Technicus Vuurvast, MBO 2, omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Beverwijk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
ABC Professionals NL
Voor dit bedrijf in Beverwijk zijn we op zoek naar een technicus vuurvast.

Als technicus vuurvast ben jij werkzaam in de dagdienst bij de ovendienst van de hoogovens. Dit team levert vuurvaste goten aan de productieploegen zodat er continu getapt kan worden vanuit de oven. Zodat dit vervolgens naar de staalfabriek vervoerd kan worden. Het begin van de werkdag kom je met je collega's bij elkaar tijdens de dagelijkse ochtendwijding: hét moment om met de collega's uit de fabriek de acties, vragen en oplossingen voor die dag door te nemen.

Wat maakt deze functie bijzonder?

Jij zorgt er samen met jouw team voor dat de ovendienst een hoogwaardig vuurvast product aflevert. Dit is een belangrijke schakel in het maken van ijzer.

Jouw Team

Het team bestaat uit 15 personen, waar je samenwerkt met twee leidinggevenden en een teamleider. Dit team beheerst onderhoud aan de gotenstelsel in de ovenhuizen van beide hoogovens.

Dit Ga Je Doen Als Technicus Vuurvast

  • Het voorbereiden en uitvoeren van onderhoud volgens documentatie.
  • Het oplossen van storingen.
  • Het verrichten van nauwkeurige sloopwerkzaamheden m.b.v. een grote graafmachine.
  • Het bekisten, volgieten en repareren van hete goten.
  • Het besturen van krachtige graafmachines, heftrucks en een (kleine) shovel.
  • Het dynamische vakgebied van vuurvast keramiek eigen maken.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “technicus vuurvast”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

  • Een afgerond technisch mbo 2 diploma.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
  • Een bereidheid om storingsdiensten te draaien.
  • Rijbewijs B.

Functie-voorstel

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur Mechatronica Dagdienst

Jooble, Beverwijk, Noord-Holland
2 uur geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteHey Monteur Mechatonica! Wil jij een sleutelrol spelen in het onderhoud en de verbetering van onze geautomatiseerde kweeksystemen?Als monteur mechatronica...
Jooble

Schoonmaakster, Beverwijk

FlexForces, Beverwijk, Noord-Holland
2 weken geleden
Wil jij een belangrijke rol spelen in het schoon houden van onze locatie in Beverwijk? Als ervaren Schoonmaker krijg je de kans om ons team te versterken. Lees verder en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in een dynamische werkomgeving!Over De BaanSchoonmaken van kantorenUitvoeren van controlesAanvullen van schoonmaakspullenWat vragen wij?Ervaring als schoonmakerBeschikbaarheid voor 4 of 5 dagen per weekBereidheid...
FlexForces

Uitvoerder verduurzaming

Eminent Groep, Beverwijk, Noord-Holland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als de leidende kracht achter een gedreven en deskundig team, draag jij de verantwoordelijkheid voor het succes van onze verduurzamingsprojecten. Je neemt graag de verantwoordelijkheid in de rol van uitvoerder verduurzaming in een veranderende wereld.Van de aanvang tot de overdracht aan de opdrachtgever ben jij erbij, waarbij je een scherp oog houdt op zowel de financiële als operationele...
Eminent Groep