BI Developer

Trust International B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Trust International B.V.
Fulltime

Locatie: Dordrecht

Trust is weliswaar geen familiebedrijf maar onze werkwijze doet daar sterk aan denken. We werken als één team, we steunen elkaar door dik en dun en doen alles met passie en trots. Naast onze rebranding-activiteiten hebben we dit jaar ambitieuze duurzaamheidsdoelen vastgelegd om klimaatneutraal te worden. Ook hebben we een begin gemaakt met het realiseren van onze lijn ‘ECO’-producten, die van gerecycled materiaal zijn gemaakt. We zijn dus goed op weg naar een groenere, mooiere toekomst en doen dat graag samen met jou!

Je taken omvatten het opzetten en implementeren van een data-gedreven aanpak, het creëren en optimaliseren van datasets, het analyseren van functionele specificaties en data en het vertalen hiervan naar business intelligence mogelijkheden. Je zult commerciële inzichten en kansen op basis van data creëren en het management en collega’s adviseren vanuit jouw expertise en innovatieve ideeën.

Verder zul je dashboards en reports in Power BI uitbouwen en onderhouden en fungeren als aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van business intelligence. Je zult ook de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van data binnen de Nederlandse regel- en wetgeving waarborgen.

Met jouw analytische en probleemoplossende kwaliteiten maak jij het verschil. Je bent nieuws- en leergierig, gedreven, analytisch, zelfredzaam en toch ook een teamspeler.

Profiel

 • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding;
 • 2-4 jaar werkervaring in Business Intelligence & Datawarehousing omgevingen;
 • Ervaring met het ontsluiten van databronnen en de ontwikkeling in datawarehouse-omgevingen;
 • Ervaring met SQL en database-technologie oplossingen;
 • Ervaring met PowerBI
 • Ervaring met datawarehouse architectuur, semantische datamodellen is een pré.

Daarbij is ook een aantal persoonlijke vaardigheden van essentieel belang:

 • Proactief en communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling, Nederlandstalig);
 • Representatief en oog voor de belangen van de stakeholder;
 • Ervaring in het presenteren van ideeën en proposities;
 • Analytisch sterk en resultaatgericht;
 • Stressbestendig, met een sterk doorzettingsvermogen.

Wat we bieden

 • Een veelzijdige technische functie met ruimte voor initiatief en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een internationaal team van jonge, enthousiaste collega’s;
 • Salaris in overeenstemming met de zwaarte van functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een bonusregeling, pensioenregeling en laptop;
 • Maandelijkse afsluiter in onze eigen kroeg met drankjes en hapjes.

Trust is wereldwijd actief en heeft de missie eerlijke digitale accessoires de nieuwe norm te maken: eerlijk voor mensen, eerlijk voor de planeet en tegen eerlijke prijzen. Samen met onze partners in de detailhandel en productie werken we aan slimme veranderingen in onze productie, onze activiteiten en ons productassortiment.

Trust biedt een scala aan betaalbare producten voor je laptop, gaming-apparaat, tablet, pc, woning, smartphone en tv. De producten van Trust zijn in 50 landen verkrijgbaar via lokale winkels, grotere elektronicazaken, warenhuizen, hypermarkten en online.

Ben je benieuwd naar de geweldige loopbaanmogelijkheden die Trust te bieden heeft? Ga dan naar de ‘Carrière’-pagina op onze website of kijk op onze LinkedIn- of Indeed-pagina’s. Daar vind je alle vacatures.

We voeren analyses uit op onze functiebeschrijvingen op basis van taal en vereisten om ervoor te zorgen dat ze inclusief en billijk zijn.

Acquisitie aan de hand van deze vacature, wordt niet op prijs gesteld.

Apply for job

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Project Manager, Dordrecht

Haystack People, Dordrecht, Zuid-Holland
5 dagen geleden
BedrijfsprofielOnze klant is een dynamisch familiebedrijf waar meer dan 350 toegewijde medewerkers elke dag werken aan prachtige diensten. Het doel is helder: webshops ontzorgen in de logistiek, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Met passie voor e-commerce en een enthousiast team hebben ze indrukwekkende groei doorgemaakt!Als een van de grootste spelers in de logistieke e-commerce branche, gespecialiseerd in...
Haystack People

Mechanisch monteur

Pro Industry, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingOnze opdrachtgever is een internationale organisatie gespecialiseerd in de productie van polymeren die gebruikt worden in diverse producten. Jij gaat aan de slag als mechanisch monteur in de dagdienst die problemen tijdig signaleert, preventief repareert en alle afwijkingen rapporteert. Voel jij je aangetrokken door de vacature en wil je een salaris verdienen tot € 4.100,- bruto, reageer dan direct!Als Mechanisch...
Pro Industry

Management Assistent, Dordrecht

Lincks Personal Recruitment, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wat ga je doen?Als Management Assistent Ben Jij Een Alleskunner! Dat Betekent Dat Je Een Veelzijdige Rol Krijgt Waarbij Je Meerdere Rollen Tegelijkertijd Vervult. Je Gaat Aan De Slag Bij Een Bedrijf Wat Bestaat Uit 20 Collega's. Daarom Krijg Je Een Rol Waar Je Je Op Meerdere Vlakken Met Zaken Bezig Gaat Houden. Naast Het Volledig Ondersteunen Van Het Management...
Lincks Personal Recruitment