Manager Customer Service

Eminent Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Roermond, Limburg
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Je bent de spin in het web; een onmisbare schakel tussen onder meer klanten, medewerkers van Customer Services, salesmanagers en externe distributeurs.

Je geeft dagelijks leiding aan de collega’s en werkt soms (operationeel) mee. Je weet wat er in je team speelt. Je bent daarbij coachend en inspirerend.

Behalve het juist, volledig en tijdig verwerken van orders en de bijkomende administratie werk je ook aan procesoptimalisatie want je hebt de drive om continue te verbeteren.

Je bent commercieel en klantgericht. Je balanceert daarom behendig tussen pragmatisme, principes, redelijkheid en commercie.

Je werkt intensief samen met de Director Sales & Marketing en de Marketing Manager. Je denkt actief mee over de verkoopstrategie en vertaalt die naar werkprocessen en targets die je nauwkeurig monitort. Je bent data-driven maar verheft data niet tot doel; ze zijn je stuurmechanismen.

Functie Eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van en ervaring (minstens 3 jaar) in een technische (kapitaalgoederen) omgeving is een pré
 • Commercieel inzicht en resultaatgerichtheid
 • Goede beheersing van Duits en Engels
 • Een people manager die leidinggeven leuk vindt
 • Iemand met de drive om elke dag beter te worden
 • Kennis van een ERP systeem, bij voorkeur AX en liefst aangevuld met kennis en ervaring met Sofon

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

  • Een prachtbedrijf met duurzaam toekomstperspectief en tomeloze ambitie
  • Reële kansen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Veel ruimte voor eigen initiatief
  • Prima arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel .

Sinds 1938 loopt dit wereldwijd opererende familiebedrijf voorop in ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van koel-, vries- en conditioneringssystemen.

Zij staan garant voor risicoloos, storingsvrij koelen, vriezen & conditioneren tegen de laagste kosten, met een constante kwaliteit. Daarom kiezen onder meer de beste bakkers, bekroonde patissiers, gerenommeerde chefs, top-hotels en kwaliteitsbewuste ondernemers voor installaties van deze organisatie

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek Medewerker

Start People, Roermond, Limburg
1 week geleden
Wat je gaat doenSalaris: €2350- €2450 bruto per maandDienstverband: Fulltime dagdienstPlaats: LinneReiskostenvergoeding: €0.23 vanaf 10 kmWerk jij graag in de dagdienst? Ben je opzoek naar een baan in de logistiek? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Bij deze functie horen natuurlijk een aantal werkzaamheden, de werkzaamheden die jij dan gaat verrichten:Jij gaat bestellingen klaarmaken met behulp van een elektrische...
Start People

Inkoper, Roermond

M@tchm@kers B.V., Roermond, Limburg
3 weken geleden
Jij bent de spil tussen planning en productie en zorgt ervoor dat alle materialen tijdig beschikbaar zijn en voorraadniveaus worden beheerd. Ondertussen werk je aan het opbouwen van een goede relatie met je leveranciers en voert hiertoe overleg over prijzen en condities maar ook kwaliteits- of leveringsissues worden door jou bespreekbaar gemaakt, gericht op oplossingen en verbeteringen. Je neemt verder...
M@tchm@kers B.V.

Parttime Administratief Medewerker, Roermond

Invite Jobs B.V., Roermond, Limburg
3 weken geleden
Je staat direct in contact met de klant, dus wanneer zij (telefonisch) contact opnemen sta jij ze vriendelijk te woord;Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de vragen en de afhandeling van klachten;Je voegt nieuwe klanten toe in het systeem, of zorgt ervoor dat ze verwijderd worden;Je maakt de folders en kaartjes klaar voor de productie;Je gaat aan de slag...
Invite Jobs B.V.