Schilder Leerling

Faber Personeelsdiensten BV


Datum: 2 weken geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faber Personeelsdiensten BV
Wat jij doet In vier weken gaan wij jou klaarmaken om direct in de praktijk aan de slag te gaan als schilder! Je start jouw carrière bij Faber met een interne scholing, waarin we je alle basisvaardigheden bijleren die een schilder nodig heeft. Gedurende deze weken gaan wij op zoek naar een opdrachtgever die perfect bij jou past, zodat je aansluitend direct jouw stageperiode van tien weken kunt gaan starten. Je wordt gekoppeld aan een ervaren schilder, die jou meeneemt naar echte projecten, waar jij jouw vaardigheden verder gaat ontwikkelen. Bevalt het schilderwerk je na al deze weken nog steeds erg goed, dan kun je gewoon door blijven werken op dezelfde werkplek, zodat jij jezelf kunt gaan blijven ontwikkelen tot een zelfstandige schilder.

Wat wij bieden

  • Faber ontziet jou geheel van de opleidingskosten en reiskosten. Vanaf je eerste stagedag ga je een volwaardig salaris verdienen.
  • Je kunt uitkijken naar een startsalaris rond de €2.000,- bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 37,5 uur.
  • Vanaf dag één bouw je ook pensioen op volgens de pensioensregeling naar keuze.
  • Wij bieden jouw gedurende je hele carrière als schilder persoonlijke ondersteuning; je kunt iedere dag bij ons terecht met eventuele zorgen en vragen.
  • Je kunt jezelf kosteloos blijven bijscholen aan de hand van al onze cursussen.
  • Met ons puntensysteem spaar je ieder uur dat je aan het werk bent voor leuke cadeaus.
  • Je bent altijd uitgenodigd om met jouw collega’s van Faber bij te kletsen op de jaarlijkse barbecues en borrels.

Ben jij het? Ervaring als schilder is voor ons niet belangrijk, het gaat erom dat je gemotiveerd bent om deze nieuwe stap in je carrière te gaan zetten! Als je wel al ervaring hebt kunnen we het lesprogramma voor je aanpassen, zodat je uitgedaagd blijft in het verder ontwikkelen van je vaardigheden. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt, aangezien onze opleidingen en veiligheidscursussen in deze taal gegeven worden. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een enorm voordeel, zo kun jij probleemloos onze locatie in Harderwijk of Rosmalen bereiken en daarna ook jouw projectlocaties. Het hele jaar door starten er klassen met aankomend schilders, je kunt vaak binnen aan maand al van start.

Waar jij werkt Binnen Faber kom je terecht in een veilige omgeving waar wij ervoor zorgen dat je bij een van onze opdrachtgevers het schildersvak van begin tot eind gaat leren. Op deze manier zorgen wij er samen met jouw leermeester voor dat jij jezelf zo snel mogelijk kan ontwikkelen tot een ervaren en zelfstandig schilder.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pakketteren

Pro Industry, Tiel, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingOp zoek naar een opwindende carrièrestap? Als productiemedewerker ben jij de spil in ons productieproces. Je waarborgt de kwaliteit, sorteert afwijkende items en grijpt in bij persstoringen. Met jouw kennis zorg je ervoor dat alleen hoogwaardige producten onze fabriek verlaten. Veiligheid, kwaliteit en milieu staan bij ons voorop, en we waarderen jouw bijdrage enorm. Je verdient niet alleen een aantrekkelijk...
Pro Industry

Monteur met een sociaal hart, Tiel

Faam werkt, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Ben jij een monteur met een sociaal karakter?Zoek je een baan als (service)monteur? Ben jij een monteur met een hart voor zowel techniek als mensen? Deze vacature biedt de perfecte combinatie tussen jouw technische kennis en passie voor klantcontact.Als sociale monteur is dit een baan wat echt bij jou past. Je komt te werken in een kleinschalig team met allemaal...
Faam werkt

Operator Recycling, Tiel

VAPRO Recruitment, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Wij zoekenBen jij de gedreven Operator Recycling die wij zoeken? Werk in dynamische 3-ploegendiensten. Jouw proactieve houding is onmisbaar in de metaalindustrie, waar afwisseling de norm is. Denk mee over duurzame procesverbeteringen en laat je skills tot hun recht komen. WOntwikkel jezelf en draag bij aan een groenere toekomst. Solliciteer nu en maak deel uit van de recyclingrevolutie!Wat ga je...
VAPRO Recruitment