Voorman groenvoorziening, Den Helder

Faam werkt


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Leid de buitenruimtes als voorman groenvoorziening!

Ben je op zoek naar een uitdagende langetermijnbaan in het groen? Werk je graag buiten en wil je een stap verder gaan? Heb je natuurlijk leiderschap in je DNA?

Als voorman groenvoorziening ben jij de drijvende kracht achter jouw team van groenvoorzieners. Door regelmatige schouwrondes te maken en nauw samen te werken met de ploegleider, ben jij op de hoogte van alle werkzaamheden die nodig zijn om elke groene omgeving in topconditie te houden. Dankzij jouw kennis en ervaring kun je de planning opstellen, de inzet van machines en personeel bepalen, en alles in goede banen leiden.

Naast deze 'administratieve taken' werk je ook zij aan zij met je collega's. Jij bent verantwoordelijk voor het weer op het gewenste beeldkwaliteit krijgen van de buitenruimtes, waarbij je vanuit het veld goed kunt waarborgen dat dit wordt gerealiseerd. Tegelijkertijd houd je voortdurend rekening met de veiligheid van je collega's en de planning.

In samenwerking met de ploegleider en met input van de groenvoorzieners bepaal je de optimale werkwijze en houd je de voortgang in de gaten. Deze rol biedt een prachtige kans voor iemand die anderen wil begeleiden, maar ook actief in de praktijk wil blijven werken.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Joas (06-26084151) voor meer informatie!

Wat kun je verwachten?

Het Salaris (€ 2.850 - € 3.400), Arbeidsvoorwaarden En Vakantiedagen Zijn Uitstekend Geregeld. Maar Er Is Meer Wat Dit Bedrijf Belangrijk Vindt. Je Kunt Verwachten Dat

  • Je werkt aan diverse, uitdagende opdrachten in de buurt;
  • Het gereedschap en de (nieuwe) machines in uitstekende staat zijn;
  • Je alle inspectierondes kunt rijden met je goed onderhouden bedrijfsbus;
  • Je samenwerkt met een stabiel, hardwerkend en bovenal gezellig team.

Wie zoeken we?

Ben jij een duizendpoot? Zijn de termen 'mensen-mens' en 'sociaal' op jou van toepassing? En ben jij iemand die anderen naar hun beste prestaties wil leiden? Dan zijn we op zoek naar jou.

  • Ervaring in de groenvoorziening;
  • In het bezit van rijbewijs B(E);
  • Duidelijke communicatie en houdt van korte lijntjes;
  • Planning- en organisatievermogen;
  • Je kunt vloeiend Nederlands spreken;
  • Klantgericht.

Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in het groen voor diverse scholen, instellingen, waterschappen, natuurparken, gemeenten en overige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij erop gericht om kwaliteit af te leveren. Daarom zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door vakbekwame voormannen of andere ervaren collega’s in het groen.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten. Als je als voorman groenvoorziening hier komt werken, heb je dus ook volop mogelijkheden om je door te ontwikkelen tot een ander team of hogerop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur Elektrotechniek

Nederland Vacature Groep, Den Helder, Noord-Holland
€ 2.880 - € 4.030 per jaar
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenHeb jij hart voor de techniek en werk je graag met je handen of wil je juist een volgende stap maken? We zoeken monteurs én leidinggevend monteurs elektrotechniek voor diverse vestigingen in het hele land. Welke plek en projecten het beste bij jou passen? Daarover gaan we graag met je in gesprek.Wat ga je doenJe kan als monteur...
Nederland Vacature Groep

Engineer Scheepsbouwkunde| 80K | 32 tot 40 uur | Den Helder

Timesource, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij als scheepsbouwkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk aan de materiële gereedheid van de Marine met ontwerpen, berekeningen en technische input voor aanschaf en onderhoud van het materieel. Jouw expertise is van onschatbare waarde!de functieAls Engineer Scheepsbouw heb je een zeer veelzijdige functie. Je maakt ontwerpen en berekeningen voor modificaties. Je specificeert herstaladviezen en levert input voor...
Timesource

Geneesmiddelenonderzoek ICON-CHMBGJ99 (Vergoeding van €5.853,-)

Jooble, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteWat ga je doen? ICON zoekt deelnemers voor een geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor auto-imuunziekten. Voor je deelname aan...
Jooble