Manager

Xelvin


Datum: 2 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Xelvin
 • Jij hebt direct impact op het commercieel resultaat en de persoonlijke ontwikkeling van jouw 5 teamleden.
 • Xelvin heeft een duidelijke propositie binnen de techniek. Jij onderhoudt het bestaande klantenbestand en breidt dit samen met jouw team verder uit.
 • Jouw creativiteit en ervaring zet je in om samen met jouw collega's te pionieren naar nieuwe commerciële successen!

Functieomschrijving

Presteren gaat voor jou hand in hand met werkplezier. Het geeft jou een kick wanneer jullie als team lekker werken en succesvol zijn. Dankzij jouw team is het technisch personeelstekort bij jullie klanten verleden tijd. Ook vinden technisch talenten uit binnen- en buitenland door jullie een nieuwe baan die perfect bij hen past. Problemen? Nee, dat woord ken jij niet. Jij ziet alles als een uitdaging en stimuleert jouw team in denken in kansen.

Als Operationeel Manager bouw jij voortdurend aan je team en werk je zelf net zo hard mee. Daarnaast motiveer, inspireer en coach jij Fleur, Marin, Tim, Bram en Vivica zodat zij steeds beter worden in hun vak. Je daagt uit en stimuleert hen zowel in hun persoonlijke (commerciële) doelstellingen als in de doelstellingen van de vestiging. De behaalde resultaten vieren jullie samen. Of dit nu tijdens een VrijMiBo is of tijdens een van onze (buitenlandse) teamuitjes! Wat wordt jullie volgende bestemming?

Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt acties om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken. Als Operationeel Manager:

 • Ken jij de business waarbij je strategische keuzes maakt voor jouw team, jullie propositie, het ideale klantprofiel en het uitbreiden van het klantenbestand.
 • Stel jij een operationeel plan op om samen met je team de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
 • Krijg je écht verantwoordelijkheid en de ruimte voor jouw ondernemerschap.

Functie-eisen

Binnen Xelvin Draait Het Om Teamspirit En Een Gezonde Dosis Humor. Ontspanning En Plezier Vinden Wij Net Zo Belangrijk Als Successen Scoren. Je Bent Een Waardevolle Aanvulling Als Operationeel Manager In Ons Team Als Je

 • Meerdere jaren ervaring hebt in technische detachering. Je hebt al leidinggevende ervaring of bent toe aan die volgende stap in jouw carrière.
 • De Engelse taal beheerst omdat wij niet alleen in Nederland onze collega’s werven.
 • Ondernemend, daadkrachtig en proactief bent.

Als Operationeel Manager Krijg Jij

 • Een basissalaris tussen € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw teamresultaten en die van de organisatie.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon. Óók voor privégebruik, dus waar gaat jouw volgende trip naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of [email protected]. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris €4.500 - €5.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en die van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je natuurlijk zien in je werk, maar óók tijdens de potjes pingpong.

Locatie Eindhoven

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Pedagogisch medewerker - kinderopvang / BSO, Eindhoven

HappyNurse, Eindhoven, Noord-Brabant
3 dagen geleden
We zijn op zoek naar zorgprofessionals die enthousiast zijn over het werken binnen de kinderopvang of BSO omgeving Eindhoven. Lees verder voor meer informatie!FunctieWerken als pedagogisch medewerker en bijdragen aan de ontwikkeling van baby's, dreumesen, peuters en kleuters is echt iets voor jou! Elke fase van de ontwikkeling heeft zijn eigen unieke charme en bijzondere momenten die jij vol enthousiasme...
HappyNurse

Catering medewerker, Eindhoven

Appèl B.V., Eindhoven, Noord-Brabant
1 week geleden
Catering medewerker in Eindhoven gezocht!Bij VDL Acht in Eindhoven runt het cateringteam van Appèl het bedrijfsrestaurant. Als catering medewerker in Eindhoven werk je 25 uur per week, verdeeld over vijf dagen. Wanneer je 20 uur wil werken zijn jouw diensten van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Als je graag 25 uur wil werken dan werk...
Appèl B.V.

Orderpicker, Eindhoven

Logistique, Eindhoven, Noord-Brabant
2 weken geleden
Op zoek naar een bedrijf waar jij een vast contract kan krijgen als orderpicker? Dat vaste contract en nog veel meer kunnen wij jou bij Logistique bieden.Wij maken van jou een Logistique specialist. Wat betekent dit precies?– Altijd werk als orderpicker.– Wij maken samen met jou een plan hoe jij als orderpicker kan doorgroeien naar nog beter betaald en leuker...
Logistique