Senior Projectmanager Work Force Management Nationale Politie

Aquemini


Datum: 1 week geleden
Stad: Tiel, Gelderland
Contract type: Voltijd
Aquemini
Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Senior Projectmanager Work Force Management. Ben jij degene die de eenheden gaat ondersteunen om het capaciteitsmanagement proces verder te brengen binnen de eenheden? En lever je daarnaast graag een bijdrage aan het door ontwikkelen van dit proces en kun jij bijdragen tot het optimaal faciliteren van de eenheden?

Lees dan snel verder voor meer informatie!

Dit bieden wij:

 • Maatschappelijk relevant werk, waarbij je ècht impact kan maken;
 • Flexibiliteit en een goede work/life balance;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie;
 • Investeren in jou met opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Zekerheid.

Werken bij Aquemini

Jouw ideale job?

Hallo, ik ben Olaf, recruiter bij Aquemini. Wil je meer weten?

WhatsApp/bel/mail me!

0344 700 247/ 06 483 149 92

[email protected]

Interesse SOLLICITEER DIRECT

Dit vragen we van jou:

Verantwoordelijkheden

 • Het ondersteunen van de eenheden bij hun werksessies in kader van capaciteitsmanagement.
 • Het organiseren van stakeholdermeetings om de beschikbare capaciteit in kwaliteit en kwantiteit inzichtelijk te maken.
 • Het creëren van inzicht en 1 taal in capaciteitsmanagement processen binnen alle disciplines en eenheden van de Nationale Politie.
 • Het organiseren van eenduidige processen voor capaciteitsmanagement waardoor medewerkers vanuit hun eigen inzicht hun kwaliteit en kwantiteit optimaal kunnen inzetten.
 • Het strategisch inzetten van WFM, zodat KPI’s op korte en lange termijn worden gehaald.
 • Inbreng externe kennis en ervaring omtrent CM processen.

Eisen

 • Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau. Cursussen/certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen het werkveld workforce/capaciteitsmanagement.
 • Je hebt werkervaring met ontwikkeling en implementatie van processen als projectleider in een grote politiek bestuurlijke organisatie (1000+ medewerkers).
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met het ontwikkelen van een Implementatie aanpak binnen een grote politiek bestuurlijke organisatie (1000+ medewerkers).

Competenties

 • Overtuigingskracht: toont gedrag dat erop is gericht om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met bepaalde plannen of ideeën.
 • Verandergerichtheid: gaat effectief om met onzekerheid en veranderingen in de organisatie, de omgeving en zichzelf.
 • Samenbindend leidinggeven: geeft richting en sturing aan een groep, onder meer door het stellen en het verbinden van mensen aan doelen en het tot stand brengen en handhaven van doeltreffende samenwerkingsverbanden.
 • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit: anticipeert op en onderkent de relevantie van gebeurtenissen in de politiek-bestuurlijke context die van invloed zijn op de positionering van de politie.
 • Luisteren: verzamelt belangrijke informatie uit mondelinge mededelingen. Geeft aandacht en ruimte aan gesprekspartners. Vraagt door en gaat in op reacties.
 • Initiatief: signaleert kansen. Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.
 • Organisatievermogen: bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaatsvinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.
 • Besluitvaardigheid: neemt eigenstandig beslissingen of spreekt zijn mening uit, ook wanneer zaken onzeker zijn of risico’s inhouden. Toont zich op zijn handelen aanspreekbaar.
 • Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid: maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijk Nederlandse taal mondeling en schriftelijk duidelijk.

Wensen

 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met het ontwikkelen van een Implementatie aanpak binnen een grote politiek bestuurlijke organisatie (1000+ medewerkers), voor meerdere bedrijfsonderdelen/locaties tegelijk.
 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar werkervaring met implementatie van systemen in relatie tot werkprocessen en gedrag.
 • Je hebt werkervaring met Lean Six Sigma en bij voorkeur minimaal gecertificeerd op Lean green belt niveau.
 • Je hebt werkervaring met het geven van training zowel aan leiding als aan adviseurs.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring opgedaan binnen de overheid van 1.000+ medewerkers in de rol als projectmanager.

Hier kom je terecht:

Bij de Nationale Politie.

Dit ga je doen:

Zelfstandig begeleiden van werksessies binnen het vernieuwde capaciteitsmanagement proces.

Participeren binnen het landelijk kernteam CM 3.0 ter verbetering van de werksessies en het CM proces.

Doelstelling

Vanuit de CM visie is een ambitie ontwikkeld, die in de komende jaren zal worden vormgegeven:

Het realiseren van 1 landelijk capaciteitsmanagement manier van werken welke verantwoord kiezen, flexibiliseren, kostenbewustzijn, ruimte geven en medewerkerswelzijn optimaal invult voor de komende jaren.

De vervanging van het BVCM systeem binnen de Nationale Politie is een essentiële enabler is om nieuwe bewegingen zoals het “vernieuwend werken”, en “context gedreven werken” te ondersteunen. Om ook de noodzakelijke inzichten te verschaffen om de capaciteitsuitdagingen van de komende jaren het hoofd te kunnen bieden, vraagt dit project een aanpak waarbij duurzaam succes cruciaal is.

Voor deze aanpak is een uniform sturingsproces op capaciteitsmanagement ontwikkeld, wat het capaciteitsaanbod inzichtelijk maakt. Vervolgens kan dit aanbod in kwaliteit en kwantiteit worden afgestemd op de vraag naar politiewerk (capaciteitsvraag) van buitenaf (burger/gezag).

Dit is handig om te weten:

 • Locatie: Odijk – thuiswerken mogelijk;
 • De beoogde startdatum: officiële vertrouwensfunctie – na screening wordt startdatum in onderling overleg bepaald en wordt beoogd rond augustus 2024;
 • Initiële looptijd: tot maart 2025 met optie op verlenging;
 • Gemiddeld 32 uur per week.

Werk doen dat ertoe doet. Dat is waar het om draait bij Aquemini. Wij gaan voor opdrachten die de maatschappij veiliger of de wereld beter maken. Daarbij zetten wij net dat stapje extra. Onze mensen zijn geen broekies die zich nog willen bewijzen, zij hebben hun sporen verdiend in de automatisering en willen wat doen wat impact heeft. In de publieke sector, de zorg, op opdrachten bij de politie of de rijksoverheid; projecten die het verschil maken. En natuurlijk doen we dat op het hoogste niveau. Maar dat is voor Aquemini vanzelfsprekend. Wij werken met aandacht aan werk met impact.

Wil jij ook werk doen wat ertoe doet? Reageer en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Hallo, ik ben Olaf, recruiter bij Aquemini.

WhatsApp/bel/mail me!

0344 700247/ 0648314992

[email protected]

Reageer direct

Voornaam (Vereist)

Achternaam (Vereist)

Woonplaats (Vereist)

Telefoon (Vereist)

E-mail (Vereist)

Bestand (Vereist)

Upload je CV

Toegestane bestandstypen: pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Link naar profiel, portfolio of online repository zoals github

Toelichting

CAPTCHA

Email

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator Resin

Jooble, Tiel, Gelderland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websitePPG Coatings in Tiel is een productieplant en maakt deel uit van de business unit Packaging Coatings. Onze productielocatie produceert...
Jooble

Operator Betonproductie, Tiel

VAPRO Recruitment, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Wij zoekenWil jij bijdragen aan het productieproces van hoogwaardige betonnen tegels? Grijp nu je kans! Onze klant in Tiel zoekt een gemotiveerde operator met ervaring in de betonindustrie. Ontvang aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en volop kansen voor persoonlijke groei. Solliciteer en word een waardevol lid van dit gedreven team!Wat ga je doen?Betreed de rol van Operator Betonproductie in Tiel...
VAPRO Recruitment

Technisch manager dijkversterkingsproject HWBP, Tiel

Van Dijk Employment Services, Tiel, Gelderland
2 weken geleden
Je stuurt het technische team van adviseurs en specialisten aan bij een dijkversterkingsproject van een waterschap in Gelderland. Je werkt aan vraagstukken binnen het technisch management, zoals uitvoeringsontwerp, ontwerpwijzigingen en technische vraag- en knelpunten.Waar kom je terecht?Dit waterschap werkt elke dag aan sterke dijken en aan de kwaliteit en het peil van het water in Gelderland. Zij zoeken een strategisch...
Van Dijk Employment Services