Mechanical Engineer

Betaselect


Datum: 2 weken geleden
Stad: Medemblik, Noord-Holland
Salaris: € 3.300 - € 4.500 per maand
Contract type: Aannemer
Betaselect
Heb je een passie voor techniek en een scherp oog voor detail? Haal je voldoening uit het vertalen van klantbehoeften naar nauwkeurige mechanische ontwerpen? Hecht je veel waarde aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit en ben je klaar om een cruciale rol te vervullen in het ontwerp en de controle van procesapparatuur? Dan is de positie van Engineer Werktuigbouwkunde precies wat je nodig hebt!

Jouw verantwoordelijkheden

Als Mechanical Engineer ga je de uitdaging aan om de ontwerpen van procesapparatuur aan te passen volgens de specifieke eisen van klanten. Je neemt het stokje over van de sales engineer zodra de klantvraag is doorgezet. Hierbij bewaak je nauwlettend de voortgang, technische specificaties en haalbaarheid, om ervoor te zorgen dat het eindproduct aansluit op de behoeften van de klant.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het uitvoeren van berekeningen voor drukvaten volgens internationale ontwerpcodes zoals ASME VIII, EN 13445 en AD2000. Daarnaast ontwerp en detailleer je de procesapparatuur op basis van de klanteisen, gebruikmakend van tools zoals Inventor. Je begeleidt klanten en keuringsinstanties tijdens de eindafname van het product en onderhoudt nauw contact met klanten en stakeholders om de voortgang van het project te bespreken en projectdocumentatie op te stellen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van interne procedures en documentatie, bijvoorbeeld binnen Microsoft Dynamics 365.

Jouw werkomgeving

Onze partner is een elektrische verwarmingsspecialist en leverancier over de hele wereld. Vanuit Nederland bedienen zij diverse industrieën zoals de petrochemische, on- en offshore, de chemische en procesindustrie, voedingsmiddelen, bouw en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.

Betaselect is gespecialiseerd in het verbinden van bèta's en technische bedrijven. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn gericht op de toekomst. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.

Jouw vaardigheden

Om deze functie succesvol te vervullen, is een HBO-diploma, bijvoorbeeld in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica, essentieel. Hoewel werkervaring (met procesapparatuur) een voordeel kan zijn, is het geen vereiste. Wel is affiniteit met techniek en kennis van 3D-ontwerp software belangrijk.

Een flexibele instelling en het tonen van eigen initiatief zijn cruciaal in deze rol, aangezien je tegelijkertijd met verschillende projecten zult werken.

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Een greep uit wat wij nog meer bieden:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€3300 - €4500 bruto per maand);
  • Een pensioen via StiPP;
  • 25 vakantiedagen + 2 ATV-dagen;
  • Volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.


Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Je vindt het leuk om met verschillende projecten bezig te zijn.

Je vindt het leuk om klantspecifieke aanpassingen aan procesapparatuur te onderzoeken.

Waarom misschien niet

Je bedenkt liever geheel nieuwe machines dan bestaande producten aan te passen aan klantvragen.

Je sleutelt liever aan machines dan dat je bezig bent met het ontwerp.

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Aankomend Schilder

Faber Personeelsdiensten BV, Medemblik, Noord-Holland
1 dag geleden
Wat jij doet Ga jij binnenkort beginnen met je schildersopleiding, ben je net begonnen of heb je de ambitie om de opleiding te volgen? Faber kan jou helpen met het vinden van een erkend leerbedrijf in de regio. Wij waarderen jouw ambities! Wij bieden jou als aankomend Schilder een passend bedrijf waarbij jij het hele jaar door werk hebt. Als...
Faber Personeelsdiensten BV

Verpleegkundige en Studentcoach (Thuiszorgteam Medemblik)

Omring, Medemblik, Noord-Holland
2 weken geleden
Direct solliciteren!Wil jij je vakmanschap delen en een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de collega’s die een BOL of BBL opleiding volgen; de studenten?Bij Omring leveren we de beste zorg dichtbij. Dat doen we nu en willen wij ook in de toekomst blijven garanderen. Daartoe leiden we continu potentiele zorgprofessionals op, op een manier waardoor zij zich welkom...
Omring

Asfalt laborant

Continu Professionals, Medemblik, Noord-Holland
3 weken geleden
FunctieomschrijvingJouw werk bestaat voor een groot deel uit verschillende asfaltproeven zoals; laagbeschrijving, PAK detector en DLC. Maar ook zandproeven en funderingsproeven behoren tot de mogelijkheden. Je helpt mee bij de ontwikkeling van de nieuwe proeven. Daarnaast werk je nauwkeurig volgens de eisen van ons kwaliteitssysteem. Ook buiten verdichtingsmetingen doen behoort tot de mogelijkheden.Functie-eisenInteger;Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord...
Continu Professionals