Medewerker medische administratie

Reinier de Graaf ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
Stad: Rijswijk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Reinier de Graaf ziekenhuis
Heb jij aan een half woord genoeg als het gaat om (lab) aanvragen en administratie? Ben jij flexibel, kun je snel schakelen en denk je altijd in oplossingen? Dan heb jij er straks misschien wel 18 leuke collega’s van de medische administratie op onze locatie in Rijswijk bij!

Met veel patiënten komt veel administratie. Alle aanvragen moeten goed in onze systemen staan om het laboratorium de diagnostiek goed uit te laten voeren. Dit is een heel verantwoordelijke functie, waarbij een fout grote gevolgen kan hebben voor de patiënt. Daarom is het van belang dat je zorgvuldig werkt en scherp bent. In deze functie kom je niet in het ziekenhuis te werken, maar op een kantoorlocatie aan de Patrijsweg in Rijswijk. Denk je dat dit jou past? Lees dan snel verder!

Jouw werkdag

 • Je beoordeelt, verwerkt en voert (patiënt) gegevens in. Dit doe je accuraat en volgens de vastgestelde procedures.
 • Omdat je bekend bent met de medische terminologie begrijp je ook de inhoud van de aanvragen en gegevens, waarop je indien nodig kunt anticiperen. Zo controleer je gegevens ter voorkoming van fouten.
 • Je versterkt een team van 18 collega’s, waarvan er 10 per dag verdeeld over 2 kamers bezig zijn met het verwerken van de (digitale) formulieren.

Jouw kwaliteiten

 • Je kunt snel en tegelijkertijd accuraat werken.
 • Je gaat op vertrouwelijke en zorgvuldige wijze om met privacygevoelige patiënt informatie.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent stressbestendig en je houdt je hoofd koel bij ad hoc werkzaamheden.

Wij vragen

 • Je beschikt over een MBO- 4 diploma.
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen.
 • Je bent flexibel. De werktijden variëren (09:30 tot 18:00 uur en van 10:00 tot 19:00 uur) met mogelijk uitloop tot het moment dat de dagproductie verwerkt is.
 • Je beschikt uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Calculator

Jooble, Rijswijk, Zuid-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteWat ga je doen?Je bent een ervaren Werkvoorbereider. Jij wil je graag verder ontwikkelen in een omgeving die je hiervoor...
Jooble

Winkelmedewerker

Ekoplaza Foodmarqt, Rijswijk, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wie zijn wij?Ekoplaza is dé biologische supermarktketen van Nederland. Elke dag opnieuw werken we samen aan onze ‘biologische meerwaarde’. Dit doen we vanuit het servicekantoor en vanuit onze winkels, waar we de consument alles vertellen over de voordelen van biologisch produceren.Zowel online als offline delen we volop inspiratie en laten we de consument kennis maken met onze producten. Wij geloven...
Ekoplaza Foodmarqt

Monteur E Utiliteit

Eminent Groep, Rijswijk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Functieomschrijving . Als Monteur E ben je verantwoordelijk voor het installeren van elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Er zijn vele projecten die de verdeling aan jouw bijdragen vragen. Je zult samenwerken met een team van deskundige en enthousiaste monteurs op zowel E- als W-gebied. Ook kan het zo zijn dat je in contact treedt met monteurs die service en onderhoud...
Eminent Groep