Full-stack developer | PHP | Laravel

StarApple


Datum: 1 week geleden
Stad: Hardenberg, Overijssel
Contract type: Voltijd
StarApple
Krijg jij energie van het door ontwikkelen van data platformen en webshops?

Deze organisatie is al meer dan 15 jaar specialist in de automotive sector. Ze zijn toeleverancier van auto-onderdelen en leveren deze aan de B2B markt. Van oorsprong is dit een echt familie bedrijf die door de jaren heen hun korte lijntjes behouden heeft. Hun klanten zijn voornamelijk autodealers, garages en wagenparken. Ze helpen klanten op verschillende manieren, door bijvoorbeeld het zelfontwikkelde CRM pakket te implementeren. Los van het leveren van auto onderdelen wordt er ook veel tijd besteedt aan het door ontwikkelen van webshops en het koppelen van reserveersystemen bij klanten.

Op dit moment hebben zij een eigen systeem die zij koppelen met hun eigen database. Hun applicatie is volledig gericht op het efficiënter maken van het inkoop en leveringsprocessen van klanten.

Voor de meeste klanten maken zij een eigen webapplicatie met een eigen domein + login. Via deze applicatie krijgt de klant een rechtstreeks inzicht in de voorraad van artikelen. Deze applicaties zijn gericht op de wens van de klant en bevatten dus geen artikelen die de klant niet verkoopt.

Wanneer een product besteld moet worden, kan de klant gemakkelijk via een eigen domein een product reserveren. Door handige functionaliteiten proberen zij deze applicaties steeds slimmer te maken, zodat er automatische inschattingen gemaakt worden. Zo wordt de voorraad automatisch aangevuld.

Functie

Het IT team heeft momenteel 7 collega’s werken met een hoop verschillen en niveau’s. Sommige developers werken pas 1.5 jaar hier, maar de twee seniors zijn al werkzaam sinds 2008. De gemiddelde leeftijd van jouw collega’s ligt tussen de 27 en 52 jaar. Voornamelijk houdt het team zich bezig met het doorontwikkelen van hun zelfontwikkelde CMS systeem die door de verschillende klanten gebruikt worden. Daarnaast worden er voor nieuwe partners eigen domeinen en webshops gebouwd. De applicatie wordt geïmplementeerd en gekoppeld met de bestaande systemen. In de toekomst willen zij ook functionaliteiten inbouwen bij hun partners om te zorgen dat auto’s via een koppeling data kunnen uitwisselen met de applicatie. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat foutmeldingen meteen uitgelezen worden, zodat bij aankomst in de garage alle voorbereidingen al getroffen zijn.

De verschillende klanten schakelen veel met het development team om feedback te geven op functionaliteiten of nieuwe koppelingen te willen gebruiken. Door middel van tickets worden de verschillende taken afgewisseld. Developers met een bepaald specialisme of achtergrond krijgen specifieke tickets toegespeeld om de tickets zo efficient mogelijk te kunnen afwerken.

Eisen

 • Je hebt HBO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in PHP Laravel
 • Liefde voor de automotive is een pré
 • Je houdt van nieuwe uitdagingen en wilt graag nieuwe dingen leren.
 • Je bent communicatief en houdt van persoonlijk contact met collega’s

Aanbod

 • Een brutosalaris tussen de €2600 en €4000 euro afhankelijk van je ervaring.
 • Gezellige en productieve werkweken van 32 of 40 uur.
 • 8% vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskosten vergoeding a 0,21 c/km
 • Afwisselende projecten en taken
 • Een werkgever die graag luistert naar wat jij denkt dat er beter kan
 • Collega’s met een teamplayer instelling.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Solliciteer dan snel door jouw CV te sturen naar [email protected] of bel mij op 0883218143

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider E

Eminent Groep, Hardenberg, Overijssel
4 dagen geleden
Functieomschrijving . Deze middelgrote landelijke installateur is op zoek naar een werkvoorbereider E voor middelgrote en grote projecten. Je werkt in een jong en ambitieus team dat zich voornamelijk richt op het verzorgen van complete installaties, interne verbouwingen en modificaties voor o.a. gezondheidszorg, parkeergarages, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en renovatie.Als Werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na...
Eminent Groep

Medewerker Bezwaar en Beroep 36u/w, Hardenberg

Gemeente Hardenberg, Hardenberg, Overijssel
1 week geleden
Standplaats: HARDENBERGDuur: 17-06-2024 - 15-09-2024Optie tot verlenging: JaReageren voor: 28-05-2024Het gaat om HardenbergBij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.De gemeente Hardenberg is een...
Gemeente Hardenberg

Medewerker bosmaaier, Hardenberg

Faam werkt, Hardenberg, Overijssel
4 weken geleden
Prachtige kans binnen de groenvoorziening!Ben je zelfstandig en bedreven met een bosmaaier? Zoek je vrijheid in je werk en wil je lokaal aan de slag? Dan is deze fantastische baan iets voor jou!Je begint je dag op de vestiging met een kop koffie, maakt alles gereed en vertrekt met de bedrijfsbus naar de eerste locatie. Uitgerust met een telefoon en...
Faam werkt