Storemanager Breda

Goossens


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Goossens
Voor onze Inspiration Store in Breda zoeken wij een Storemanager die ook van deze store een succes gaat maken! Hou jij van een innovatieve omgeving en ben jij ondernemend en commercieel? Dan is deze functie van Storemanager bij Goossens wat voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit bij Goossens?

Jij zorgt ervoor dat de organisatiedoelstellingen worden geïnitieerd en bewaakt naar concrete store doelstellingen, plannen, acties en verbeterpunten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een team van verkoopadviseurs. Door jouw manier van coachend en motiverend leiderschap zorg jij ervoor dat jouw team hun talenten kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Met gebruik van digitale verkooptools zorg jij samen met het team ervoor dat onze sterke merkformule ‘omnichannel’ succesvol wordt uitgevoerd. Je maakt er elke dag weer een feestje van samen, maar ook met de klant! Immers maken jullie elke dag klanten blij met gave interieur- en lifestyle producten.

Jij neemt de beslissingen als het gaat om de juiste bezettingskeuzes, aanname van personeel en heldere en tijdige informatieoverdracht naar derden. Jouw manier van werken draagt bij aan een optimaal werkklimaat in jouw store. Dit doe je samen met de ondersteuning van de Assistent Storemanager.

Kortom, jij bent een belangrijke schakel in het succes van onze store. Wij bieden een commerciële job met veel uitdagingen binnen een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf!

Jouw profiel

Dit ben jij!


 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende positie
 • Sales persoon in hart en nieren
 • Daadkrachtig, innovatief
 • Opgewekt en energiek
 • Motiverend en coachend
 • Werken op weekend- en feestdagen en koopavond is voor jou geen probleem


Hier mag je op rekenen:


 • Een mooi salaris en een aantrekkelijke bonusregeling
 • Korting op je zorgverzekering
 • Een pensioenregeling
 • 20% personeelskorting op ons assortiment
 • Veel werkgeluk bij een innovatieve en ambitieuze werkgever waar samenwerken, medewerkers enthousiasme en vertrouwen centraal staan en we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt.
 • Ontwikkelkansen en de ruimte om successen te vieren.
 • Collega’s op wie je kunt rekenen voor hulp én plezier.
 • Impact op woongeluk en duurzaamheid: zo willen we in 2030 de grootste bijdrage leveren aan woongeluk en de meest duurzame retailer van Nederland zijn.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Product Owner

Jooble, Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteDavanti Warehousing is specialized in warehouse logistics and has developed its own state-of-the-art warehouse management systems. Keeping our customers' warehouses...
Jooble

Ga aan de slag in de thuiszorg | Breda

HappyNurse, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Op zoek naar de leukste baan in de thuiszorg, waarin jij een onmisbare schakel bent in het dagelijks leven van thuiswonende cliënten? Voor een grote zorgorganisatie in omgeving Breda zijn wij op zoek naar helpende + en verzorgende IG die voor langere tijd het verschil komen maken.FunctieAls Happy Nurse in de thuiszorg bied jij zorg en ondersteuning met persoonlijke aandacht...
HappyNurse

Inkoper

Amphia Ziekenhuis, Breda, Noord-Brabant
2 weken geleden
Ben jij gepassioneerd over het vinden van de beste deals en zie je onderhandelen als een kunst? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden om aan de slag te gaan als inkoper bij Amphia!Wat ga je doen?Als inkoper bij Amphia ben jij de drijvende kracht achter vernieuwing en optimalisatie van onze inkoopprocessen. Samen met je team streef je naar...
Amphia Ziekenhuis