Zelfstandig medewerker groenvoorziening, Ridderkerk

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Ridderkerk, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Voor iemand die graag nét een stapje verder gaat!

Ben jij een zelfstandige werker die houdt van verantwoordelijkheid? Zoek je een stabiele en lange termijn gerichte baan in het groen, waarin je geniet van zowel leidinggeven als hands-on meewerken? Ben jij iemand die oog heeft voor details?

In de rol van zelfstandig medewerker groenvoorziening werk je samen met twee collega's. Om 07:00 uur begin je je dag op de vestiging en bespreek je de te plannen projecten met de ploegleider, die verder gedurende de werkdag regelmatig contact met je opneemt voor overleg.

Als zelfstandig medewerker groenvoorziening geef je leiding aan jouw twee collega's. Jij bent het leidende figuur in het team en weet anderen op een natuurlijke manier te motiveren en te sturen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig projecten op te pakken, bijvoorbeeld als gevolg van binnengekomen meldingen vanuit de gemeente. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en omvatten onder andere bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, snoeien, bladblazen, kanten steken, nieuwe beplanting aanbrengen, zagen en snipperen. Heb je een voorkeur voor specifieke taken? Geef het aan, dit bedrijf houdt er rekening mee!

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

De Rol Van Zelfstandig Medewerker Groenvoorziening Kan Worden Gezien Als Een Mooie Stap Richting Een Functie Als Voorman. Naast Groeimogelijkheden Biedt Dit Bedrijf Het Volgende

 • Veel variatie in je dag en week;
 • Kwalitatief hoogwaardig gereedschap;
 • Jaar-rond werk, ook in de winter;
 • Salaris (€ 2.250 - € 3.000) en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO;
 • Een 40-urige werkweek met vaste werktijden.

Wie zoeken we?

 • We zijn op zoek naar jou als je:
 • Een gemotiveerde en leergierige collega bent;
 • Ervaring in de groensector hebt of gemotiveerd bent om het vak te leren;
 • Bij voorkeur in het bezit bent van een B-rijbewijs, BE is een pré;
 • Natuurlijke leidinggevende vaardigheden hebt;
 • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
 • Graag zelfstandig werkt;
 • Past in een gezellige bedrijfscultuur.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als zelfstandig medewerker groenvoorziening hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Human Resources Officer

Bakker, Ridderkerk, Zuid-Holland
1 dag geleden
Voor onze afdeling Human Relations in Ridderkerk zoeken wij, per direct, ter uitbreiding van ons team een enthousiaste HR Officer, die zich als een vis in het water voelt in een ondernemende en servicegerichte werkomgeving.Het betreft een uitdagende rol binnen een snel groeiende organisatie waarbij ruim 1000 betrokken en gepassioneerde medewerkers verbonden zijn. In ons bedrijf nemen wij onze waarden...
Bakker

Teammanager Recruitment, Ridderkerk

HBO Young Professionals, Ridderkerk, Zuid-Holland
1 week geleden
Teammanager RecruitmentLeidinggeven aan een team van drie accountmanagersWerken aan eigen ontwikkeling en die van het teamVerantwoordelijk voor commercieel resultaatWil jij werken in een open, no-nonsense cultuur waarbij er zowel zakelijk als privé aandacht is voor elkaar? Ben jij die motiverende, enthousiaste coach die graag een team naar grotere hoogten stuurt? Lees dan snel verder! Deze organisatie biedt een leuke uitdaging...
HBO Young Professionals

Medewerker groenvoorziening m/v Zuid-Holland, Ridderkerk

Uitzendbureau Activia, Ridderkerk, Zuid-Holland
2 weken geleden
Voor een van onze opdrachtgevers in het groenonderhoud zijn we per direct op zoek naar medewerkers groenvoorziening.Als medewerker groenvoorziening speel je een rol in het onderhouden en verbeteren van groene ruimtes in de omgeving van Zuid-Holland. Je zult samenwerken met een team van ervaren professionals en bijdragen aan diverse projecten, variërend van parken en tuinen tot openbare groenstroken en bedrijfstuinen.Functie-eisenJe...
Uitzendbureau Activia