Administratief medewerker m/v/x, Krimpen aan den IJssel

PEAKMAN


Datum: 2 weken geleden
Stad: Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
PEAKMAN
Voor een mooi lokaal bedrijf in Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel zoeken wij een administratief medewerker m/v/x

Kunnen de klanten aan op jouw inzet en expertise als het gaat om hun financiën? Weet jij deze financiële gegevens zo nauwkeurig te verwerken zodat de klant weloverwogen zakelijke beslissingen kan nemen? Ga dan aan de slag als administratief medewerker in de Krimpenerwaard!

In deze leuke functie van administratief medewerker ben je dagelijks verantwoordelijke voor de correcte verwerking van de financiële administratie van diverse ondernemers in de regio Krimpenerwaard. Je begrijpt de specifieke behoeften van de contactpersonen, die vaak zelf de ondernemer zijn, en speelt een essentiële rol in het ondersteunen van hun groei en succes.

Binnen het team van 25 gemotiveerde collega’s krijg je het volgende takenpakket:

  • Het adviseren van klanten en hun aanspreekpunt zijn voor het efficiënt voeren van financiële administraties
  • Het voeren en controleren van een wisselend scala aan financiële administraties
  • Opstellen van belastingaangiftes
  • Voorbereiden en verzorgen van rapportages

Om te zorgen dat de administratie altijd up-to-date is, stel je proactief vragen aan je contactpersoon en onderneem je acties.

Je komt te werken op een gezellig en dynamisch kantoor in de Krimpenerwaard. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en onderling contact. Mocht je ergens tegenaan lopen dan kun je altijd rekening op de steun van je collega’s, zij staan klaar om je te helpen als dat nodig is.

Over het bedrijf

Een leuk en dynamisch bedrijf waar er ruimte is om jezelf te ontwikkelen en vooral jezelf kunt zijn. Twee kantoren in de Krimpenerwaard.

Wat wij vragen

De Ideale Kandidaat Herkent Zich In De Volgende Eigenschappen

  • Afgeronde opleiding Bedrijfsadministratie
  • Ervaring met financiële administraties
  • 20 – 40 uur per week beschikbaar
  • Enthousiaste werkhouding

Wat wij bieden

Een hele leuke baan bij een bedrijf met heel veel mooie klantrelaties waar jij dagelijks contact mee zal hebben. Met 25 collega's verdeeld over twee vestigingen werk je samen om er iedere dag een succes van te maken. Een mooi en passend salaris hoort hier vanzelfsprekend bij. Maar nog meer met een glimlach naar kantoor komen en weer voldaan huiswaarts vertrekken.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Tekenaar Inventor - Hollandia Infra

Techniekwerkt.nl, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
3 weken geleden
FunctieomschrijvingIn een multidisciplinair team werk je samen aan de realisatie van beweegbare bruggen, sluizen en hulpconstructies. Jouw werk is de basis waarop constructies worden gebouwd en daarmee ben jij onmisbaar! Bij Hollandia Infra ben je vanaf de tenderfase tot en met de montage van projecten betrokken.Tekenaar Inventor, Krimpen aan den IJsselDe werkzaamheden van onze tekenaar Op basis van schetsen die...
Techniekwerkt.nl

Allround monteur materieeldienst - Hollandia Services

Techniekwerkt.nl, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
3 weken geleden
FunctieomschrijvingDe wereld van bruggen, sluizen en keringen staat nooit stil! Onbewust vertrouwen we iedere dag weer op deze bijzondere infrastructurele bouwwerken. Om al deze projecten te onderhouden met het juiste materiaal en materieel hebben wij een eigen materieeldienst.Allround monteur materieeldienst, Krimpen aan den IJssel Bij onze materieeldienst ben jij de specialist die ervoor zorgt dat ons materieel op rolletjes loopt....
Techniekwerkt.nl

Continuous improvement specialist - Hollandia Services

Techniekwerkt.nl, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland
3 weken geleden
FunctieomschrijvingDe continuous improvement specialist speelt een cruciale rol in het voortdurende verbeterproces van onze organisatie. Als geen ander ben je in staat om onze organisatie uit te dagen tot zelfreflectie. Hiermee stimuleer je ons lerend vermogen en vergroot je de effectiviteit en kwaliteit van onze organisatie.Continuous improvement specialist, Krimpen aan den IJsselWat houdt de rol van continuous improvement specialist bij...
Techniekwerkt.nl