Product /SQL developer - Arnhem, The Netherlands (hybrid)

Source Intelligence


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Source Intelligence
Krijg jij er energie van om als Product /SQL developer onderdeel uit te maken van een innovatief productteam in de duurzaamheidswereld? Kun jij werken met API’s en business rules engines? Kun jij eisen en wensen vertalen naar techniek?

Dan maken we graag kennis met je.

Wat ga je doen?

Met onze software creëren onze klanten duurzame toeleveringsketens. Onze software helpt bij het oplossen van wereldwijde problemen zoals ontbossing of kinderarbeid. Ons platform koppelt alle schakels in een keten aan elkaar, zodat transparent is wat er in een keten gebeurt. Hierdoor behouden consumenten het vertrouwen in duurzame merken en bedrijven zoals Tony’s Chocolonely.

In jouw rol werk je in de configuratielaag van onze software. Je past het platform aan, aan de eisen en wensen van onze klanten.

Ons platform draait in een Azure PaaS omgeving en maakt o.a. gebruik van Azure SQL. We werken in de Microsoft stack, denk aan .NET8, Microsoft Azure, Power BI en MS Visual studio. Voor monitoring maken we gebruik van Grafana, Azure Monitor en Azure Application Insights.

Je werkt samen in een team van software engineers, een sysadmin, een architect, test engineers, een requirements engineer en een PO.

 • Jij configureert onze software mbv standaard tools (o.a. business rules engine).
 • Je ontwikkelt queries en stored procedures (met T-SQL) voor productontwikkeling (voor branche specifieke wensen).
 • Je vertaalt functionele eisen naar duurzame technische oplossingen.
 • Je werkt in multidisciplinaire productteams voor nieuwe klanten/branches.

Jouw profiel:

 • Minstens 3 jaar werkervaring met technische configuraties en T-SQL (schrijven en verbeteren van stored procedures).
 • Werkervaring in een .Net/Azure Paas-omgeving met runtime-problemen (debuggen of op zijn minst problemen volledig kunnen beschrijven).
 • Kennis van XML, Json, Git, Javascript en API's zijn een must.
 • Je bent productgericht en hebt een sterk gevoel voor wat goed werkt (en wat niet) in online webgebaseerde producten om mooie productervaringen te creëren voor onze klanten.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring met SCRUM-processen (en Jira) of een vergelijkbare omgeving.
 • Je bent betrouwbaar, geïnteresseerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Bij Source Intelligence krijg je een prachtige kans om je technisch verder te ontwikkelen in een bedrijf dat zich bezighoudt met het tastbaar maken van duurzaamheid! Daarnaast kom je te werken met ongeveer 200 gemotiveerde professionals in een snel groeiende internationale organisatie. Wekelijks vers fruit, duurzame echte koffie en gezellige wekelijkse lunches op kantoor!

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daar bovenop:

 • Een salaris van € 3.500,- tot € 5.500,- bruto per maand.
 • Jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een werkgever die rekening houdt met een goede balans tussen werk en privé.
 • Mogelijkheid om regelmatig thuis te werken.
 • Pensioen.
 • Telefoon, laptop.
 • Opleidingsmogelijkheden (o.a. bij onze eigen Academy).

Over Source Intelligence

Source Intelligence is een pionier op het gebied van innovatieve oplossingen voor supply chain compliance, duurzaamheid en ESG-beheer. We zetten ons in om wereldwijde toeleveringsketens te transformeren en verduurzamen. We stellen bedrijven via SaaS-software in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die in lijn zijn met ethische, sociale en milieuverantwoordelijkheden.

We ondersteunen onze klanten via drie platforms, waaronder het ChainPoint platform, C-Map en Source Intelligence. We hebben oplossingen ontwikkeld die meer dan 40 wereldwijde regelgevingen ondersteunen. Na meer dan 300.000 klanten en leveranciers succesvol te hebben ondersteund en bediend in de tien jaar dat we actief zijn, zijn we nog maar net begonnen!

Source Intelligence is een werkgever die gelijke kansen bidet, inclusiviteit vinden we belangrijk.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Jeugdconsulent, Arnhem

koen, Arnhem, Gelderland
16 uur geleden
Wat jij doetWil jij het verschil maken voor gezinnen in complexe situaties? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een junior jeugdconsulent voor regio Gelderland.Als junior jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse taken binnen het jeugddomein. Je werkt intensief samen met gezinnen, jeugdigen en betrokken professionals om de hulpvragen in kaart te brengen, te analyseren en passende...
koen

Terreinbeheerder, Arnhem

Faam werkt, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!Samen met...
Faam werkt

Monteur Kabels & Leidingen *Auto, Salaris 3250-4250, Thuiswerk*, Arnhem

ZKER, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!LET OP! WIJ ZOEKEN MONTEURS DIE WILLEN DOORGROEIEN NAAR WERKVOORBEREIDER!Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en...
ZKER