HR-adviseur

Groothuis Bouw Emmeloord


Datum: 1 week geleden
Stad: Emmeloord, Flevoland
Contract type: Deeltijd
Groothuis Bouw Emmeloord

Ben jij een daadkrachtige en proactieve HR-Adviseur met ruime ervaring die ons HR-team binnen Groothuisbouw komt versterken? Groothuisbouw biedt een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en jouw inzet gewaardeerd wordt.  Als strategisch denker met hands-on mentaliteit kun jij bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van een effectief HR-beleid. We zijn op zoek naar iemand die klaar is om een impact te maken binnen onze organisatie. Wil jij bijdragen aan de groei van Groothuisbouw als HR-adviseur? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken! 


Als HR-Adviseur bij Groothuisbouw ben je verantwoordelijk voor het doeltreffend laten verlopen van HR-processen en voor onze medewerkers in onze diverse bv’s. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor zowel onze managers als medewerkers voor al hun HR-gerelateerde vragen en behoeften. Door deskundig advies en ondersteuning te bieden, speel je een cruciale rol in het bevorderen van een effectief personeelsbeleid en het creëren van een partnerschap tussen management, medewerkers en HR. Bovendien draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid. 


Taken en verantwoordelijkheden:

Als HR-Adviseur bij Groothuisbouw draag je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden die essentieel zijn voor het succes van onze organisatie. Je taken omvatten onder andere: 


 • Het ontwerpen en introduceren van HR-tools, en nauw samenwerken met de overige teamleden van HR en het management bij de implementatie hiervan. 
 • Zorgdragen voor de uitvoering van de jaarplanning van verschillende HR-activiteiten, zoals de beoordelingscyclus en de personeelsplanning. 
 • Uitvoeren van het volledige werving en selectiebeleid, inclusief het opstellen van wervingsteksten en contacten onderhouden met leveranciers. 
 • Faciliteren van het onboardingproces voor nieuwe medewerkers. 
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor zowel managers als medewerkers voor alle HR-gerelateerde vragen en behoeften. 
 • Beschikbaar stellen, toepassen en evalueren van diverse HR-tools zoals het personeelsinformatiesysteem, opleidingen en trainingen, ziekteverzuim- en re-integratie- en ontslagprocedures. 
 • Toezicht houden op naleving van wet- en regelgeving op personeelsgebied en het volgen van ontwikkelingen op dit gebied. 
 • Opstellen en verstrekken van personeelsoverzichten en rapportages. 
 • Proactief zijn op het gebied van HR-gerelateerde onderwerpen en het behandelen van zaken zoals werving & selectie, ziekteverzuim, functionerings- en beoordelingsgesprekken, loopbaanontwikkeling, arbeidsconflicten, persoonlijke kwesties, arbeidsvoorwaarden en andere regelingen. Adviseren van belanghebbenden hierover. 
 • Verzorgen van een nauwkeurig en tijdige verzuimadministratie tot aan de 6e verzuimweek, en indien nodig de Arbo adviseur inschakelen. 
 • Verzorgen van de administratie met betrekking tot in-, door- en uitstroom van medewerkers, urenregistraties en voorbereidingen treffen voor de salarisadministratie. 


Wat breng je mee? 

 • Een afgeronde Hbo-opleiding in HRM. 
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Kennis van diverse cao's is een pré. 
 • Ervaring met Microsoft Office (Outlook, Excel en Word). 
 • Beschikbaarheid voor 32-40 uur per week. 


Wij bieden jou? 

 • Een uitdagende functie binnen een toonaangevend bedrijf in de bouwsector.  
 • Een marktconform bruto maandsalaris.   
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.   
 • Een leuke werkplek met leuke collega's.  


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor deze uitdaging? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Liz Leijssenaar, Teamleider HR bij Groothuisbouw Emmeloord via [email protected]. We kijken uit naar je reactie! 

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Werkplaatsmonteur, Emmeloord

HetUitzendBureau.nl Emmeloord, Emmeloord, Flevoland
2 dagen geleden
Als werkplaatsmonteur ben je werkzaam binnen een superleuke service- & revisiewerkplaats in Emmeloord.Vind jij het geweldig om bezig te zijn met het opbouwen, in bedrijfstellen, repareren, afstellen en het verhelpen van storingen aan allerlei verschillende machines of apparatuur?Lijkt het je leuk om geen dag hetzelfde werk te doen en kan je naast goed samenwerken ook ontzettend goed zelfstandig werken?Wat ga...
HetUitzendBureau.nl Emmeloord

Manager Finance & Control

Kringloopwarenhuis Het Goed, Emmeloord, Flevoland
1 week geleden
Impact retailer Het Goed is op zoek naar een Manager Finance en Control - MT LID Ben jij een manager met een , en houd je van het structureel, snel en praktisch oplossen van complexe financiële uitdagingen binnen een groeiende organisatie? Impact-retailer Het Goed wil tweedehands shoppen de eerste keus te maken. We zijn in 2023 uitgeroepen tot ABN AMRO...
Kringloopwarenhuis Het Goed

KAM coördinator

Eminent Groep, Emmeloord, Flevoland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Door jouw gedrevenheid ben je in staat om bedrijfsprocessen te optimaliseren en de kwaliteit te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden en milieu binnen het kantoor, de timmerfabriek en op de bouwplaats. Je staat nauw in contact met het MT en de directie voor de bepaling van het KAM-beleid. Hierna leid je ook de implementatie van dit...
Eminent Groep