te kijken naar de uitdagingen van morgen.

Wat maakt jou de geknipte kandidaat?

  • Afgeronde hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als lead engineer of teamlead engineering
  • Minimaal 5 jaar evaring als constructeur in de machinebouw of systeemintegratie
  • Ruime ervaring met Solidworks en PDM/PLM-systemen
  • Je denkt in oplossingen, maar ziet ook de mogelijke problemen
  • Duidelijke visie op zowel engineering en de ontwikkeling van technische producten, als ook hoe jouw mensen blijvend te ontwikkelen, te motiveren en uit te dagen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandigheid

Wat biedt jouw nieuwe werkgever?

Traditioneel worden robots ingezet voor repetitieve taken, bij KRANENDONK maken we juist het tegenovergestelde mogelijk. Onze robotlijnen zijn ontworpen voor niet-repetitieve productie en gericht op industrieën waarbij producten nooit hetzelfde zijn. Dit opent een wereld van automatiseringsmogelijkheden voor fabrikanten.

Ons doel is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun productiviteit en flexibiliteit door het inzetten van geavanceerde automatiseringstechnologieën. Onze team van gedreven ingenieurs en technici werkt nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Wij zijn een Nederlands bedrijf met dochterondernemingen in Denemarken, Japan, China, Singapore en de VS. Sinds 1983 leveren we onze robotoplossingen aan klanten over de hele wereld. Als robottechnologiecentrum nemen wij verantwoordelijkheid voor engineering, implementatie en onderhoud van hoogwaardige robotoplossingen. Onze hardware en software worden geheel intern ontwikkeld, waardoor onze systemen naadloos kunnen worden geïntegreerd in productiefaciliteiten.

Wat bieden we jou?

Word jij de Teamlead op de afdeling Mechanical Engineering bij KRANENDONK? Dan bieden we jou een baan aan in de top van de automatisering. Ons bedrijfspand in Tiel biedt alle faciliteiten wat je van een modern bedrijfspand mag verwachten. Vers fruit, koffie, thee en fris mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je werkdag.

Ook ontvang je een goed salaris op basis van het aantal uur dat je wilt werken. Daarnaast krijg je een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. Bovendien vind je bij ons ook nog eens enorm veel gezelligheid van je nieuwe collega’s. Met maandelijkse borrels, legendarische feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele sfeer.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Jooble, Tiel, Gelderland
4 dagen geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website Verrichten van (assisterende) werkzaamheden in de productieafdeling; - Controleren van de kwaliteit van betonproducten; - Schoonmaken en houden van...
Jooble

Informatiespecialist, Tiel

FlexIntens, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Voor de Waterschap Rivierenland is FlexIntens op zoek naar een Informatiespecialist voor 32 tot 36 uur per week.Werkzaak Rivierenland voert voor 8 gemeenten in de regio Rivierenland de Participatiewet uit. Werkzaak is een Gemeenschappelijke Regeling.Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. Wij begeleiden werkzoekenden op weg naar werk. Als dat niet gelijk lukt, bieden...
FlexIntens

Klantmanager Statushouders, 32 uur, Tiel

Gemeente Tiel, Tiel, Gelderland
3 weken geleden
Begeleiden van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk, voornamelijk StatushoudersZorg dragen voor uitstroom naar werk, vanaf de eerste kennismaking tot starten bij een werkgeverZorgen dat de mogelijkheden in kaart worden gebrachtInzetten van instrumentenStarten van onderzoekenOpstellen van een Plan van Aanpak per werkzoekendeVolgen en faciliteren van de gemaakte afsprakenZorg dragen voor de administratieve verwerking van de gemaakte afspraken...
Gemeente Tiel