Marketing Coordinator

Search X Recruitment


Datum: 2 weken geleden
Stad: Harderwijk, Gelderland
Contract type: Voltijd
Search X Recruitment
Leasen is het nieuwe kopen. En we snappen goed waarom. Wie wil nou niet in een mooie bolide stappen zonder na te hoeven denken over eventuele deukjes en krasjes, onderhoud en het neerleggen van een smak geld? Maar, dat betekent wel dat alles tot in de puntjes geregeld moet worden. Laat dat nou zijn wat dit bedrijf doet.

O ja? Vertel eens meer

Zakelijk leasen kan veel verschillende vormen aannemen. Waar de een op zoek is naar een auto, heeft de ander een heel wagenpark nodig. Dit bedrijf faciliteert iedere klantbehoefte zo duurzaam en voordelig mogelijk. Daarbij kijken ze echt mee met de klant en navigeren (pun intended) ze samen naar de beste oplossing. Niet gek dus dat ze een van de voorlopers op de markt zijn. Ligt hier jouw eindbestemming?

Wie weet, wat kan ik betekenen?

Als Marketing Coordinator heb je een veelzijdige functie. De naam zegt het al: je coördineert alle marketing activiteiten en schakelt met stakeholders en agencies. Daarbij maak je niet alleen zelf de content, maar denk je ook op strategisch niveau mee over de inhoud. Maak je klaar voor het opzetten van campagnes, het schrijven van pakkende teksten, de socials runnen en de online zichtbaarheid verbeteren met SEO.

En wat moet ik hiervoor kunnen?

In ieder geval heb je een aantal jaar ervaring als marketeer. Je weet je weg binnen tools als MailChimp, Google Analytics en Adobe Creative Cloud. Daarnaast hoeven we je niet te vragen naar het verschil tussen SEO en SEA. Iets minder ervaring met een van de tools? No worries, genoeg ruimte om te leren! En natuurlijk spreek en schrijf je foutloos Nederlands.

Klinkt goed, maar ik wil er wel wat voor terug

Tuurlijk, reken maar op een salaris dat kan oplopen tot €5000,- per maand en lekkere benefits. Een auto van de zaak kan natuurlijk niet ontbreken, maar ook krijg jij een laptop, smartphone en mogelijkheid tot thuiswerken. Lunchen doe je elke vrijdag op kosten van de baas, samen met je team. Vergeet niet de afslag te nemen richting de solliciteerknop! We spreken je graag.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Schilder, Harderwijk

SchilderMeesters, Harderwijk, Gelderland
3 dagen geleden
Het bedrijfHet schildersbedrijf is gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, beglazingswerkzaamheden en behangen. Ze hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de praktijk. Het schildersbedrijf voert diverse projecten uit voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren. Een kleine greep uit de opdrachtgevers zijn: horecagelegenheden, bedrijven, woonhuizen, appartementen, winkelpanden, monumentale panden en onderwijsinstellingen. Samen met het team specialisten weten...
SchilderMeesters

AutoCAD tekenaar W

Eminent Groep, Harderwijk, Gelderland
1 week geleden
Functieomschrijving . Ben jij op zoek naar een (eerste) baan waarin jezelf kan ontwikkelen? Mijn opdrachtgever zoekt een enthousiaste en leergierige AutoCAD-tekenaar die het team komt versterken. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen onder begeleiding van een ervaren tekenaar. Installaties worden gebouwd aan de hand van tekeningen en schema’s. Jouw functie omvat het maken van P&ID’s ( piping...
Eminent Groep

Meewerkstage planning

Perspectief, Harderwijk, Gelderland
2 weken geleden
In deze meewerkstage heb je je eigen verantwoordelijkheid en ondersteun je de collega’s bij diverse werkzaamheden. Je werkt mee aan het maken van planningen voor verschillende afdelingen. Sommige planningstrajecten zijn langlopende trajecten. Hierbij behoudt je het overzicht. Je houdt contact met collega’s en informeert, organiseert en registreert. Afhankelijk van je interesse bekijken we de aanvullende mogelijkheden binnen de afdelingDe werkzaamheden...
Perspectief