Procesoperator, Zaandam

Crème de la Cream


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Crème de la Cream
Wie zijn wij en wat doen wij?

Crème de la Cream Company B.V. is een middelgroot familiebedrijf gespecialiseerd in het verpakken van voedselproducten voor bekende merknamen en voor de Retail industrie. Wij verpakken zo'n 250 verschillende producten die iedereen wel in het keukenkastje heeft staan. Onze klanten portefeuille is erg internationaal. Wij begeleiden onze klanten bij hun nieuwe product-innovaties van A-Z d.w.z. dat wij de grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor hen inkopen en samen bepalen hoe het product moet worden. Wij zijn zo'n 40 jaar oud en een bekende en betrouwbare speler in de industrie. Word jij als Procesoperator een belangrijke schakel in ons productieproces?

Jij

  • Werkt zelfstandig aan de hand van het dagelijkse productieprogramma: je zorgt dat het productieproces optimaal verloopt en stuurt bij als er afwijkingen zijn.Je bouwt de productielijn om naar andere formats op basis van specificatie, stelt apparatuur in (procesparameters en recepturen) en je start en test de productielijn.
  • Je controleert de ingestelde procesparameters, de machines, grondstoffen en je voert kwaliteitscontroles uit.
  • Helpt waar nodig collega's van andere afdelingen.
  • Neemt deel aan verbeterprojecten/activiteiten en komt actief met verbetervoorstellen.
  • Voert (eerste) lijnonderhoud uit aan de productielijnen (leegdraaien, verwijderen van vuil en vervangen van onderdelen en inschakelen van leidinggevende en/of technische dienst in geval van meer complexe gebreken.
  • Je registreert gegevens (aantallen, kwaliteit, verstoringen) in de systemen en overzichten volgens vastgestelde werkwijzen en richtlijnen en je meldt bijzonderheden en/of afwijkingen.
  • Signaleert en analyseert technische problemen en storingen of kwaliteitsafwijkingen, je verhelpt routinematige storingen door bijstellen van apparatuur en vraagt ondersteuning van een monteur, specialist of leverancier indien nodig.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur C, Zaandam

FlexForces, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Versnel je carrière als Chauffeur C en lever belangrijke farmaceutische producten op tijd af. Met een aantrekkelijk uurloon van €19,24 en diverse voordelen, is dit jouw kans om te excelleren. Solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons toegewijde team!Over De BaanVervoer van farmaceutische producten naar ziekenhuizen en apotheken als Chauffeur C.Zorgvuldige en tijdige levering op bestemming.Klantgerichte aanpak met...
FlexForces

Junior Hypotheekadviseur (trainee)

KRK Makelaars | Taxateurs | Hypotheken | Verzekeringen, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
KRK biedt je de mogelijkheid om binnen een traineefunctie brede ervaring op te doen in de 'hypotheekwereld'. Zo word je opgeleid om vanuit verschillende kantoren samen met je collega's de regio Noord-Holland te bewerken. De advisering vindt plaats op de particuliere markt en je richt je daarbij op hypotheken en daraan verwante financiële producten waarbij je de huidige en de...
KRK Makelaars | Taxateurs | Hypotheken | Verzekeringen

Vakleerkracht bewegingsonderwijs (wtf 0.4-0.6) in Zaandam

Nederland Vacature Groep, Zaandam, Noord-Holland
€ 3.301 - € 5.030 per maand
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenDe Dorpsakker is een school die midden in een kindvriendelijke wijk staat. Obs de Dorpsakker is een school met circa 200 leerlingen verdeeld over 8 groepen en is gevestigd in het gezellige Assendelft. Op de Dorpsakker heerst een warm en positief schoolklimaat wat de basis vormt van ons onderwijs. Onze school is een lerende organisatie waar zowel de...
Nederland Vacature Groep