Stagiair Sales Support

Ratio Electric


Datum: 2 weken geleden
Stad: Nijkerk, Gelderland
Contract type: Intern
Ratio Electric
Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage voor de periode vanaf augustus/september 2024 en wil jij jouw steentje bijdragen aan de energietransitie? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op!

Taken

Ratio Electric B.V. is een snelgroeiend, innovatief en dynamisch bedrijf waarin we continu onze producten aan het verbeteren zijn om zo goed mogelijk aan de klantwens te kunnen voldoen. Wij ontwikkelen en produceren onder ons eigen merk autoladers voor thuisgebruik en de MKB-markt. Tevens maken en leveren we alle bijbehorende accessoires zoals laadkabels. Onze producten zijn degelijk en betrouwbaar en versnellen de transitie naar elektrisch rijden.

Ter versterking van onze sales support zijn wij op zoek naar een commerciële stagiair die het leuk vindt om enerzijds lekker mee te werken en anderzijds een onderzoeksopdracht uitvoert.

Vereisten

Hoe ziet de stage eruit?

Op dit moment hebben we twee collega’s op sales support, twee buitendienst collega’s en een manager in het EV-team. Wij zijn op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent die het leuk vindt om mee te werken met de collega’s van sales support en daarnaast een onderzoeksopdracht uitvoert die past bij de doelen van Ratio én aansluit bij jouw wensen.

Jouw takenpakket bestaat uit het telefonisch en per mail te woord staan van klanten, ondersteunen bij offerte trajecten en het ondersteunen van de collega’s in het EV-team. Mogelijke onderzoeksopdrachten zijn:

  • Hoe kunnen we de klantreis verbeteren?
  • Hoe kunnen we onze klanttevredenheid verhogen?
  • Hoe kunnen we ons offerte traject optimaliseren?


Daarvoor zoeken wij een HBO meewerk- of afstudeerstagiair in de richting van Commerciële Economie, Marketing of Bedrijfskunde.

Benefits

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een super dynamisch en snelgroeiend bedrijf waarin je veel kunt leren. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding aan van € 500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Tot slot bieden wij de mogelijkheid voor een reiskostenvergoeding indien je niet beschikt over een OV-studentenkaart.

Jouw kantoor bevindt zich in Nijkerk en we zouden het fijn vinden als je minimaal drie dagen op kantoor aanwezig bent om mee te werken, maar jouw onderzoek kun je uiteraard vanuit huis doen!

Wil je meer weten of heb je interesse?

Ben jij de stagiair die wij zoeken? Bel onze HR Adviseur, Arianne van Steeg, via 06 30 54 83 26 of stuur een mail.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Customer Support Specialist

Fygi, Nijkerk, Gelderland
2 dagen geleden
Je nieuwe baanWat ga je allemaal doen?In je rol als Customer Support Specialist ben je de tweedelijns aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning nodig hebben bij ons core-sales product. Het gaat met name om technisch inhoudelijke vragen. Je hebt oog voor detail en behandelt snel en nauwkeurig de tickets.Het productOnder ons product genaamd '' Core-sales'' vallen verschillende verkoop apps. De flexibiliteit...
Fygi

Service Adviseur | Nefkens Nijkerk

Nederland Vacature Groep, Nijkerk, Gelderland
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHou jij van auto's en omgaan met mensen? Blijf jij koel als je veel dingen tegelijk moet doen? Yés, jij hoort thuis bij Nefkens Nijkerk! Ben je ook nog eens een echte duizendpoot die heel precies werkt? En heb je een commerciële instelling? Dan zijn we zeker zoek naar jou! Jij verdiept je in de klantbehoefte en maakt...
Nederland Vacature Groep

Heftruckchauffeur, Nijkerk

Faam werkt, Nijkerk, Gelderland
3 weken geleden
Ga aan de slag met goed materieel!Heb je een passie voor logistiek? Zoek je een stabiele, vaste baan waar je met plezier samenwerkt met een enthousiast team? Kom dan werken als heftruckchauffeur en help de logistieke operaties op rolletjes te laten lopen bij ons productiebedrijf!Als heftruckchauffeur maak je deel uit van een team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het ontvangen...
Faam werkt