Vakantiekracht bottelarij

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 23,81 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Proooooost! De zomer staat voor de deur, dus Grolsch is op zoek naar jou als vakantiekracht! De hele zomer omringd door het lekkerste bier en daarmee vanaf €15.45 (21+) per uur verdienen? Start dan met deze zomerbaan! Top toch! Dat dacht ik! Lees snel verder.

Wat bieden wij jou

  • Verdien tot €23,18 per uur, hallo leuke zomer!
  • Gratis rondleiding bij Grolsch
  • Reiskostenvergoeding. Vroeemmmm!
  • Wekelijks jouw verdiende salaris uitbetaald
  • tussen 18.00 tot 06.00 50% ploegentoeslag wooooow
  • #Werkplezier

Wie ben jij

Als vakantiekracht bij Grolsch is het belangrijk dat jij minimaal 3 weken achter elkaar beschikbaar bent in 3 ploegen. Verder:

  • Ben jij minimaal 18 jaar, i.v.m. nachtdiensten
  • Ben jij fysiek fit om de hele dag staand te werken
  • Ben jij 2 tot 5 dagen beschikbaar

Wat ga je doen

Je gaat werken in dé Grolsch brouwerij aan de A35. Hier ga je meehelpen met de bierproductie. Zo kun je bijvoorbeeld het glas sorteren, de etiketten aanvullen voor de machines of kratten schoonspoelen. Maar je doet meer als vakantiekracht! Zoals; fusten controleren en de bekende beugels van de flessen checken!Je maakt dus van dichtbij mee hoe dit heerlijke bier wordt gebrouwen, hoe gaaf! Dit doe je in 3 ploegen met tijden van 06.00-14.00, 14.00-22.00 of 22.00-06.00. In het weekend geniet jij ook van een pilsje, maar dan op het terras. Jij bent namelijk vrij in de weekenden! Heeeeeerlijk toch?

Waar ga je werken

Dit alles ga je doen bij het wereldberoemde biermerk Grolsch in Enschede. Het is meer dan een sterk merk en een aansprekend product. Het is een veelzijdige onderneming met een boeiend verleden van bijna 400 jaar en een uitdagende toekomst. Daarbij staat het geloof in bier centraal, gebrouwen in een van de modernste brouwerijen ter wereld. Als onderdeel van Asahi, een van ‘s werelds grootste brouwers, is Grolsch deel van een inspirerend en internationaal netwerk. Tempo Team toppers Esther en Danique staan dagelijks voor je klaar om je de beste begeleiding van Twente en omstreken te bieden! Vervelen tijdens de vakantie? Zeker niet als vakantiekracht bij Grolsch!

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Dat snap ik! Solliciteer dan direct als vakantiekracht door op de button te klikken. Heb je vragen? Ook geen probleem, bel of app mij op 038-426199 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectmanager, Enschede

ZuidProfs, Enschede, Overijssel
3 dagen geleden
Wat ga je doen?Als Projectmanager houd jij je bezig met diverse projecten die binnen onze afdeling Bedrijfsvoering (gaan) lopen. Zoals:Programma Uitlijnen Business & ITDe afgelopen maanden zijn een I-Visie en beleid op privacy en informatievoorziening vastgesteld. Onder deze paraplu vallen meerdere sub projecten en doorontwikkelingen die we nu voortvarend willen gaan oppakken. Denk aan het verder digitaal werken in Teams...
ZuidProfs

Software Engineer

Moneybird, Enschede, Overijssel
€ 3.513 - € 7.118 per maand
4 dagen geleden
€3.724 - €7.545 bruto/maand o.b.v. 40 uur/week | >= 32 uur week | Enschede of deels remoteBij Moneybird maken we de ambities van ondernemers waar! Wij ondersteunen ze bij het bouwen van een gezond bedrijf.We zorgen voor plezierBoekhouden hoort bij ondernemen. Het geeft een ondernemer financieel inzicht en helpt bij het groeien en onderhouden van een gezond bedrijf. Toch kijken...
Moneybird

International Sales Manager

Minze Health, Enschede, Overijssel
3 weken geleden
Junior International Sales ManagerPosition Summary:At Minze Health, we envision a future where every individual has access to personalized, safe, effective, and high-quality urological care through innovative digital solutions. In a healthcare landscape challenged by the demands of an aging population and an increasing shortage in the urology workforce, Minze strives to bridge the gap by leveraging digital health solutions to...
Minze Health