HR-adviseur, Arnhem

U-Boss Uitzendbureau


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
U-Boss Uitzendbureau
Een internationaal ingenieursbureau

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een leuk team en samen hard te werken aan uiteenlopende activiteiten op het HR-gebied? De HR-afdeling van onze opdrachtgever verzorgt alle personele aangelegenheden en het beheer van personele gegevens voor de medewerkers van de 7 divisies.

 • Aanspreekpunt en adviseren bij ziekteverzuim, arbeidsvoorwaarden etc.
 • Je werkt aan jouw eigen projecten
 • Je wordt uitgedaagd om met jouw kennis de HR-processen en activiteiten te optimaliseren en de ontwikkelingen in jouw vakgebied te vertalen naar deze organisatie.
 • Binnen deze organisatie krijg je te maken met complexe casuïstiek en arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar daar draai jij je hand natuurlijk niet voor om.

Functie-eisen

 • Met een afgeronde hbo/wo-opleiding op HRM-gebied en minimaal 7 jaar relevante werkervaring ben jij degene naar wie we op zoek zijn.
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Interne klantgerichtheid en overtuigingskracht zijn kerncompetenties in deze functie.
 • Je kunt jouw kennis van arbeidsrecht en andere HR-gerelateerde onderwerpen vertalen naar de praktijk, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Naast Microsoft Word en Excel, is kennis van specialistische software als AFAS, SharePoint en Navision een pré.

Functie-voorstel

 • jaarlijkse gratificatie van 7%,
 • een winstuitkering,
 • een flexibele pensioenregeling,
 • een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen.
 • En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK’s en WK’s voetbal inmiddels een vaste traditie binnen deze organisatie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw HR-loopbaan? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer over deze afwisselende baan. Direct solliciteren kan ook, gebruik hiervoor de button.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Software Development Traineeship

Jooble, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBenieuwd naar nieuwe ontwikkelingen? Houden innovaties jou bezig? Altijd al willen weten welke technieken er achter de apps, websites en...
Jooble

Landmeter verkeerstechniek *Auto, Salaris 3000-5000, Thuiswerk*, Arnhem

ZKER, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!(kennis van de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk de...
ZKER

Machine operator

Pro Industry, Arnhem, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingZoek je een uitdagende rol als machine operator in de kunststofindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste machine operator voor onze fabriek in de regio Arnhem. Je kunt een salaris verdienen dat kan oplopen tot € 3.200,- bruto per maand inclusief 28% ploegentoeslag. Bovendien word je beloond op basis van prestatie, wat betekent dat je...
Pro Industry