Terreinbeheerder, Purmerend

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Purmerend, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond werkzaam als terreinbeheerder op een schitterende locatie!

Gelegen te midden van uitgestrekte weilanden en dichtbevolkte dorpen en steden, bevindt zich dit uitgestrekte terrein als een adembenemende en rustgevende omgeving waar dagelijks veel mensen van de natuur en het landschap genieten.

Deze omgeving staat bekend om haar diverse diersoorten, waaronder verschillende vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder heb je een levendige werkomgeving te midden van de natuur!

Samen met een team van vakbekwame collega's ben je dagelijks als terreinbeheerder actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan het maaien van gazons met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, knippen van hagen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren en bladblazen.

De werkzaamheden beperken zich niet tot alleen de 'zomerse' taken. Ook in de winterperiode is er voldoende werk, voornamelijk gericht op bomenwerk zoals snoeien en zagen. Daarnaast behoren beplantingswerk en gladheidsbestrijding tot je takenpakket. Bij grotere klussen is er vanuit de groenaannemer de mogelijkheid om grote machines in te zetten, zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper voor het snoeien van grote oppervlaktes.

Wil je meer weten over deze vacature of ben je geïnteresseerd in een rondleiding op het terrein? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Een korte impressie van de dag

Gezien de omvang van het terrein zijn dagelijks 4 à 5 groencollega's actief om al het groen te onderhouden. 's Ochtends, tijdens een gezellige koffiepauze, worden de werkzaamheden van de dag besproken. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega's tevreden terug op het werk dat jullie gezamenlijk hebben verricht.

Op het terrein bevindt zich een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en materialen worden opgeslagen. Hier staat ook de schaftkeet waar 's ochtends om 7.00/7.30 uur wordt verzameld en waar pauzes worden doorgebracht. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is goed geregeld om ervoor te zorgen dat je effectief kunt werken. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het terrein te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Een vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Volop ruimte voor verdere ontwikkeling via cursussen en opleidingen;
 • Een competitief startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s;
 • Een compleet kledingpakket inclusief persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), en indien nodig worden extra benodigdheden geregeld;
 • Gericht op een vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Werk je graag in de natuur? Zoek je veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden?

Als Terreinbeheerder Is Het Essentieel Dat Je

 • Sociaal bent en mogelijk een praatje maakt met gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt van de groensector, met name op het gebied van onderhoud;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
 • Een liefhebber van de natuur bent.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Lasser

VNOM | We get the job done, Purmerend, Noord-Holland
5 dagen geleden
Wat ga je doen?Gave projecten, een goed salaris en meer uitdaging in je werk, is dat wat je zoekt? Dan is deze baan als lasser echt wat voor jou! Als lasser verricht je montage werkzaamheden en ga je MIG / MAG lassen. Je gaat dit doen op gave projecten in de machinebouw en staalbouw. Je gaat je bezighouden met:Lassen en...
VNOM | We get the job done

Accountmanager in Purmerend

NassFlex, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
NassFlex staat bekend om zijn kwalitatieve dienstverlening in uitzend-, detachering- en wervingsprocessen. Met een sterke focus op de ontwikkeling van zowel onze klanten als onze medewerkers, streven we naar het creëren van duurzame relaties en succesvolle carrières. NassFlex, zoekt een dynamische accountmanager om ons team te versterken. Ben jij gedreven om nieuwe relaties te bouwen en bestaande relaties naar een...
NassFlex

Voorman hovenier, Purmerend

Faam werkt, Purmerend, Noord-Holland
3 weken geleden
Een mooie combinatie tussen meewerken en aansturen!Heb jij ervaring in het groen en deel je graag jouw passie met anderen? Heb je een natuurlijke aanleg in aansturen en begeleiden? Werk je graag in een bedrijf met hechte collega’s?Als voorman hovenier geef jij sturing aan je team groenmedewerkers. Dankzij jouw up-to-date planning ben je in staat om de optimale inzet van...
Faam werkt