Allround hovenier, Gouda

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Gouda, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Door jou ligt alles er weer keurig bij!

Ben jij een liefhebber van groenwerk en waardeer je de erkenning voor je inzet? Vind je het fijn om een positief verschil te maken met je werk? Elke dag breng jij een glimlach op het gezicht van eindgebruikers door het groenwerk tiptop in orde te maken!

De projecten variëren van bedrijfstuinen en gemeenteplantsoenen tot de omgeving van woningcorporaties en (sport)scholen. Vanwege de diversiteit van de projecten kun je ook een gevarieerd takenpakket verwachten!

Als allround hovenier heb je een prachtige functie in de buitenlucht. Samen met je vaste collega’s zorg je ervoor dat elke groene omgeving er weer piekfijn uitziet, of het nu gaat om onderhoud of aanleg. Jullie zijn niet alleen het visitekaartje van het bedrijf, maar ook het aanspreekpunt voor de klant. Geen klus is hetzelfde, waardoor het werk afwisselend is. Denk aan taken als bosmaaien, grasmaaien, bladblazen, hagen knippen, kanten steken, schoffelen, en meer.

Duurzaamheid is hier cruciaal, niet alleen in het groen maar ook in de samenwerking. Dit bedrijf streeft naar langdurige samenwerkingen en biedt mogelijkheden voor een vast dienstverband.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

Goed werk verdient goede beloning. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beloning, want met een aantrekkelijk startsalaris (€ 2.450 – € 3.200), uitstekend geregelde arbeidsvoorwaarden en boeiende projecten is dat hier goed geregeld! Om kwaliteit te leveren is het essentieel dat alles goed is georganiseerd. Daarom werk je altijd met hoogwaardig tuingereedschap en materialen, en ook de communicatie en planning zijn goed afgestemd.

Wie zoeken we?

Dit bedrijf zoekt een hovenier die van aanpakken weet. Ervaring in het groen is een pluspunt maar geen vereiste. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor het vak en bereid bent de handen uit de mouwen te steken.

  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Nauwkeurig en doelgericht werken;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Bereidheid om een extra inspanning te leveren om de klus te klaren.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als allround hovenier hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Startend Revit Modelleur

Eminent Groep, Gouda, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Functieomschrijving . De ontwerpen van de architecten worden aangeleverd bij de constructeurs, die de technische berekeningen verzorgen. Als Revit Tekenaar/BIM Modelleur aan jou de taak om deze berekeningen van de constructeur te vertalen naar duidelijke en overzichtelijke 2D en 3D tekeningen. Jouw bouwkundige tekeningen en modellen dienen als basis voor de uitvoeringsfase.Je bent met meerdere (kleine en grote) projecten tegelijk...
Eminent Groep

Sales support medewerker, Gouda

WerkTalent, Gouda, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij commercieel en sociaal vaardig? Solliciteer dan als Sales Support Medewerker waarbij jij klantwensen vertaalt naar concrete offertes.Dit ga je doenIn Die Functie Ben Je Breed Inzetbaar. Je Vertaalt De Wensen En Verwachtingen Van De (potentiële) Klant Naar Overzichtelijke Offertes. Verder Zijn Onder Andere Jouw TakenJe verwerkt en verstuurt orders, Het coördineren van de opvolging van de orders en...
WerkTalent

Procesoperator

SCORE, Gouda, Zuid-Holland
3 weken geleden
Wil jij werken bij een gerenommeerd bouwbedrijf, direct een jaar contract en een startsalaris beginnend bij €2.600,- bruto per maand? Voor uitbreiding van de fabriek zijn wij per direct op zoek naar een Operator. De werkzaamheden vinden plaats tijdens dagdienst tijden.Wij biedenEen jaarcontract, met uitzicht op een vast contractStabiel bedrijf met prima ontwikkelingsmogelijkhedenAfwisselend werk en fijne collegiale werksfeerDienstverband van 40...
SCORE