Medewerker houtzagerij, Apeldoorn

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Van boom tot planken!

Werk jij graag in een groeiend en levendig bedrijf met een Veluwse mentaliteit? Zoek jij een vaste baan met veel afwisseling? Ga dan werken als medewerker houtzagerij!

Werken bij dit bedrijf is nooit saai! Ieder dagdeel wissel je namelijk van machine. Bij de ene machine werk je vanuit de bedieningskamer, stel je de maten in en bedien je de machine op afstand met een joystick. Bij een andere machine ben je juist lekker actief bezig en bedien je de machine met de hand.

Waarom jij hier wilt werken?

 • Vaste baan: Zij gaan voor een vast dienstverband. Bevalt het werk je? Dan kun je rekenen op een vast contract;
 • Veel afwisseling: Omdat ze alle werkzaamheden rouleren sta je nooit de hele dag hetzelfde te doen;
 • Informeel team: Hier is iedereen je en jij, van eigenaar tot productiemedewerker;
 • Goede arbeidsvoorwaarden: Zij zorgen voor een goed startsalaris (€ 2.300 - € 3.100) en je krijgt 24 vakantiedagen + 92 ATV-uren. Ook delen ze mooie bonussen uit;
 • Leuke uitjes: Jaarlijks gaan ze gezellig op pad met het hele team en elke vrijdagmiddag zorgen ze voor een biertje en een lekker hapje.
 • Ontwikkeling: Ze blijven ontwikkelen om het werkplezier zo hoog mogelijk te houden. Zo zijn er pas weer nieuwe machines binnengekomen om jouw werk nog leuker te maken!

Ben jij enthousiast geworden? Lees snel verder of solliciteer direct en Neem voor meer info contact op met Mario (06-45287704 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!

Wat ga je concreet doen?

Wekelijks komen er hier honderden vers gekapte bomen binnen waar jij houten hulpmiddelen van gaat maken voor emballage en transport. Denk hierbij aan stuwhout en pallethout. Om het proces ‘van boom tot planken’ goed te laten verlopen investeren ze steeds in hun toekomst.

Jouw Werkzaamheden Op Rij

 • Besturen van machines vanuit de bedieningskamer;
 • Besturen van machines met de hand;
 • Sorteren van verschillende soorten hout en planken;
 • Controleren van de kwaliteit van de eindproducten.

Met een club van 13 man houden ze samen de productie draaiende. Op deze manier zie je het hele proces ‘van boom tot planken’.

Wie zoeken we?

We zijn niet op zoek naar een vast profiel. We vinden het belangrijk dat je past in hun ‘Veluwse’ cultuur en samen met hen aan de slag wilt om de productie op rolletjes te laten verlopen.

 • Ervaring in een productieomgeving is mooi meegenomen;
 • Je gaat voor kwaliteit;
 • Je bent een enthousiaste en positieve aanvulling op het team.

Over het bedrijf

Wekelijks komen er honderden vers gekapte bomen binnen waar ze houten hulpmiddelen van maken voor emballage en transport. Denk hierbij aan stuwhout en pallethout.

Ze zijn gevestigd in een bosrijke omgeving. Hier werd ruim een halve eeuw geleden het bedrijf opgericht. Vandaag de dag werken ze met zo’n 13 man om hun klanten, veel industriële eindgebruikers en transporteurs, te voorzien in hun vraag.

Afgelopen tijd hebben ze volop geïnvesteerd in nieuwe machines, ze gebruiken nu de beste machines die er op de markt zijn. Op deze manier blijven ze steeds ontwikkelen en maken ze het werk zo makkelijk en efficiënt mogelijk.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior/medior Software Developer

Be Informed, Apeldoorn, Gelderland
1 week geleden
Be Informed is looking for a full-time Java software developer with at least one year of Java experience to join the Product Development team based in Apeldoorn (NL). This professional software development team delivers high-quality, innovative software based on Java, Eclipse and React for leading organizations worldwide.Your roleWe are looking for a software developer to join our development team in...
Be Informed

Terreinbeheerder, Apeldoorn

Faam werkt, Apeldoorn, Gelderland
2 weken geleden
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!Samen met...
Faam werkt

Jobcoach Stedendriehoek parttime

USG Restart, Apeldoorn, Gelderland
3 weken geleden
Dit ga je doenBij USG Restart zijn we overtuigd van ieders talent. Ook dat van jou!We kijken naar mensen, niet naar CV’s. Want uit ervaring weten we; een goede jobcoach beschiktver een aantal belangrijke vaardigheden. En die zijn niet altijd van een CV af te lezen. En dit is precies hoe we ook naar onze kandidaten kijken. Spreekt dit je...
USG Restart