Secretaresse arboteam in Ridderkerk

ADXpert


Datum: 2 weken geleden
Stad: Ridderkerk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
ADXpert
Houd jij van een zelfstandige, ondersteunende rol én samenwerken in een hecht team? Blink jij uit in plannen, organiseren en het overzicht bewaren? Dit is je kans! Een leuk team van Arbo-professionals zoekt jou!

Waarom overstappen naar ADXpert?

Als Secretaresse Bij ADXpert Ben Je Verantwoordelijk Voor De Ondersteuning Van Het Arbo-team, Een Team Van Bedrijfsartsen En Casemanagers. Je Werkt Daarbij Nauw Samen Met Vier Andere Secretaresses. Binnen Deze Functie Houd Jij Je Onder Andere Bezig Met

  • Agendabeheer en het plannen van afspraken;
  • Het onderhouden van diverse contacten met werkgevers en hun werknemers, zowel telefonisch als via e-mail;
  • Voorbereiden en bijwonen van overleggen en vergaderingen;
  • Bewaken en opvolgen van actiepunten en deadlines in de processen;
  • Administratief ondersteunen van de certificering en jaarlijkse audit.

Naast je vaste taken en verantwoordelijkheden denk je proactief mee over hoe je het Arbo-team verder kunt ondersteunen en signaleer je zelf waar je werk uit handen kunt nemen. Je bent dus een échte spin in het web en jouw eigen inbreng wordt enorm gewaardeerd. De dynamische werkomgeving vereist een grote mate van zelfstandigheid en organisatietalent. Je wordt onderdeel van een hecht team met als motto: ‘kennis delen is vermenigvuldigen'. Binnen ADXpert heeft elk team één of meerdere secretaresses. Met hen ga je (ook) samenwerken. Door overleg, het bijwonen van bijeenkomsten en kennissessies leren we van elkaar en inspireren we elkaar.

Functie-eisen

Wat breng jij mee als secretaresse?

Je hebt een secretariële opleiding en bij voorkeur mbo+/hbo werk- en denkniveau. Verder treffen we op jouw cv werkervaring aan in het secretarieel ondersteunen van een team. Heb je medisch secretariële ervaring, dan is dat een pré.

Je bent in staat om zelf prioriteiten te stellen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je blinkt uit in de Nederlandse taal en hebt een uitstekende typvaardigheid. Nauwkeurig werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent dienstverlenend, klantgericht en flexibel, maar durft ook je grenzen aan te geven. Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en kunt goed omgaan met deadlines.

Functie-voorstel

Wat kun jij van ons verwachten?

Bij ADXpert hebben we alle disciplines onder één dak. We ontzorgen werkgevers met oplossingsgerichte verzuimbegeleiding: pragmatisch en toekomstgericht. Met een team van arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches en casemanagers. Ons team weet wat werkt. Dit doen we met compassie, daadkracht en tempo.

Je zult ons leren kennen als flexibel, je werkdagen en tijden bepalen we in overleg. Wij werken vanuit christelijke waarden en wij waarderen meedenken en ondernemerschap.

Wij zorgen voor de middelen en systemen zodat je je werk efficiënt kunt doen. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en leeftijd ontvang je een salaris tussen de € 2.185 – €3.343 inclusief 8% vakantiegeld (maandelijks uitbetaald). Daarnaast ontvang je een werkgeversbijdrage voor een moderne, flexibele pensioenregeling en een winst gerelateerde eindejaarsuitkering.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Zelfstandig Onderwijsassistent | 16-24 uur

Nederland Vacature Groep, Ridderkerk, Zuid-Holland
€ 2.500 per maand
6 dagen geleden
Taken en verantwoordelijkhedenWil jij de volgende generatie helpen groeien?Voor een school in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent die zelfstandig voor de klas kan staan. Jij gaat aan de slag met het geven van lessen en begeleidt de leerlingen in hun ontwikkeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jij als zelfstandig onderwijsassistent bent een echte...
Nederland Vacature Groep

Tekenaar

Eminent Groep, Ridderkerk, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving . Als tekenaar ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking van dak-en gevelconstructies. Je werkt met het programma AutoCAD en met oog op de toekomst zal dit Revit worden. Je werkt samen in een team van engineers. Dit is een divers team, van jong tot oud. Naast het tekenen heb je ook contacten met diverse partijen, waaronder aannemers, architecten en...
Eminent Groep

Change Specialist

Yacht, Ridderkerk, Zuid-Holland
3 weken geleden
Wil jij een cruciale rol spelen in het succes van onze opdrachtgever door veranderingsprocessen te leiden en bedrijfsprocessen te optimaliseren? Ben jij gedreven om zowel de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren als te streven naar continue innovatie? Dan is de positie van Change Specialist bij onze opdrachtgever jou op het lijf geschreven!Onze opdrachtgever is trots op hun 60-jarige succesvolle...
Yacht