Beginnend Machine Operator

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Salaris: € 2.600 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Hey daar, zin om je handen uit de mouwen te steken en een belangrijke rol te spelen in de productie van keukens? We hebben een geweldige kans voor jou als Machine Operator! Je wordt het brein achter het bedienen van machines en het produceren van hoogwaardige keukenelementen. Klinkt interessant? Lees dan verder!

Wat bieden wij jou

  • Werken in de ploegendienst
  • 20% ploegentoeslag
  • Binnen een jaar in dienst bij de opdrachtgever
  • Groei door tot volwaardig Operator

Wie ben jij

We zoeken iemand die het leuk vindt Machine Operator te worden. Alles wordt jou op de werkvloer geleerd. Wij zoeken iemand die deze uitdaging graag aangaat! Ervaring als Operator is geen must, wel is het fijn als je wat technische ervaring meeneemt.

Wat ga je doen

Wat ga je dan zoal leren en doen? Als beginnend machine Operator houd jij je vooral bezig met:

  • Instellen, programmeren, bedienen en controleren van machines voor de productie van halffabrikaten of elementen voor keukens.
  • Bepalen van de productievolgorde volgens richtlijnen.
  • Omstellen en opstarten van de machine, deels met besturingssysteem en deels handmatig.
  • Bewaken en bijvullen van grond- en hulpstoffenvoorraad.
  • Controleren van de productie-output op geldende kwaliteitsnormen.
  • Overleggen over voortgang, afwijkingen, bijzonderheden en problemen met leidinggevenden of collega's.

Waar ga je werken

Je komt te werken bij de grootste keukenfabrikant van Nederland!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met mij op of solliciteer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Unit Manager | Water | Infra en Energie

Nederland Vacature Groep, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenIn het kortDe business unit Water, Infra en Energie richt zich op realisatie van automatiseringsprojecten en digitalisering van Vitale infrastructuur: civiele infra (bruggen, tunnels en sluizen), waterzuiveringen en drinkwaterproductie en energie. Zo werken we onder andere voor Waterschappen, drinkwaterbedrijven, Ministerie van IenW, gemeenten, civiele aannemers en netbeheerders. Binnen ICT is de business unit onderdeel van de divisie Industrie...
Nederland Vacature Groep

Diëtist

Bravis ziekenhuis, Bergen op Zoom, Noord-Brabant
3 weken geleden
Ben jij de ambitieuze diëtist die wij zoeken? Krijg jij energie van het helpen van patiënten en het overbrengen van je kennis en expertise op collega's? Dan is deze waarneming iets voor jou.Als kinderdiëtist binnen het Bravis ziekenhuis heb jij de expertise in huis om zowel de klinische als poliklinische patiënt te ondersteunen in de beste voeding. Hierin werk je...
Bravis ziekenhuis

Office Manager, Bergen op Zoom

Versteden B.V., Bergen op Zoom, Noord-Brabant
3 weken geleden
Word jij de front vrouw of man van ons kantoor? Wij zijn op zoek naar een Office Manager waarbij service verlenen op het lijf geschreven staat. Je vervult graag een zelfstandige, centrale rol om anderen te ontzorgen en zaken soepel en efficiënt te laten verlopen.Als Office Manager Krijg Je Onder Andere Deze TakenJe bent het eerste aanspreekpunt bij in- en...
Versteden B.V.