Meewerkstage planning

Perspectief


Datum: 1 week geleden
Stad: Harderwijk, Gelderland
Contract type: Intern
Perspectief
In deze meewerkstage heb je je eigen verantwoordelijkheid en ondersteun je de collega’s bij diverse werkzaamheden. Je werkt mee aan het maken van planningen voor verschillende afdelingen. Sommige planningstrajecten zijn langlopende trajecten. Hierbij behoudt je het overzicht. Je houdt contact met collega’s en informeert, organiseert en registreert. Afhankelijk van je interesse bekijken we de aanvullende mogelijkheden binnen de afdeling

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op het hoofdkantoor. Daarnaast kun je deels werken op onze regiokantoren.

Kom stage lopen bij het vitaalste bedrijf van Nederland

Bij Perspectief geloven we dat een duurzame, gezonde organisatie begint bij gezonde, professionele medewerkers. Daarom investeren wij in collega’s die met plezier aan het werk zijn, die vitaal zijn, leiderschap tonen (lef hebben) en zichzelf willen ontwikkelen. Start je bij Perspectief, dan krijg je de keuze uit verschillende leuke vrijblijvende vitaliteitsprogramma's! Dit is bij ons een teken van goed werkgeverschap. Want goed werkgeverschap leidt tot een vitale organisatie met vitale medewerkers die bijdragen aan een groter doel. Sterker nog dat bewijzen we als winnaar van de award Vitaalste Bedrijf van Nederland.

Ons familiebedrijf is een sterk ondernemende en betrokken arbodienstverlener met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim, mobiliteit, veiligheid en duurzame inzetbaarheid. Mensen staan bij ons voorop in alles wat we doen. Daarnaast heeft Perspectief een innovatief en vooruitstrevend karakter. We willen innovatie stimuleren omdat we onze bedrijven continu willen verbeteren. Zodat wij nog meer impact kunnen maken waardoor we ons nog beter kunnen onderscheiden in onze missie: organisaties beter maken. En de beste ideeën komen niet van bovenaf, maar liggen bij de collega’s zelf. Dus bij jou! Daarom betrekken we jou als collega actief bij het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën.

Je zit in het laatste jaar van een MBO opleiding die aansluit bij planningswerkzaamheden. Daarnaast hou jij ervan om:

  • Mee te werken aan complexe en uitdagende planningswerkzaamheden
  • Samen te werken en initiatief te tonen
  • Accuraat, oplossingsgericht en nauwkeurig te werken
  • Zicht te houden op je eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap te tonen
  • Contact te leggen met anderen en verbinding te zoeken


Een uitdagende en inspirerende leeromgeving

Bij Perspectief bieden we je een uitdagende en inspirerende leeromgeving met veel kennis en ervaring. Onze kantoren zijn fijn en ergonomisch ingericht. Er is veel groen en licht en er zijn open ruimtes (inclusief schommels!) om met elkaar te sparren of bij te kletsen.

We investeren veel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling en er is vrijheid en ruimte voor ideeën en eigen inbreng.

Je stageperiode start met een kick-off. Dit is een kennismakingsochtend die we organiseren voor alle nieuwe collega’s. Aansluitend aan deze ochtend ontvang je alle spullen die je nodig hebt om onbezorgd te kunnen starten met je nieuwe stage. Na je start bij Perspectief krijg je verschillende workshops met thema’s als gezondheid en timemanagement. Ook worden er kennismakingen met alle afdelingen ingepland. Zo leer je Perspectief en al haar disciplines goed kennen.

Geïnteresseerd?

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je eerst meer informatie over de sollicitatieprocedure of de stage? Kijk dan hieronder of neem telefonisch contact op met Naömi Pasterkamp-van der Maarl op het nummer 0341 438700. Voor meer informatie over onze organisatie, de visie en de missie kun je terecht op onze website.

Goed om te weten: tijdens de sollicitatieprocedure doen wij een DISC-scan. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw persoonlijkheid, gedrag en communicatie. Het laat zien wat jouw voorkeuren, sterke en minder sterke kanten, groeimogelijkheden en communicatiemethoden zijn. Zo leren we jou gelijk beter kennen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Account Support Specialist

Search X Recruitment, Harderwijk, Gelderland
2 weken geleden
Leasen is het nieuwe kopen. En we snappen goed waarom. Wie wil nou niet in een mooie bolide stappen zonder na te hoeven denken over eventuele deukjes en krasjes, onderhoud en het neerleggen van een smak geld? Maar, dat betekent wel dat alles tot in de puntjes geregeld moet worden. Laat dat nou zijn wat dit bedrijf doet.O ja? Vertel...
Search X Recruitment

Accountmanager, Harderwijk

BaanMeesters, Harderwijk, Gelderland
2 weken geleden
Het bedrijfWe gaan je geen standaard verhaaltje vertellen over waarom JIJ bij BaanMeesters moet komen werken. Bij ons komen werken levert je alleen maar heel veel op, en dan bedoelen we ook echt heel veel! Gratis eten, de allerleukste collega’s, geld (natuurlijk niet onbelangrijk), teamuitjes, een vrijmibo en niet te vergeten een megaleuke job. Nog niet enthousiast genoeg? Check dan...
BaanMeesters

Planner endoscopie | Harderwijk - Lelystad

Ziekenhuis St Jansdal, Harderwijk, Gelderland
3 weken geleden
Wat ga je doen?Als planner bij de endoscopie zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van het moment dat een dokter een behandeling vraagt tot de patiënt bij ons binnenkomt, jij regelt het. Je werkt samen in een team en bent de belangrijke schakel tussen de dokters, onze afdeling en de mensen die de onderzoeken doen. Je praat veel...
Ziekenhuis St Jansdal