Doktersassistent HAP

Medi Interim


Datum: 1 week geleden
Stad: Roermond, Limburg
Contract type: Deeltijd
Medi Interim
Over de functie

Ben jij een gediplomeerde doktersassistente die op zoek is naar een uitdagende en bevredigende baan in een hecht en dynamisch team in Eindhoven? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

In onze huisartsenpraktijk creëren we een stimulerende werkomgeving waarin teamwork en patiëntenzorg voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een parttime functie van 20 uur per week of een fulltime positie van 40 uur, wij hebben mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg van onze patiënten. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een omgeving waarin jouw talenten worden erkend en waar elke dag nieuwe kansen biedt om te groeien en te bloeien!

Binnen ons gedreven team vind je een diverse groep professionals die zich gezamenlijk inzetten voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten:

6 toegewijde huisartsen

Een ervaren verpleegkundig specialist

6 deskundige doktersassistentes

7 praktijkondersteuners huisartsenzorg, werkzaam op verschillende domeinen zoals somatiek, geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en jeugdzorg

En niet te vergeten, onze gedreven praktijkmanager, die de leiding stevig in handen heeft.

Over het bedrijf

In onze huisartsenpraktijk nemen we de zorg op ons voor een grote gemeenschap van 7600 patiënten. We koesteren niet alleen de omvang van onze praktijk, maar streven voortdurend naar vernieuwing en verbetering van de zorg die we bieden.

We zijn enthousiast bezig met de digitalisering van onze diensten. We moedigen onze patiënten aan om online afspraken te maken, berichten te sturen naar hun zorgverleners en gebruik te maken van beeldbelafspraken. Hierdoor wordt zorg toegankelijker en gemakkelijker, en we begeleiden onze patiënten graag bij het benutten van deze mogelijkheden.

Functie-eisen

Als potentiële kandidaat voor onze medische praktijk voldoe je aan de volgende vereisten:

Je hebt beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week.

Je bezit een diploma als doktersassistent(e).

Ervaring binnen een huisartsenpraktijk is een vereiste.

Bekendheid met Medicom en Viacare is een pluspunt.

Je bent een teamspeler die waarde hecht aan samenwerking en apprecieert de bijdragen van anderen.

Het leveren van hoogwaardige zorg aan patiënten staat voor jou centraal; je bent betrokken bij hun welzijn en streeft naar een optimale zorgervaring.

Wat we je bieden

Ons team van doktersassistenten functioneert als een goed geoliede machine. Ze zijn nauw verbonden, zelfsturend en proactief. Taken worden verdeeld, roosters worden opgesteld en iedereen heeft zijn eigen spreekuren in de behandelkamers. Hun gemeenschappelijke doel? Het werk zo aangenaam mogelijk maken voor elkaar. Ze evalueren samen en staan open voor individuele behoeften en ideeën.

Salaris conform CAO huisartsenzorg, gebaseerd op jouw ervaring en kennis.

Flexibele uren, werkdagen en startdatum in overleg!

Toegang tot een breed scala aan cursussen en trainingen via Skillstown.

Mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Klinkt dit als iets voor jou? Of wil je meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op of solliciteer direct!

088 - 8379932

[email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Roermond, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 dag geleden
FunctieomschrijvingDeze toonaangevende organisatie, geworteld in familiewaarden, is een belangrijke speler in de aluminiumsector. Onze specialiteit ligt in het anodiseren van aluminium profielen, waarbij we hoogwaardige oplossingen leveren aan diverse industrieën zoals bouw, automotive, elektronica en meer. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris in een 3-ploegendienst? Ontdek dan nu meer!Als Operator Ben Je Belast Met...
Pro Industry

Pracownik logistiek UPS

Jooble, Roermond, Limburg
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's website Over de functie Poszukujemy pracowników magazynowych dla klienta UPS w Roermond, którzy będą odpowiedzialni za zbieranie zamówień (orderpicker) i...
Jooble

Operator

Pro Industry, Roermond, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
4 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij altijd al geïnteresseerd geweest in een carrière als operator in de papierindustrie, waar je kunt werken in een 5 ploegendienst? Dan is dit een unieke kans voor jou! Dit vooraanstaande bedrijf biedt een geweldige mogelijkheid om te groeien als operator, met de kans op een vast dienstverband bij uitstekende prestaties en functioneren. Als operator speel je een cruciale...
Pro Industry