Assistent Filiaalmanager

ALDI Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hardenberg, Overijssel
Contract type: Deeltijd
ALDI Nederland
Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Wat doe je als Assistent filiaalmanager

Werken als Assistent filiaalmanager bij ALDI in de winkel betekent, samen met je collega’s werken aan de beste winkel. Je springt bij in de winkel waar nodig, maar zet als Assistent filiaalleider ook de eerste stap als leidinggevende binnen ALDI. Je rapporteert aan de filiaalmanager en bent de directe vervanger, en dus leidinggevende, van het filiaal en het team bij afwezigheid van de manager. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

 • Bestellen van benodigde voorraad in afstemming met de Filiaalleider
 • Operationeel aansturen van meerdere medewerkers binnen een filiaal
 • Openen en/ of sluiten van het filiaal

Wanneer past deze baan bij jou

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bezit minimaal een mbo 3-diploma
 • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
 • Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
 • Je bent handig met verschillende software systemen

Om deze reden wil je bij ALDI werken

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

Meer voordelen dan je denkt

 • Goed salaris
 • Impact
 • Ontwikkelen
 • Team power
 • Uitdaging

Contact

Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator 5-ploegendienst Hardenberg

Pro Industry, Hardenberg, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
5 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een uitdagende functie als Operator op het gebied van extrusie? Dan hebben wij een interessante positie beschikbaar! Je wordt onderdeel van een team dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige kunststof verpakkingsoplossingen die wereldwijd gebruikt worden. Verken de kansen voor jouw persoonlijke en professionele groei en succes in een dynamische werkomgeving. Als...
Pro Industry

Technisch medewerker, Hardenberg

DjopzZ, Hardenberg, Overijssel
6 dagen geleden
Hoe zien je werkzaamheden eruit?Word onderdeel van het team bij Evenementenhal Hardenberg en omarm een dynamische rol vol variatie! Van het repareren van meubilair tot het oplossen van elektrische problemen, jij bent de go-to persoon. In een goed uitgeruste werkplaats kun je je creativiteit de vrije loop laten, met alles van las- en metaalwerk tot houtbewerking en elektrotechniek. En als...
DjopzZ

Productiemedewerker - 3 ploegen - Hardenberg

WERK'R, Hardenberg, Overijssel
1 week geleden
Wat ga jij als productiemedewerker doen?Het product vanuit productie opslaan in het magazijn;Voorbereiding en laden van het product voor transport;Nauwkeurig scannen van inkomende en uitgaande goederen;Bij gelegenheid assisteer je je teamleden bij diverse taken.Wat kunnen wij jou bieden?Een salaris tussen de €2600 en €3000 per maand, passend bij jouw kennis en ervaring aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden;3-ploegen waarvan de nachtdienst op...
WERK'R