Engineer Werktuigbouwkunde

Betaselect


Datum: 1 week geleden
Stad: Medemblik, Noord-Holland
Salaris: € 3.300 - € 4.500 per maand
Contract type: Aannemer
Betaselect
Heb jij technische affiniteit en een scherp oog voor detail? Krijg je energie van het omzetten van klantwensen in nauwkeurige mechanische ontwerpen? Hecht je veel waarde aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit en wil je een cruciale rol spelen in het ontwerp en de controle van procesapparatuur? Dan is de functie van Engineer Werktuigbouwkunde precies wat je zoekt!

Jouw verantwoordelijkheden

Als Engineer Werktuigbouwkunde neem je de uitdaging aan om de ontwerpen van procesapparatuur aan te passen aan de specifieke eisen van klanten. De sales engineer zet de klantvraag door, waarna jij het contact overpakt. Je bewaakt de voortgang, technische specificaties en haalbaarheid en zorgt ervoor dat het eindproduct voldoet aan de eisen van de klant.

Jouw Taken

 • Uitvoeren van berekeningen voor drukvaten volgens internationale ontwerpcodes zoals ASME VIII, EN 13445 en AD2000;
 • Ontwerpen en detailleren van procesapparatuur op basis van de klanteisen in Inventor;
 • Begeleiden van klanten en keuringsinstanties bij de eindafname van het product;
 • Onderhouden van communicatie met klanten en stakeholders om projectvoortgang te bespreken, en het opstellen van projectdocumentatie;
 • Het bijhouden van interne procedures en documentatie, bijvoorbeeld binnen Microsoft Dynamics 365.


Jouw werkomgeving

Onze partner is een elektrische verwarmingsspecialist en leverancier over de hele wereld. Vanuit Nederland bedienen zij diverse industrieën zoals de petrochemische, on- en offshore, de chemische en procesindustrie, voedingsmiddelen, bouw en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.

Betaselect is gespecialiseerd in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn gericht op de toekomst. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.

Jouw vaardigheden

In Deze Rol Werk Je Aan Meerdere Projecten Tegelijk. Flexibiliteit En Eigen Initiatief Zijn Daarom Belangrijke Eigenschappen Om Te Hebben. Je Komt Te Werken In Een Hecht Team Dat Samenwerking Cruciaal Vindt Voor Het Succes Van De Organisatie. Naast Deze Eigenschappen Beschik Je Over

 • Een technisch MBO4-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Werkervaring als Mechanical Engineer, Tekenaar, Constructeur of vergelijkbaar;
 • Ervaring met procesapparatuur is een pré;
 • Kennis van Inventor en/of Autocad.


Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Een greep uit wat wij nog meer bieden:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€3300 - €4500 bruto per maand);
 • Een pensioen via StiPP;
 • 25 vakantiedagen + 2 ATV-dagen;
 • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Je vindt het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn.

Je vindt het leuk om klantspecifieke aanpassingen aan procesapparatuur te onderzoeken.

Waarom misschien niet

Je bedenkt liever geheel nieuwe machines dan bestaande producten aan te passen aan klantvragen.

Je sleutelt liever aan machines dan dat je bezig bent met het ontwerp.

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Project Engineer

Betaselect, Medemblik, Noord-Holland
€ 3.300 - € 4.500 per maand
1 week geleden
Heb jij een technische HBO opleiding afgerond? Krijg je energie van een verbinding maken tussen klant en de oplossing die vanuit engineering moet komen? Solliciteer dan op onze vacature!Jouw verantwoordelijkhedenAls onze nieuwe Project engineer ben je de sleutel die de vraag van onze klanten verbindt met technische specificaties en commerciële mogelijkheden. Jij bent het technische aanspreekpunt voor klanten en zet...
Betaselect

Operator Partyspellen Dagdienst, Medemblik

ProfMatch BV, Medemblik, Noord-Holland
2 weken geleden
Hey jij daar! Heb jij ervaring als operator en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de dagdienst? Bij ons bedrijf in Zwaagdijk hebben wij een kans voor jou om je talenten te laten schitteren in een bruisende omgeving waar we partyspellen produceren, waaronder 30 seconds, Twister, Jenga en Beer Pong.In deze stimulerende werkomgeving waarderen en belonen we jouw...
ProfMatch BV

BSO/KDV Pedagogisch Medewerker

Jooble, Medemblik, Noord-Holland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingï Word jij onze nieuwe ster als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Andijk en omgeving Noord-Holland-Noord? Ben je op zoek naar...
Jooble