Operator

Pro Industry


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Salaris: € 2.000 - € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry
Functieomschrijving

Wil jij als operator de wereld van vegetarische producten betreden? Ben je klaar om je talenten te laten bloeien bij een snel groeiend bedrijf in Deventer? Verdien je graag een lekker salaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand in een uitdagende 2-ploegendienst? Als dit als muziek in de oren klinkt, lees dan verder en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

Als operator ga je aan de slag met een breed scala aan taken:

  • Begin je dag met het ombouwen en instellen van de productielijn op basis van de planning. Worden het overheerlijke cordon bleus of is het tijd voor een portie falafel?
  • Tijdens het productieproces zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt nauwlettend toezicht op het proces door de parameters op de verschillende PLC-schermen te controleren.
  • Aan het einde van het proces zorg je ervoor dat de producten op de juiste wijze worden verpakt, klaar om rechtstreeks de supermarkt in te gaan.

Als operator heb je de vrijheid om het hele proces van A tot Z te beheren. Hoe gaaf is het om de producten die je hebt geproduceerd terug te zien in de supermarkt?

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou als operator?

  • Ben je klaar voor afwisseling? Werken in een 2-ploegendienst is voor jou geen probleem.
  • Heb je aantoonbare werkervaring als operator en sta je te popelen om je verder te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf?

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou als operator in de 2-ploegendienst?

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 3.000,- en € 3.600,- bruto per maand, met veel groeimogelijkheden.
  • Bij goed functioneren verdien je binnen no-time een vaste aanstelling.
  • Werk in een schone werkomgeving in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Het bedrijf groeit snel, en dus zijn er volop kansen voor jou om door te groeien, zowel in functie als salaris.

Zin om binnenkort in Deventer in de 2-ploegen als operator aan de slag te gaan? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer via onze website. We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Winkelmedewerker

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
5 dagen geleden
Winkelmedewerker, allroundBij Ekoplaza Deventer, doen we graag iets extra’s voor onze klanten, waar we menselijkheid verbinden met commercialiteit en waar het hele team gezelligheid met aanpakken combineert. Iedere dag is anders; van groente en fruit aanvullen, het bakken van brood, bestellen en plannen voor de volgende dag, klanten helpen en adviseren tot het maken van een mooie winkelpresentatie. We bieden...
Deventer Ziekenhuis

Financial Controller

Eminent Groep, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
Functieomschrijving . De ambitie om te groeien is groot, maar de ambitie om te professionaliseren is groter. En daar kunnen we jou bij gebruiken! In de rol van financial controller zul jij je bezighouden met het optimaliseren en automatiseren van de finance processen binnen de organisatie.Verscheidene Werkzaamheden Die Jij Mag VerwachtenBegeleiden en beoordelen van de vestigingsadministrateurs;Meewerken aan procesoptimalisatie én automatiseringsprojecten;Mede...
Eminent Groep

Grondwerker, Deventer

UNN Personeel, Deventer, Overijssel
2 weken geleden
GrondwerkerWerk je graag buiten met veel vrijheid? Je staat met je laarzen in het zand, en jij bent de oren en ogen van de kraanmachinist. Vind je het leuk om met een vaste collega op pad te gaan voor je werk en iedere dag bezig te zijn met een nieuwe klus op een nieuwe locatie? Dan is werken als grondwerker...
UNN Personeel