Servicemedewerker groen, Den Helder

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Een uitdagende en zelfstandige functie met veel afwisseling!

Heb jij een achtergrond in de groen/grijze sector en ben je op zoek naar een functie waarbij je zelfstandig of met een collega aan de slag gaat? Dan is de rol van servicemedewerker in het groen perfect voor jou!

Als Servicemedewerker Begin Je 's Ochtends Op De Gemeentewerf En Ga Je Aan De Slag Met De Serviceklussen Die Je Via De Tablet Ontvangt Vanuit De Gemeente. De Werkzaamheden Zijn Dagelijks Divers, Daarom Zoeken We Een Echte Allrounder. Je Voert Onder Andere De Volgende Taken Uit

 • Zaagwerkzaamheden, bijvoorbeeld het zagen van een omgevallen boom.
 • Bosmaaiwerkzaamheden, zoals het onder controle houden van overwoekerend groen.
 • Plaatsen en verplaatsen van straatmeubilair, zoals bankjes en prullenbakken.
 • Weghalen van worteldruk en verwijderen van boomwortels.
 • Kleinschalig straatwerk rondom plantvakken.
 • Plaatsen van hekken en borden.
 • Divers groenonderhoud.

Je hebt de beschikking over een eigen bus met de benodigde materialen en gereedschappen om deze taken naar behoren uit te voeren. De meeste klussen kun je zelfstandig aanpakken, maar bij een grotere klus werk je uiteraard samen met een collega.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

 • Een startsalaris tussen €2.250 en €3.000, met goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO.
 • Veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Kwalitatief hoogwaardig gereedschap.
 • Jaarrond werk, inclusief de winterperiode.
 • Mogelijkheden voor doorgroei naar de rol van zelfstandig servicemedewerker of voorman.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand met enkele jaren ervaring in straatwerk, grondwerk of de groenvoorziening. Ben jij een echte handige allrounder en in het bezit van rijbewijs B(E)? Dit bedrijf heeft een langetermijnvisie en zoekt iemand die zich voor een langere periode wil binden en streeft naar een vast contract. Zo bieden zij stabiliteit en zo kunnen jullie op elkaar bouwen.

We Zoeken Verder Iemand Die

 • Gemotiveerd is.
 • Ervaring heeft in de groene, grijze of bouwsector.
 • Je kunt vloeiend Nederlands spreken.
 • In het bezit is van een B-rijbewijs; E achter B is een pluspunt.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als servicemedewerker groen hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Woonbegeleider

Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), Den Helder, Noord-Holland
3 dagen geleden
Maak jij het verschil voor jouw toekomst én die van een ander? Ben je klaar voor een baan waarin je waardevolle gesprekken voert, elke dag iemand op weg kan helpen en ruimte krijgt voor jouw eigen initiatieven? Dan zoeken wij jou! Het COA groeit en daarom hebben we veel nieuwe collega`s nodig op meerdere locaties. Onder andere in Den Helder...
Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)

Servicetechnicus Elektrotechniek

JS Groep, Den Helder, Noord-Holland
1 week geleden
OrganisatieHeb je altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter de poorten van defensie? Zie je jezelf werken op kazernes, vliegbases of marinebasissen? Dan is deze vacature iets voor jou!Voor onze opdrachtgever, het Rijksvastgoedbedrijf, onderhouden we alle elektrische installaties op het gebied van laagspanning. Van schakelkasten en gebouwinstallaties tot noodstroomaggregaten en noodverlichting. Jij bent onze specialist ter plaatse, waarbij...
JS Groep

ILS facilitator

Esler, Den Helder, Noord-Holland
4 weken geleden
IntroductieBezit jij aantoonbaar MBO-4 werk- en denkniveau emt als richting/specilaisatie Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Logistiek? De Koninklijke Marine is op zoek naar een ILS facilitator!Wat ga je doenDe ILS facilitator begeleid, ondersteund en toetst producten uit ILS trajecten door;het structureren van gegevens en gegevens stromen;het opzetten van een ILS-strategie voor een (deel)wapensysteem;het vertalen van algemene ILS standaarden naar implementatie in de...
Esler