Installatiebeheerder Elektrotechniek, omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Beverwijk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
ABC Professionals NL
Beschik jij over een elektrotechnische opleiding? En wil jij zowel met je handen werken als in een coördineerde en organisatorische rol? En dat een halve dag buiten en een halve dag vanaf kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Als installatiebeheerder elektrotechniek organiseer jij het preventieve onderhoud, los je elektrotechnische storingen op en lever jij een bijdrage aan technische verbeteringen. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor de installatiebeschikbaarheid en betrouwbaarheid van de elektrotechnische installaties van de Kooks- en Gasfabriek 2 van dit bedrijf. Hiervoor werk jij gemiddeld 50% vanuit kantoor en 50% werk je buiten. Wel zo afwisselend!

Jouw dag start om 7.00 uur met de dagelijkse ochtendwijding. Hier worden de storingen en bijzonderheden van de afgelopen 24 uur besproken. Dit doe je met jouw teamleider en je medecollega's installatiebeheerders van zowel het elektronische als werktuigbouwkundige team. Als er zaken zijn die vanuit deze ochtendwijding opgepakt moeten worden, verdelen jullie dat werk. Vervolgens start je jouw dag verder op door te kijken naar de reguliere werkzaamheden vanuit de preventieve onderhoudsplannen.

Als Installatiebeheerder Elektrotechniek Heb Je De Volgende Werkzaamheden

 • Het lopen van inspectierondes.
 • Het signaleren opvolgen van afwijkingen.
 • Het inschakelen van externe firma's voor o.a. preventief onderhoud.
 • Zie je erop toe dat de gemaakte afspraken worden nageleefd.
 • Het uitwerken van onderhoudsklussen.
 • Het leveren van input om de onderhoudsplannen verder te verbeteren.
 • Het bieden van ondersteuning bij projecten.
 • Draag je bij aan de veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “installatiebeheerder elektrotechniek”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

 • Een afgerond mbo 4 diploma elektrotechniek.
 • Werk-of-stage ervaring in een technische werkomgeving, bijvoorbeeld bij een onderhoudsfirma.
 • Goed technisch inzicht.
 • Een hoog veiligheidsbesef.

Verder ben je minimaal 36 uur per week beschikbaar (optie om 4x9 uur te werken).

Functie-voorstel

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur technische dienst werktuigbouwkunde - 5-ploegendienst

Jooble, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteKan jij als monteur Technische Dienst Werktuigbouwkunde onze productielijnen voor droogvoer naar een hoger niveau tillen?Je Krijgt Als Monteur Werktuigbouwkunde...
Jooble

Coördinator Participatiewet

Maandag, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
Over de functie€4000+ | Schaal 10 | 36 uur | Juni 2024 tot juni 2025 | Noord-Holland | Overname door gemeenteAls coördinator werk, inkomen en zorg ben je de schakel tussen de teammanager en de ondersteunende teams van de backoffice. Onder deze teams vallen de uitkeringsadministratie, sociale recherche, bijzondere bijstand nug (niet-uitkeringsgerechtigheid), terugvordering en verhaal. Je bent de schakel tussen...
Maandag

Bouwkundig tekenaar (Revit) Beverwijk

Bowers, Beverwijk, Noord-Holland
3 weken geleden
Ben jij een tekenaar met ervaring? Houd jij van autonomie? Heb je doorgroei ambitie? Lees dan snel verder!Als bouwkundig tekenaar werk jij zelfstandig ontwerpen uit van schetsontwerpen tot uitvoerings- gereed ontwerp.We geven jou veel vrijheid om jouw eigen projecten te managen, je eigen klantencontact te onderhouden en je eigen processen te beheersen. Je verzorgt je eigen overlegstructuur met bijvoorbeeld de...
Bowers