Junior projectleider facilitair

Rijksoverheid


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Rijksoverheid
Functie­omschrijving

Welkom bij Rijkswaterstaat, waar we vooruit kijken naar de behoeften van morgen en vandaag al actie ondernemen. Als projectleider facilitair ben jij een essentiële schakel in het waarborgen van soepele en efficiënte operationele processen. Meer weten? Lees snel verder!

Hoe jij bijdraagt in je rol

Jij bent als junior projectleider facilitair (Facility Management) voor ons een belangrijke speler in het facilitaire speelveld bij facilitaire projecten. Onze afnemers zijn naast Rijkswaterstaat andere Rijksonderdelen, maar ook provincies, gemeentes en marktpartijen die gehuisvest zijn door heel Nederland.Voor het team Projecten zijn we op zoek naar een projectleider op het gebied van facilitaire dienstverlening (Services én Huisvesting) voor het realiseren van verschillende (deel)projecten.

De focus ligt in deze rol op het in gang zetten van de uitvoering van projecten met onze contractpartners en leveranciers. Je gaat aan de slag op operationeel en tactisch niveau. Het betreft vaak projecten op kleinere locaties door heel Nederland, je komt daardoor op bijzondere en interessante locaties zoals verkeersposten, steunpunten en districtskantoren. Tevens ben je als deelprojectleider betrokken bij een groter integraal project

Je komt terecht in een dynamische omgeving en hebt meerdere en afwisselende facilitaire projecten onder je hoede, denk hierbij aan (deel)projecten binnen (kantoor)huisvesting en vastgoedprogramma’s, maar bijvoorbeeld ook het coordineren van de implementatie van landelijke of lokale nieuwe facilitaire dienstverleningscontracten.

Dit is waar jij voldoening uit haalt

In deze rol krijg je de kans om te werken aan boeiende projecten waarbij efficiëntie en effectiviteit centraal staan. Het behalen van doelen binnen gestelde tijd en budget om uiteindelijk de eindgebruikers te ontzorgen zal een bron van voldoening zijn voor jou. Daarnaast zul je deel uitmaken van een hecht team waarin samenwerking en ondersteuning vanzelfsprekend zijn. Het zien van teamleden die gezamenlijk streven naar succesvolle projectresultaten zal jouw gevoel van trots en voldoening vergroten.

Wat wij aan jou waarderen

Je bent flexibel, communicatief en kunt goed in samenwerken in een keten. Tevens ben je wendbaar, heb je een aanpakkers mentaliteit en kun je snel schakelen wanneer dat wordt gevraagd. Daarnaast ben je sterk in het rapporteren van de voortgang bij een gesprek en het tijdig signaleren van eventuele knelpunten in uitvoeringsfase aan opdrachtgever en/of projectmanager. Je bent dan ook niet bang om zowel gevraagd als ongevraagd advies te geven.

Voor jou zijn kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid belangrijk. Als jij enthousiast bent over het leiden van facilitaire projecten en het creëren van positieve verandering binnen een organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten?

Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie of het team voordat je gaat solliciteren of ben je erg nieuwsgierig naar hoe deze baan er in de praktijk uitziet? Bel of WhatsApp met Melanie Deen, teammanager, via 06-51397728. Zij staat je graag te woord!

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde opleiding in een facilitaire richting
  • je hebt minimaal twee jaar ervaring in het zelfstandig uitvoeren van projecten in een facilitaire omgeving
  • je hebt kennis van alle projectfases (initiatie, definitie, ontwerp, voorbereiding, uitvoering en evaluatie)
  • je hebt kennis van en ervaring met principes van projectmatig werken, bijv. Prince2
  • in het bezit van rijbewijs B

Arbeids­voorwaarden

  • Salaris­niveau

schaal 9Maand­salaris: Min €3165 - Max €4440

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Receptionist

Rob Peetoom, Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
Over de rol...Als Receptionist ben jij het visitekaartje van onze salon en medeverantwoordelijk om onze klanten een geweldige ervaring te bieden. Binnen het team ben jij het eerste en het laatste aanspreekpunt. Buiten dat je onze gasten met een warm welkom ontvangt, laat je ze ook met het juiste gevoel de salon verlaten. Daarnaast houd je je ook bezig met...
Rob Peetoom

Legal Counsel

DHL, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
About DHL and Legal Services:DHL Group the logistics provider of the world with over 580,000 employees in more than 220 countries and territories. We are an organization that is not just moving goods around, we have a very clear purpose, and we are: Connecting People. Improving Lives. We provide challenges and opportunities for personal and professional development, we recognize the...
DHL

Delivery Manager

STAFIDE, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
About us:Stafide is the premier destination for tech talent consulting, providing comprehensive employment services throughout Europe. Our mission is straightforward: to effortlessly connect job seekers with employers, focusing on the rapidly changing technology sector. Boasting unparalleled expertise and a steadfast commitment, we specialize in aligning elite tech talent with companies to meet their IT consulting requirements precisely. Be part of...
STAFIDE