Docent Dierverzorging

Zone.college


Datum: 1 week geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Zone.college
Jij beschikt over een brede kennis van dieren en bent een expert in hoe voor dieren te zorgen. Dit vind je dan ook erg belangrijk: jij weet dat er bij het verzorgen van dieren een grote verantwoordelijkheid komt kijken. Dit gevoel breng je dan ook vol passie over aan onze studenten, met natuurlijk alle inhoudelijke kennis en ervaring die jij de afgelopen jaren over het verzorgen van dieren opgedaan hebt!

Omvang

Voor onze locatie in Deventer zijn wij op zoek naar een docent dierverzorging. Het gaat om een functie van 0,4 – 0,6 fte. We starten met een overeenkomst tot eind schooljaar 2024-2025, waarbij er uitzicht is op verlenging.

Wat ga je doen?

Als docent dierverzorging geef je les aan onze studenten van onze mbo-opleidingen dierverzorging. Je bent breed inzetbaar op alle mbo-niveaus voor theoretische diervakken en praktijklessen. Je bent positief ingesteld, beschikt over een gezonde dosis lef en komt met innovatieve ideeën. Je beschikt over een brede kennis van dieren en hebt de vaardigheden om goede praktijklessen te kunnen geven. Daarnaast begeleid en coach je studenten bij het uitvoeren van hun integrale opdrachten, stages en rondom hun examens.

De zelforganiserende teams binnen Zone.college hebben veel vrijheid en staan dicht bij de studenten. In deze functie heb je dan ook veel vrijheid om, in nauwe samenwerking met je teamgenoten, het onderwijs in te richten. We vragen van jou een zelfstandige houding en je staat stevig in je schoenen. Naast het geven van lessen, verwachten we ook een bijdrage aan het vorm geven van de zelfsturing in het team. Je hoofdtaak zal bestaan uit het geven van lessen aan verschillende mbo-niveaus.

Je profiel

  • Een afgeronde opleiding tot docent, met bevoegdheid tot lesgeven op het mbo.
  • Je beschikt over brede kennis van en ervaring met dieren.
  • Je hebt affiniteit met het werken met mbo-studenten.
  • Je benut de kwaliteiten en optimaliseert de motivatie van studenten.
  • Je beschikt over organisatietalent, bent flexibel, ondernemend, stelt prioriteiten, stemt planningen af en zorgt ervoor dat benodigde middelen op het juiste moment beschikbaar zijn.
  • Je bent communicatief vaardig, overlegt makkelijk met (leer)bedrijven en collega’s.
  • Je bent een teamspeler, zoekt graag de samenwerking op met collega’s, je stemt eigen werk af op anderen, deelt kennis en informatie en helpt anderen waar nodig.
  • Je hebt lef en bent stressbestendig.

Waar staan we voor?

Zone.college verzorgt groots en groen onderwijs voor alle generaties. Met zorg en aandacht bieden wij leerlingen, studenten en medewerkers een groene, uitdagende leeromgeving waarin ze nieuwe mogelijkheden ontdekken. En waarin ze zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Zelf en vooral samen. Zo groeien ze uit tot zelfbewuste, zorgzame, ondernemende en maatschappelijk betrokken mensen. Wereldburgers met oog voor duurzaamheid en leefbaarheid. Zo halen wij ieders beste binnenste buiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Zone.college doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en geven je de vrijheid om het onderwijs in samenwerking met je collega’s vorm te geven. Middels studiedagen en scholing kun jij je als docent verder ontwikkelen. Wij zien jou, als unieke medewerker en zetten je graag in op je talenten!

Salaris is conform cao mbo (LB inschaling) en een aantal Zone.college-specifieke arbeidsvoorwaarden, kijk hiervoor op onze website.

Iets voor jou?

Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Bernadet Wenneker (docent) door een mail te sturen naar: [email protected] of te bellen naar: 06-13143826. Zij vertelt je graag meer over deze functie!

Wil je reageren? Stuur je cv en motivatie uiterlijk 31 mei 2024 door op de button “Solliciteren” te klikken. We zien er naar uit kennis met je te maken.

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Per direct fulltime administratief medewerker in Deventer

YoungCapital, Deventer, Overijssel
3 dagen geleden
Wil jij werken voor een flexibele organisatie waar thuiswerken mogelijk is? Start per direct als fulltime administratief medewerker in Deventer.Wat ga je doen?De organisatie waar je voor gaat werken is een leverancier kratten. Alle groente, fruit, vlees en andere verse producten in de supermarkt worden vervoerd in kratten. De kratten die ze leveren zijn hartstikke duurzaam, aangezien ze vaker worden...
YoungCapital

Grondwerker, Deventer

UNN Personeel, Deventer, Overijssel
1 week geleden
GrondwerkerWerk je graag buiten met veel vrijheid? Je staat met je laarzen in het zand, en jij bent de oren en ogen van de kraanmachinist. Vind je het leuk om met een vaste collega op pad te gaan voor je werk en iedere dag bezig te zijn met een nieuwe klus op een nieuwe locatie? Dan is werken als grondwerker...
UNN Personeel

Open sollicitatie, Deventer

Deventer Ziekenhuis, Deventer, Overijssel
3 weken geleden
Een leuke afwisselende baan in een gezellige werkomgeving. Een paar uurtjes in de avond of juist in de vroege ochtend. Ook prima te combineren met een gezin, een andere baan of met een studie. Restaurant, receptie, keuken of afwas: wij hebben vast iets passend voor jou. Ervaring is niet nodig als je maar een echte aanpakker bent.ÂVan der Valk Deventer,...
Deventer Ziekenhuis