Muziekschool Waterland en Clup Welzijn zoeken een verbinder sociaal domein en muziek, Purmerend

Omwerven


Datum: 1 week geleden
Stad: Purmerend, Noord-Holland
Contract type: Aannemer
Omwerven
Breng muziek en inclusie samen in onze gemeenschap en maak een verschil vanuit het hart van de wijk!

Over onsMuziekschool Waterland en Clup Welzijn werken al een aantal jaren samen binnen het programma Watermusic. Binnen het programma dat in de wijken plaatsvindt is muziekeducatie de verbindende factor. Leerlingen worden uitgenodigd samen te spelen, zingen in een koor en orkest. Ook ouders spelen binnen het programma een belangrijke rol. Zo ondersteunen zij als vrijwilliger bij hand- en spandiensten en worden ze uitgenodigd te zingen in het ouderkoor. Samen vormen we een muzikale familie in de wijk!

Het programma vindt plaats in de gemeenten Purmerend, Wormerland en Waterland. Om de brug tussen het sociaal domein en muziekeducatie te versterken zijn we per direct op zoek naar jou! Jij draagt bij aan het bevorderen van sociale inclusie door muziekeducatie toegankelijk te maken voor diverse gemeenschappen, waaronder minderheidsgroepen, mensen met een lage sociaaleconomische status, en mensen met een beperking.

Jij bent de verbinder tussen het sociaal domein en de muziekschool. Als spil tussen beide pijlers draag je bij aan het verankeren van bestaande muziekeducatie in de wijken en de vorming van een muzikale familie. Je onderzoekt de structuur van de wijken in de verschillende gemeenten en wordt daarbij in Purmerend ondersteund door Clup Welzijn.

Je legt contacten met de sociale wijkteams/gemeente/wijkcentra/scholen/jeugdfonds/families om synergie te creëren en de effectiviteit van het programma te vergroten. Daarbij heb je speciale aandacht voor kinderen/gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Je neemt deel aan monitorings/evaluatie momenten en activiteiten van het Landelijk Kennisinstituut voor Cultuurparticipatie die verbonden zijn aan het thema cultuur in het sociaal domein. Je organiseert bijeenkomsten waarbij muziekdocenten en sociaal werkers elkaar ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Functie-eisen

 • Je bent sociaal, wil graag helpen en legt gemakkelijk contact met kinderen en ouders en je weet dit contact goed te onderhouden.
 • Je hebt een scherp oog voor wat er leeft onder de kinderen en hun ouders, en je kunt de behoeften en vragen van zowel kinderen als ouders begrijpen en omzetten naar passende mogelijkheden binnen Muziekeducatie.
 • Je weet vrijwilligers, kinderen, omwonenden en ketenpartners te stimuleren om in actie te komen.
 • Je bent een netwerker en een bruggenbouwer tussen verschillende partners, waaronder scholen, gemeenten, wijkcentra, jeugdfonds, muziekscholen en sociale partners.
 • Je hebt een passie voor sociale rechtvaardigheid, inclusie en het verbeteren van het welzijn binnen gemeenschappen door middel van muziekeducatie.
 • Je hebt een opleiding afgerond op minimaal HBO-niveau in een relevant vakgebied zoals sociaal werk, culturele studies, muziekeducatie of een vergelijkbare discipline.
 • Je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden en hebt het vermogen om zelfstandig te werken en meerdere taken tegelijkertijd te beheren, waarbij je ook het budget in de gaten houdt.
 • Je hebt een goede beheersing van Word/Excel/PowerPoint.
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn op zoek naar iemand die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer en in staat is om declaraties in te dienen. Het tarief wordt nader bepaald, maar ligt naar schatting tussen de €40 en €50 per uur.

Verder Ontvang Je Van Ons

 • Een dynamische, stimulerende werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om een positieve impact te hebben op het leven van mensen binnen de gemeenschap.
 • Een betrokken en ondersteunend team dat samenwerking en creativiteit aanmoedigt.
 • Flexibele werkuren met mogelijkheden tot deels thuiswerken.
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Apothekersassistent(e), Purmerend

NassFlex, Purmerend, Noord-Holland
2 weken geleden
Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gedreven en ervaren apothekersassistent(e) voor een openbare apotheek in de omgeving Utrecht.Tot jouw belangrijkste taken behoren?Het mede bewaken van genees- en zelfzorgmiddelenHet controleren en distribueren van genees- en zelfzorgmiddelenJe geeft de juiste voorlichting en advies daaroverFunctie-eisenFunctie-eisen:MBO diploma ApothekersassistentJe kunt zowel zelfstandig als in een team verband werkenErvaring met Pharmacom (Pi-Pharma is een...
NassFlex

Service Engineer W

BaanBereik, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Voor Een Grote Technische Installateur Ben Ik Op Zoek Naar Een Service Engineer. Ben Jij Een Kei In Jouw Werk Met Warmtepompen, Cv-ketels Of Luchtinstallaties? Dan Ben Ik Op Zoek Naar Jou.Over De VacatureIk ben op zoek naar een service engineer voor onderhoud van lucht- en waterinstallaties. Denk aan cv-ketels, luchtbehandeling of warmtepompen. Jij hebt de kennis van al deze...
BaanBereik

Engineer

Technical Valley, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat ga je doen?Als ervaren engineer in de elektro-, infra- of energietechniek breng jij jouw kennis en ervaring naar voren in verschillende projecten. Met jouw organisatorische vaardigheden maak je uiteenlopende ontwerpen, analyses en berekeningen. Zo ben jij van A tot Z betrokken bij het ontwerpproces. Je houdt hierbij rekening met de huidige wet- en regelgeving en de technische richtlijnen. Samen...
Technical Valley