Lead operator

Pro Industry


Datum: 1 week geleden
Stad: Helmond, Noord-Brabant
Salaris: € 2.000 - € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry
Functieomschrijving

Bij deze startup ga je de plant naar een volgend niveau tillen! Zo ga je het operator team leiden en zorg dragen dat de productie van een alternatieve energie de volgende stap maakt! Zo heb je ervaring met het aansturen van mensen en ben je bekend met het verzorgen van een machinepark. Ben je in het bezit van een Vapro B diploma of hoger en zoek je een leidinggevende functie binnen de dagdienst? Lees dan snel hoe je in aanmerking komt voor deze kans!

Als lead operator ben je het aanspreekpunt voor de gehele plant. Tevens ga je jezelf bezig houden met het volgende:

 • Actief bijdragen aan de voorbereiding van de operationele fase.
 • Verantwoordelijk zijn voor de HSE-prestaties op locatie, je houden aan het Goal Zero-beleid en noodzakelijke shutdowns voor de veiligheid uitvoeren.
 • Toezicht houden op de naleving van vastgestelde procedures.
 • Het doen van verbetervoorstellen op basis van de eerdere resultaten.
 • Operationeel leiding geven aan de proeffabriek.
 • Regelmatig projectupdates geven en rapporteren over de voortgang en testresultaten.
 • Analyseren van teamcompetenties en voorstellen doen voor training om de kwaliteit van de installatie te verbeteren.

Functie-eisen

De Lead Operator Dagdienst Is Een People's Manager Met Oog Voor Resultaat. Verder Beschikt Onze Ideale Lead Operator Over Het Volgende

 • Relevante ervaring als Lead Process Operator in een industriële omgeving, bij voorkeur binnen de warmte-, energieproductie- of (petro)chemische industrie.
 • Het bezit van minimaal VAPRO-B heeft de voorkeur.
 • Sterke communicatieve vaardigheden die een positief-kritische teamomgeving bevorderen waarbij veiligheid, gezondheid, kosten en kwaliteit voorop staan.

Arbeidsvoorwaarden

Je bent een van de belangrijkste schakels in het proces. Jouw kennis en ervaring wordt beloont met:

 • Een bespreekbaar salaris tot wel € 3400,- bruto per maand.
 • Flexibiliteitsopties, waaronder de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken en/of flexibele werktijden af te stemmen.
 • Maandelijkse teamuitjes.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan nu of bel naar 040 218 2020. Mailen mag ook naar [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Projectcoördinator, Helmond

YoungConsult, Helmond, Noord-Brabant
2 weken geleden
Over onze opdrachtgeverOnze opdrachtgever is een bedrijf gevestigd in Helmond, dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige voedingsproducten aan klanten over de hele wereld. Met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de foodbranche. Het bedrijf is trots op zijn diverse productaanbod, dat een breed scala...
YoungConsult

Operator

Pro Industry, Helmond, Noord-Brabant
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingAls operator in de voedingsmiddelenindustrie werk je bij een financieel gezonde organisatie. Je stapt in een uitgebreid leertraject en krijgt de verantwoordelijkheid over een volledige productielijn. Werken in een 3-ploegendienst is voor jou geen probleem, en je zoekt een baan waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Wil jij een baan waarin je een toekomst...
Pro Industry

Quality Assurance Engineer - Manufacturing

Oil and Gas Job Search Ltd, Helmond, Noord-Brabant
4 weken geleden
For our Customer Satisfaction & Quality division, we are looking for a Quality Assurance Engineer - Manufacturing (M/W) who works for the region of Netherlands, reporting to our office in Helmond. Your meaningful purpose Take any necessary actions to make sure that a product or service will satisfy customer requirements and is the driving force in implementing continuous quality improvement....
Oil and Gas Job Search Ltd