Project Engineer

Betaselect


Datum: 2 weken geleden
Stad: Medemblik, Noord-Holland
Salaris: € 3.300 - € 4.500 per maand
Contract type: Voltijd
Betaselect
Heb jij een technische HBO opleiding afgerond? Krijg je energie van een verbinding maken tussen klant en de oplossing die vanuit engineering moet komen? Solliciteer dan op onze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Als onze nieuwe Project engineer ben je de sleutel die de vraag van onze klanten verbindt met technische specificaties en commerciële mogelijkheden. Jij bent het technische aanspreekpunt voor klanten en zet intern de orders uit naar het team van (mechanical) engineers. Deze orders betreffen verwarmings-of koelingsinsallaties voor bestaande of nieuwe (productie)lijnen. Je stelt offertes op en houdt de voortgang van aanvragen bij. Je communiceert met je interne en externe stakeholders.

De rol vereist een diepgaande technische kennis gecombineerd met sterke commerciële en communicatieve vaardigheden om effectief de brug te slaan tussen klantwensen en de technische realisatie ervan.

Jouw werkomgeving

Onze partner is een elektrische verwarmingsspecialist en leverancier over de gehele wereld. Vanuit Nederland bedienen zij diverse industrieën zoals de Petrochemische On- en Offshore de Chemische en Proces Industrie, voedingsmiddelen, bouw en andere industrieën met elektrische verwarmingsproducten en bijbehorende besturingsapparatuur.

Betaselect is specialist in het verbinden van bèta’s en technische bedrijven. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema’s voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 30 jaar ervaring in de lokale markt weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt.

Jouw vaardigheden

Deze rol is een goede match als je beschikt over een technisch HBO-diploma. Bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde, Energietechniek of soortgelijk. Het bijhouden van planningen, administratie en voortgang is jouw tweede natuur en je kunt goed overweg met Excel. Ook kun je snel een inschatting maken van de haalbaarheid van een aanvraag en dit onderbouwen aan de hand van technische kennis. Communicatie is een belangrijke vaardigheid voor deze rol, beheersing van de Nederlandse taal is hierom vereist.

In deze rol is werkervaring niet vereist. Onze partner vindt ontwikkeling en groei belangrijk en leert je hierom graag het vak aan.

Ons aanbod

Wat Wij Nog Meer Bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (€ 3300- € 4500);
  • Een pensioen via StiPP;
  • 25 vakantiedagen + 2 ATV dagen.


Redenen waarom dit (niet) de baan voor jou is!

Waarom het geschikt is

Ja, je wordt enthousiast van de gedachte om techniek en commercie te combineren

Ja, je neemt graag initiatief

Waarom misschien niet

Nee, je hebt liever alleen contact via e-mail

Nee, je hebt geen besef van kosten/omzet

Hier kun je op rekenen én meer

Salaris

We waarderen niet alleen jouw inzet en kwaliteiten, maar uiten dit ook met een goed salaris. Standaard met 8,33% vakantiegeld en een ruime vergoeding voor je reiskosten.

Werkzekerheid

Je krijgt van ons een contract met een intentieverklaring om dit, bij goed functioneren, om te zetten naar een vast dienstverband.

Persoonlijke ontwikkeling

Investeren in persoonlijke en professionele groei vinden we erg belangrijk. Daarom ontvang je van ons een opleidingsbudget die je kunt inzetten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpende Plus in Medemblik | ZZP

HappyNurse, Medemblik, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij een enthousiaste Helpende Plus in de ouderenzorg en wil jij jezelf verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!FunctieAls Helpende plus in de ouderenzorg ben je een professional in het bieden van hoogwaardige zorg aan patiënten met verschillende klachten en/of aandoeningen. Jij doet veel meer dan alleen ADL en mag óók verpleegtechnische handelingen verrichten....
HappyNurse

Helpende niveau 2

Jooble, Medemblik, Noord-Holland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingWees de stralende zon in het leven van zorgbehoevenden en maak écht een verschil! ï Als Helpende vervul je een...
Jooble

Engineer Werktuigbouwkunde

Betaselect, Medemblik, Noord-Holland
€ 3.300 - € 4.500 per maand
3 weken geleden
Heb jij technische affiniteit en een scherp oog voor detail? Krijg je energie van het omzetten van klantwensen in nauwkeurige mechanische ontwerpen? Hecht je veel waarde aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit en wil je een cruciale rol spelen in het ontwerp en de controle van procesapparatuur? Dan is de functie van Engineer Werktuigbouwkunde precies wat je zoekt!Jouw verantwoordelijkhedenAls Engineer...
Betaselect