Mechanical Engineer

Betaselect


Datum: 1 week geleden
Stad: Almere, Flevoland
Salaris: € 2.800 - € 4.300 per maand
Contract type: Aannemer
Betaselect
Voor een engineeringafdeling met eigen werkplaats zoekt Betaselect een Mechanical Engineer. Heb jij je HBO opleiding werktuigbouwkunde of mechatronica afgerond en wil je werken bij een gerenomeerde machinebouwer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheden

Door dit team van mechanical engineers worden geavanceerde machines getekend voor klanten over de hele wereld. De ontwerpen zijn zowel 2D en 3D.

Bij ieder ontwerp worden verschillende aspecten in overweging genomen, zoals functionaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne, voedselveiligheid, productiemethoden en kostenbeheersing. Je werkt nauw samen met collega's van verkoop, projectbeheer, de werkplaats en klantenservice. Ook speel je eveneens een actieve rol bij het testen en probleemoplossing van machines die lokaal worden geproduceerd. Een spannende en veelzijdige baan!

Jouw werkomgeving

Dit bedrijf is onderscheidend op het gebied van technologische kennis en productieapparatuur voor de levensmiddelenindustrie (bakkerij-, zuivel- en zoetwarenindustrie). Op deze locatie in Almere heerst een familiaire en gezellige sfeer. Collega's helpen elkaar, de cultuur is open en er worden geregeld leuke dingen met elkaar ondernomen. Te denken aan verduurzamingsprojecten en gezamenlijke uitjes. Dat dit bedrijf van oorsprong een familiebedrijf is, is nog steeds te merken!

Betaselect is specialist in het verbinden van bèta’s en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema’s voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.

Jouw vaardigheden

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde of soortgelijk;
  • 1 - 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent leergierig en kunt goed samenwerken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Ons aanbod

Wat Bieden Wij Jou Allemaal

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een uitstekend salaris. Inschaling tussen €2800 en €4300 (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
  • Volop interne ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen een internationale organisatie.


Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Wel, als wilt werken bij een organisatie met een eigen werkplaats

Wel, als je beschikt over een uitstekend conceptueel denkvermogen

Wel, als je een ster bent in het aandragen van praktische en creatieve oplossingen

Waarom misschien niet

Niet, als werkervaring met 3D software ontbreekt

Niet, als je een puur inhoudelijke specialist wil zijn

Niet, als je geen Nederlands spreekt

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Recruiter, Almere

KMM Groep, Almere, Flevoland
2 dagen geleden
Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met het recruitment team. Met je collega’s stem je af welke vacatures prioriteit hebben en welke doelen voor die dag gepland staan. Je gaat actief aan de slag om docenten te vinden voor de openstaande vacatures. Deze docenten vind je in ons netwerk of benader je proactief via...
KMM Groep

Woonbegeleider Ambulant

Kwintes, Almere, Flevoland
1 week geleden
Wil jij je krachten inzetten en je stappen aan het eind van de dag behaald hebben, lees dan snel onze vacature!Voor Team Ambulant Almere in Almere Haven zijn wij per direct op zoek naar een collega woonbegeleider voor 24 tot 32 uur per week (uren in overleg).Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze...
Kwintes

Onderhoudsmonteur gezocht!

Pro Industry, Almere, Flevoland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingWil jij graag een bijdrage leveren aan een goed verloop van het productieproces in de fabriek? En beschik jij over een afgerond MBO 3/4 diploma richting Elektrotechniek? Wij zoeken een gemotiveerde monteur voor de drankenindustrie! Her salaris kan oplopen tot € 3.400,- in de 2 ploegen dienst. Geïnteresseerd ? Lees dan snel verder!Als allround monteur ben jij verantwoordelijk voor het...
Pro Industry