Medewerker bosmaaier, Sneek

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Sneek, Friesland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Prachtig werk binnen het groen!

En geniet van vrijheid in je werk als medewerker bosmaaier. Als jij zelfstandig bent en goed overweg kan met de bosmaaier, is deze mooie baan wat voor jou!

Met de bedrijfsbus ga je op pad naar de eerste locatie. Met een telefoon en laptop van de zaak, weet je precies waar je naar toe moet en zet je gemakkelijk de route vanaf je laptop in de navigatie van de bus. Je gaat aan de slag met het bosmaaiwerk in jouw regio. Doordat je een zelfstandige functie hebt, bepaal je zelf de indeling en welke routes je neemt.

Jouw taak is om het onderhoud te doen op moeilijk begaanbare locaties voor de maaimachine. Denk hierbij aan bankjes, paaltjes, bermen, sloten en rondom lantaarnpalen en verkeersborden. Als medewerker bosmaaier heb je bij dit bedrijf jaarrond werk.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

Je Kan Van Dit Bedrijf Verwachten Dat Alles Goed Geregeld Is, Ze Doen Wat Ze Zeggen En Zeggen Wat Ze Doen. Naast Een Baan Voor De Lange Termijn (omdat Je In De Winter Ook Bij Hen De Slag Kan) Willen Ze Je Graag Het Volgende Bieden

  • Een eigen bedrijfsbus volgeladen met o.a. een bosmaaier en bladblazer van goede kwaliteit;
  • Salaris (€ 2.250 – € 3.000), voorwaarden en vrije dagen zijn goed geregeld middels de CAO;
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen of trainingen verder te groeien;
  • Kledingpakket zoals de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen en andere zaken zijn goed geregeld en wordt niet moeilijk overgedaan.

Wie zoeken we?

Vanwege de toenemende werkzaamheden dit bedrijf opzoek naar versterking. Heb je een rijbewijs en wil je graag voor de lange termijn aan het werk?

We Zoeken Iemand Die

  • Werkervaring heeft in de groen- of hovenierssector;
  • Rijbewijs B zou fijn zijn, is geen verplichting;
  • Graag netjes werk aflevert;
  • Graag zelfstandig werkt met goed materieel.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in de groenvoorziening voor diverse gemeenten en bedrijfsmatige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes. Om kwaliteit af te leveren, zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door onze vakbekwame voormannen of collega’s groenvoorziening.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Montagemedewerker

Tempo-Team, Sneek, Friesland
€ 15,75 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingHou jij van techniek? Ben je het liefst de hele dag aan het sleutelen? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een mkb bedrijf in Bolsward zijn wij namelijk opzoek naar een montagemedewerker voor de afdeling aandrijvingen.Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Ventura Systems biedt jou de juiste ondersteuning tijdens het inwerktraject!Wat bieden wij jouEen passend inwerktraject!Werken...
Tempo-Team

Procesoperator

Pro Industry, Sneek, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingHeb je al ervaring als procesoperator en ben je bekwaam in het werken volgens HACCP-normen, en leg je daarnaast de nadruk op kwaliteit in je werk? Dan is dit de kans voor jou! Je verantwoordelijkheden zullen onder meer bestaan uit het waarborgen van het proces om ervoor te zorgen dat de beste zuiveldranken correct worden verpakt. Je zult de productieprocessen...
Pro Industry

Commercieel Technisch Adviseur Buitendienst, Sneek

PART Techniek, Sneek, Friesland
2 weken geleden
Je werkt straks in een solide bedrijf met korte lijnen en een gezonde bedrijfscultuur. Als familiebedrijf zijn ze trots op onze historie van ruim 38 jaar! Met ongeveer 45 medewerkers zijn ze in staat die toonaangevende speler te blijven die haar organisatie continu ontwikkelt met focus op de klant. Betrouwbaarheid, service en kwaliteit vinden zij dan ook erg belangrijk. Ter...
PART Techniek