AutoCAD tekenaar

Eminent Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Barendrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Hoe ziet jouw dag als AutoCAD tekenaar eruit?

Allereerst ga je als AutoCAD tekenaar even in kort overleg met de werkvoorbereider en projectleider om de planning door te spreken zodat je weet wat er te doen staat. Dit gaat over de ontwerpen en de bestekstekeningen in de totale openbare ruimte.

Nu kun je aan de slag!

Het tekenen van één groot project of meerdere uitdagende projecten van onderdeel naar onderdeel zoals riolering, straatmeubilair, parkeerplaatsen, bebording of groenvoorziening, het komt bij allemaal aan bod. Wat ook in je takenpakket voorkomt als AutoCAD tekenaar is de locatie bezoeken om te inventariseren en foto’s te maken van het project waar je mee bezig bent. Tussendoor zal je ook nog andere taken uitvoeren voor één van onze Projectleiders, geen dag is hetzelfde dus!

Kan of vind jij het leuk om 3D te tekenen, dit is dan ook één van de dingen die regelmatig zal voorkomen in je takenpakket!

Kortom, een diverse functie waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Klinkt dit als muziek in de oren? Solliciteer dan snel!

Functie Eisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Tekenen
 • Procestechniek
 • Machinebouw
 • Technische Documentatie
 • Leidingwerk
 • Technisch Inzicht

Je bent bekend met: Tekenen, Werktuigbouwkunde, procesinstallaties

Direct solliciteren

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

  • Informele sfeer en een collegiaal team
  • Zelfstandig ondernemerschap binnen de vestiging
  • Afwisseling in werk met uitdagende projecten
  • Marktconform salaris
  • Auto van de zaak

Bedrijfsprofiel .

Dit adviesbureau is actief in de openbare ruimte, grond- weg- en waterbouw, infra, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en aangrenzende disciplines.

Wat zij doen? Een brug slaan tussen mensen en techniek, om zo hun leefomgeving te verbeteren. Hun missie is dan ook het creëren van een steeds duurzamere leefomgeving, met oog voor mens en milieu. Dat doen ze altijd volgens de kernwaarden: positief, creatief en flexibel, eerlijk en betrouwbaar. Zij zijn een betrokken partner en houden van korte lijnen en snel schakelen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teler Relatiemanager, Barendrecht

Green People Recruitment, Barendrecht, Zuid-Holland
1 week geleden
Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de telers die lid zijn van Coöperatie The Greenery. Je geeft vanuit je rol invulling aan de lange termijn samenwerking met deze telers door het onderhouden van een gezamenlijke strategische agenda met aandacht voor groei en innovatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijkse contact met de telers met betrekking tot beschikbaarheid, specificaties...
Green People Recruitment

Showroom Adviseur deeltijds

Vacature Makelaar, Barendrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
In dit stukje tekst vertellen bedrijven altijd hoe leuk ze zijn. Dat je kunt doorgroeien en dat ze enthousiaste mensen zoeken die willen werken in een dynamische omgeving. Maareh.. als jij enthousiast wordt van deze vacature, dan weet je gewoon dat je goed zit. Dus woon je in de buurt van Barendrecht en wil je 32 uur p/w werken?Wat je...
Vacature Makelaar

CE chauffeur winkeldistributie, Barendrecht

Transport People, Barendrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een CE chauffeur winkeldistributie. Het bedrijf is een logistieke dienstverlener die al ruim 90 jaar bestaat. Zij leveren o.a. gezonde versproducten bij een bekende supermarktketen in Nederland.Zo ziet jouw werkdag eruitAls CE chauffeur winkeldistributie werk je iedere dag tussen 13.30 en 01.00 uur.Gemiddeld werk je 10 uur per dag, van maandag t/m vrijdag....
Transport People