glaszetter –

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"


Datum: 2 weken geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"
Vacature glaszetter Tilburg

Jij als professionele glaszetter, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen.

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren, bijscholing, of om hulp bij schulden. Jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere glaszetter vacatures, welkom bij De Flextra-Groep, de grootste en beste werkgever voor glaszetters van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld en die altijd werk bij jou in de buurt heeft. De reviews van onze glaszetters op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextra Biedt

Een goed loon van minimaal het cao-loon uit de vlakglas-cao volgens de functie glaszetter, maar bij voldoende ervaring zeker meer.

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de € 2400 en € 3200 bruto per maand liggen bij 37,5 uur per week.

Vakdiploma’s worden bij ons gewaardeerd, maar ervaring als glaszetter bij een glaszettersbedrijf, schildersbedrijf of bouwbedrijf vinden wij veel belangrijker. Je kunt kiezen uit een wekelijkse of vier-wekelijkse betaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskosten of stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking, zelfs een scooter van de zaak is bespreekbaar!

Wij garanderen dat altijd je salaris stipt op tijd op je bankrekening staat.

Werken Als Glaszetter Bij Flextra Betekent

 • een uitstekend salaris
 • vast werk
 • een zeer stipte betaling, altijd op tijd je geld
 • het regelen van vervoer en het vergoeden van de reiskosten
 • gratis professionele werkkleding en PBM’s
 • een goed pensioen
 • een hypotheek tegen een hele lage rente
 • een zeer prettige werksfeer
 • langdurige projecten
 • waardering voor jouw vakmanschap
 • zeer goede doorgroeimogelijkheden
 • gratis opleidingen die bij jou passen
 • gratis hulp en oplossingen bij financiële problemen
 • een persoonlijk betrokken accountmanager die je vaktaal spreekt
 • bij ziekte een persoonlijke coach met gratis begeleiding door professionele therapeuten
 • via Flextra-Verzekerd de hoogste kortingen op al jouw verzekeringen
 • tot wel 40% korting krijgen op professionele (muur)verf en gereedschap
 • dat jij je vakantiedagen in overleg flexibel kunt opnemen buiten de grote vakanties

Wat Jij Als Ervaren Glaszetter Gaat Uitvoeren

Vanzelfsprekend kan jij: glas plaatsen en vervangen t.b.v. de woningbouw en utiliteitsbouw (zowel renovatie, onderhoud als nieuwbouw). Tevens ben je bekend met de verschillende soorten glas, het herstellen van schade, opmeten, op maat snijden en afkitten van glas, het uitfrezen van bestaande sponningen, vervangen van glaslatten, het kitten van ruiten en voor het plaatsen ontluchtingen in glas.

Jij bent als glaszetter bent een duizendpoot op het gebied van glas in de bouw en beschikt over de juiste skills en flexibiliteit om een opdracht naar behoren af te ronden binnen een acceptabel tijdsbestek

Een geldig VCA-diploma is handig maar niet altijd verplicht. VCA kan je ook gratis via Flextra halen. Aangezien het werk in de regio Tilburg is, zouden wij het erg fijn vinden als je ook in de regio Tilburg woont. Bijvoorbeeld in Waalwijk, Breda, Den Bosch of Eindhoven.

Flextra Garandeert

Plezier in jouw werk!

De Flextra-Groep staat al sinds 1997 bekend om haar betrouwbaarheid, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’s voor echte glaszetters. Daarnaast komen we zelf uit de branche en spreken we jouw vaktaal en hebben we waardering voor het vakmanschap. Wij geven je graag het werk waar jij plezier in hebt.

Maak nu een afspraak voor deze vacature glaszetter en wij doen je een niet te weigeren voorstel.

Bij interesse kunt u per direct solliciteren, of dat nou via mobiel is of via desktop (computer). Hoe eerder u solliciteert, hoe eerder u terug wordt gebeld!

Referentie: V-00000353

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chef Drukkerij, Tilburg

Club De Hockey en Golfspecialist BV, Tilburg, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Jij bent "het gezicht" van de drukkerij. Je beheert het complete drukproces. Van ontwerp tot drukken en afleveren van jouw bestelling.Je communiceert met jouw klanten tijdens het gehele proces. Daarnaast help je je collega's met andere taken in de winkel als dit nodig is.Je hoeft geen ervaring te hebben maar moet dan wel leergierig zijn!!Daarnaast is het een grote pré...
Club De Hockey en Golfspecialist BV

Administratief medewerker

Van Mossel Automotive Group, Tilburg, Noord-Brabant
1 week geleden
Geplaatst op 17/5/2024 Tilburg MBO Fulltime Heb je affiniteit met autolease en ben je administratief sterk? Ben je graag met cijfers bezig en zet jij net dat stapje extra voor de klant? Dan is deze baan als administratief medewerker echt iets voor jou! Wat ga je doen?Ter versterking van onze afdeling contractbeheer zoeken wij een nieuwe collega die aan de...
Van Mossel Automotive Group

Horecamedewerker Bijbaan/Parttime/Fulltime FEBO Tilburg

FEBO Beheer, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wil jij de lekkerste (bij)baan van Nederland? Voor onze FEBO vestiging in Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime en parttime horecamedewerker.Onze medewerkers zijn de drijvende kracht binnen onze FEBO-vestigingen. Jij bent mede verantwoordelijk voor het succes van de FEBO-formule. Jij ziet toe op het beheer van FEBO’s unieke loketautomaten, bakt de lekkerste grillburgers en tapt het romigste ijs....
FEBO Beheer