Servicetechnicus Elektrotechniek

JS Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
JS Groep
Organisatie

Heb je altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter de poorten van defensie? Zie je jezelf werken op kazernes, vliegbases of marinebasissen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, onderhouden we alle elektrische installaties op het gebied van laagspanning. Van schakelkasten en gebouwinstallaties tot noodstroomaggregaten en noodverlichting. Jij bent onze specialist ter plaatse, waarbij je niet alleen storingen oplost, maar ook nieuwe projecten aandraagt en uitvoert. Je hebt dus een flinke dosis verantwoordelijkheid én vrijheid!

Functiebeschrijving

In regio Den Helder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud bij verschillende defensielocaties, zoals Marinekazernes aan de kust en Maritieme vliegkampen. Je dag bestaat uit het oplossen van storingen, het uitvoeren van kleine klussen en preventief onderhoud. Na afloop rapporteer je helder en gestructureerd over je werkzaamheden aan de klant. Mis je nog bepaalde diploma's of ervaring? Geen probleem, we kijken samen naar passende opleidingsmogelijkheden.

Functie-eisen

 • Een afgeronde mbo-opleiding (Elektrotechniek) op niveau 3 of 4.
 • Enige jaren ervaring met vergelijkbare installaties.
 • Nauwkeurig, gestructureerd en gedisciplineerd werken.
 • Vertrouwd met werken volgens strikte administratieve richtlijnen.
 • Bereidheid om storingsdiensten te draaien.
 • Streven naar kwaliteit in je werk.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt grotendeels zelfstandig, maar wel binnen een hecht team waarin samenwerking en plezier centraal staan. Naast zelfstandigheid en afwisseling in je werk, bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij JS Techniek Ede stimuleren we groei en ambitie, waardoor je binnen ons bedrijf diverse mogelijkheden hebt om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Wat mag je nog meer verwachten?

 • Een salaris tussen €3.400,00 en €4.100,00 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek), gebaseerd op jouw kennis, ervaring en opleiding.
 • 38 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek).
 • Professsioneel gereedschap en alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Wekelijkse personeelsborrels
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectmanager

Ministerie van Defensie, Den Helder, Noord-Holland
3 dagen geleden
Wat ga je doen?Wat ga je doen?Je bent verantwoordelijk voor de engineering van modificaties van systemen aan boord van schepen en walinstellingen van de Koninklijke Marine in termen van product, tijd, geld, kwaliteit en risico’s.In overleg met wapensysteemmanagement (WSM) bepaal je welke modificaties gereed moeten zijn voor uitvoering en stel je prioriteiten. Samen met een team van engineers zorg je...
Ministerie van Defensie

Regieverpleegkundige Den Koogh

Omring, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
Direct solliciteren!Het ‘wonen als thuis-gevoel’; dat is wat Omring op al haar woonzorglocaties nastreeft, ook in deze tijd. Kijk je uit naar een baan die je energie geeft? Wij bieden je de mogelijkheid om dat te doen in jouw regio: Den Helder. Met een vast contract met een vast aantal uren. Ga nu voor een baan als Regieverpleegkundige bij Omring.Den...
Omring

Administratief medewerker

Jooble, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteVoor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Vooral voor de logistieke administratie. Klink dit...
Jooble