Payroll Specialist, Venray

Suc6! Recruitment & Interim Solutions


Datum: 2 weken geleden
Stad: Venray, Limburg
Contract type: Voltijd
Suc6! Recruitment & Interim Solutions
Functie inhoud

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verzorgen van de gehele salarisadministratie voor hun klanten, zodat deze zich kunnen focussen op hun core business. Met een team van 25 specialisten adviseren, ontzorgen en ondersteunen ze ondernemers met alles wat met salaris en belonen te maken heeft en maken daarbij gebruik van de modernste software.

Door de groei van deze succesvolle onderneming zijn wij op zoek naar een ervaren

Payroll Specialist

Als Payroll Specialist ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en tijdig verwerken van onze payroll en gerelateerde administratieve taken. Je speelt een cruciale rol bij het waarborgen van de naleving van wet- en regelgeving en het bieden van uitstekende service aan onze klanten.

Taken En Verantwoordelijkheden

 • Verantwoordelijk voor de volledige verwerking van de salarisadministratie, inclusief het invoeren van gegevens, berekeningen van salarissen en vergoedingen, en het verzorgen van tijdige betalingen.
 • Zorg ervoor dat alle payroll-processen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidswetgeving, belastingen en sociale zekerheid.
 • Beantwoord vragen over salaris gerelateerde zaken en waar nodig biedt je ondersteuning en begeleiding.
 • Werk samen met HR en financiële afdelingen om ervoor te zorgen dat alle payroll-gerelateerde activiteiten naadloos worden uitgevoerd en dat informatie correct wordt gedeeld.
 • Onderhoud nauwkeurige en up-to-date personeelsgegevens, inclusief wijzigingen in arbeidsvoorwaarden, personeelsbestanden en afwezigheid.
 • Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in wet- en regelgeving met betrekking tot payroll en pas processen indien nodig aan om naleving te garanderen.
 • Gevraagd en ongevraagd adviseer je klanten over relevante vraagstukken op het gebied van salaris en belonen en samen met je collega’s ondersteun je klanten bij eventuele veranderprocessen.

Functie eisen

 • Je beschikt over min. een MBO- werk en denk nivo en hebt een financiële achtergrond qua werkervaring en/of opleiding
 • Een vakopleiding PDL en/of VPS is een dikke pré
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een payrollfunctie en het werken met salarisverwerkingssystemen en -software, bvk ‘NMBRS’
 • Je bent bereid om middels cursussen, trainingen en opleidingen op de hoogte te blijven van relevante wet- en regelgeving op het gebied van payroll, belastingen en sociale zekerheid
 • Je hebt oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig, klant- en service gericht
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent een leuke collega met een positieve werkhouding

Arbeidsvoorwaarden

 • Een vaste baan met een mooi, marktconform salaris (afhankelijk van kennis/ervaring)
 • Ruim voldoende vakantiedagen (én een extra vrije dag op je verjaardag)
 • Een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s (25)….we zijn een hecht team
 • Hybride werken is bij ons de standaard
 • Natuurlijk een passende reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • Laptop van de zaak
 • Gezellige teamuitjes

Meer weten

Wil je meer weten? Neem dan contact op met René van den Borst via 06 - 1881 7501

Solliciteren

Interesse? Klik dan op de sollicitatie knop of stuur je CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op en we geven je vrijblijvend advies of bekijk onze overige vacatures. Ken je iemand voor deze rol? Stuur dan gelijk een mailtje en maak kans op een vergoeding.. Bekijk de voorwaarden.

Nooit nieuwe vacatures missen? Volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina voor cariere advies, tips en vacatures.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

BIM modelleur bouwelementen

Continu Professionals, Venray, Limburg
1 week geleden
FunctieomschrijvingHeb jij een HBO bouwkunde diploma op zak en wil jij je verder ontwikkelen in de wereld van BIM? Lees dan snel verder, want bij deze innovatieve club leer jij alle kneepjes van het vak. Of je hier ook voldoende doorgroeimogelijkheden hebt? Vraag dat maar aan de directeur, die zelf ook als BIM Modelleur is begonnen.Jij gaat als BIM Modelleur...
Continu Professionals

Recruitment Consultant

Jooble, Venray, Limburg
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteRecruitment Consultant - Decom Een zelfstandige 360 graden rol als recruitment consultant? Waarbij je een waardevolle samenwerking opbouwt met verschillende...
Jooble

Wmo Consulent, Venray

koen, Venray, Limburg
3 weken geleden
Wat jij doetWil jij van betekenis zijn bij de zelfredzaamheid van de burger? Mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een Wmo consulent voor regio Limburg.Als Wmo consulent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en het indiceren van zorgbehoeften van onze cliënten. Je voert gesprekken met cliënten, brengt hun situatie in kaart en beoordeelt...
koen