SERVICEDESK MEDEWERKER

Orona


Datum: 1 week geleden
Stad: Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
Contract type: Deeltijd
Orona
INTRODUCTIE

Ons Servicedesk Team bestaat uit 4 gedreven collega’s die elke dag hét verschil maken voor onze klanten, voor de gebruikers van onze (in beheer zijnde) liftinstallaties én voor onze collega’s. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke, oplossingsgerichte en enthousiaste “stem” in de vorm van een nieuwe collega!

WAT VIND JIJ LEUK OM TE DOEN?

Als medewerker van onze servicedesk ben jij het eerste contact, het eerste aanspreekpunt van gebruikers van onze liften en roltrappen, voor klanten, leveranciers én collega’s ben jij de eerste stem van Orona die zij te horen krijgen. Dagelijks neem je verschillende gesprekken aan – van een storing van een lift waarbij iemand opgesloten zit en jij jouw dichtstbijzijnde collega inschakelt om de opsluiting te verhelpen, tot aan de melding van een storing aan een roltrap waar een reparatie voor nodig is tot aan een leverancier die contact zoekt met je collega’s van inkoop. In deze rol ben jij een coördinator, je weet prioriteiten te stellen en schakelt gemakkelijk tussen administratieve, commerciële en planningsvraagstukken en vind jij je weg in diverse digitale systemen en softwareapplicaties.

Jij vindt het leuk dat geen dag hetzelfde is, dat er piekmomenten zijn en momenten van stilte, jij weet als geen ander hoe belangrijk teamwork is – dat je - samen met je collega’s zorg draagt voor een volledige optimale bezetting van de servicedesk. Zij houden rekening met jouw vakantiewensen en andersom – jij bent flexibel om zo nu en dan een dag te ruilen met je collega(‘s) en zij met jou, teamwork makes the dream work!

WAT VIND JIJ LEUK OM TE KRIJGEN?

Wij horen graag wat voor jou belangrijk is om de functie tot een succes te maken! Je komt in ieder geval te werken in een professionele werkomgeving waar je kunt bijdragen, initiatief en jouw mening serieus genomen wordt.

Daarnaast krijg jij op basis van 40 uur:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding in een informele werksfeer


- Een bruto maandsalaris tot € 3.200,-

  • 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen per kalenderjaar
  • Deelname aan Pensioenfonds PME
  • Vrijwillige deelname aan de collectieve zorgverzekering
  • Employee Benefits programma
  • Een vrijdagmiddag borrel in onze pub ;)


Daarnaast volgen wij de CAO Metalektro, meer informatie over de CAO kun je vinden op: https://caometalektro.nl/

WIE ZIJN WIJ?

Orona is een internationale organisatie, met een internationaal hoofdkantoor in Spanje en ruim 57 jaar ervaring op het gebied van liften en roltrappen. In Nederland ligt ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn en hebben wij nog twee vestigingen in Medemblik en Amersfoort, ons team bestaat uit ongeveer 200 medewerkers waarmee wij elke dag het verschil maken.

Onze missie is om de verbinding tussen mensen te verbeteren door afstanden te verkleinen.

De bedrijfswaarden van Orona zijn:

Gemeenschap – wij zijn mensen die medemensen helpen

Drive – wij streven naar continue verbetering en zijn proactief

Zinvolle innovatie – wij zetten ons in voor innovaties die een verschil maken

Verbondenheid – wij zijn toegankelijk, een team dat afstanden verkleint

INTERESSE?

Neem voor meer informatie contact op met Stefania Duijzer via @. [email protected] of via T. 06-29906268 of solliciteer direct via onze website!

RECRUITMENT PARTNER?

Voor deze vacature hebben wij de werving in eigen beheer en vragen wij geen ondersteuning van Recruitment Partners. Acquisitie en het delen van CV’s naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd en algemene voorwaarden worden hierbij afgewezen. Wij werken samen met vaste partners, wil je de mogelijkheden voor een toekomstige samenwerking onderzoeken, deel dan je expertise én voorwaarden via [email protected].

Vereisten:

WIE BEN JIJ?

Jij bent vooral jezelf, wij vinden een inclusieve werkcultuur belangrijk en daarin is alle ruimte om jezelf te kunnen zijn. Daarnaast ben je service gericht; jij krijgt energie om klanten, leveranciers én collega’s telefonisch te woord te staan, problemen te identificeren om vervolgens zelf of via een collega een passende oplossing te vinden. In jouw vriendengroep weet iedereen jou te vinden; voor elk probleem heb jij namelijk dé oplossing én zorg jij er ook nog eens voor dat anderen na een gesprek met jou een goed gevoel overhouden, dat een ander zich gehoord en begrepen voelt en dat ze weten dat jij, samen met je collega’s werkt aan een passende oplossing.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau in de richting van receptie, administratie, klantenservice óf heel iets anders
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beschikbaar op vrijdagen voor minimaal 24 uur per week

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoopadviseur Zonnepanelen Zuid Holland

Midasgarant, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
1 week geleden
Gezocht: Store (Winkel) Verkoper Zonnepanelen voor een uniek en dynamisch bedrijf in de Duurzaamheid!Bedrijfsnaam:Midas GarantLocatie/Standplaats:Er zijn diverse locaties in Zuid Holland.In overleg wordt je standplaats bepaald!Salaris:Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.Naast een vast basis salaris is er ook een fantastische en reëel te behalen maandelijkse bonus te realiseren.Dienstverband:Contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.TakenWij zijn op zoek naar commerciële toppers voor de...
Midasgarant

Commercieel Medewerker

RECO - Uw partner in materieel!, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
2 weken geleden
Job DescriptionVind jij het leuk om klanten blij te maken met goede adviezen? En werk je graag samen met collega’s om het juiste materieel op het juiste moment te leveren? Dan zul jij het zeker naar je zin hebben als Commercieel Medewerker op onze binnendienst!“Veel collega’s werken hard voor de klant, maar ook voor elkaar” Jeroen, Teamleider FrontofficeJouw baan als...
RECO - Uw partner in materieel!

Microsoft 365 Engineer

Lemontree • Masters in ICT, Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wij zijn een toonaangevend IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van Microsoft 365. Met een sterke focus op klanttevredenheid en technologische excellentie streven we ernaar om onze klanten te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het benutten van de volledige potentie van Microsoft 365.FunctieomschrijvingAls Microsoft 365 Engineer maak je deel uit...
 Lemontree • Masters in ICT