Terreinbeheerder, Huizen

Faam werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Huizen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Faam werkt
Jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie!

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Als terreinbeheerder een levendige werkomgeving in de natuur!

Samen met een team vakbekwame collega’s ben je als terreinbeheerder dagelijks actief in het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

Maar bij deze ‘zomerse’ werkzaamheden, daar blijft het niet bij. Want ook in de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, is er vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over deze vacature? Of heb je interesse in een rondleiding op het terrein? Bel of app Job (06-16362670) voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Een korte indruk van je dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks 4 a 5 groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de recent vernieuwde machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur. Alles is verder top geregeld om ervoor te zorgen dat je goed werk kunt verrichten. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.

Wat kun je verwachten?

 • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
 • Altijd volop ruimte voor verdere ontwikkeling d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
 • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
 • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
 • Gericht op een vast contract.

Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden?

Als Terreinbeheerder Is Het Belangrijk Dat Je

 • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
 • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
 • Gemotiveerd en leergierig bent;
 • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
 • Een natuurliefhebber bent.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan als bezorger bij Kwalitaria Huizen

Kwalitaria, Huizen, Noord-Holland
2 weken geleden
Betaalde legdays, je eigen fanbase met blije gasten, keiharde knaken en goed te combineren met school of studie. Een bijbaan of vakantiebaan als bezorger smaakt naar meer! Ben jij op zoek naar de allerlekkerste bijbaan? Word bezorger bij Kwalitaria Huizen!Voor Jou Als Bezorger Op Het Menu Keiharde knaken (scroll verder voor meer info) Hallo nieuwe sneakers, vakantie of ... De...
Kwalitaria

Operator

Pro Industry, Huizen, Noord-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingBen je op zoek naar een uitdagende positie als operator in een bruisende werkomgeving waar techniek een cruciale rol speelt? Dan is deze kans wellicht precies wat je zoekt! Ontdek snel wat deze vacature te bieden heeft. Als operator werk je in een tweeploegendienst, wat betekent dat flexibiliteit en bereidheid om in verschillende shifts te werken belangrijk zijn. Naast je...
Pro Industry

Trainee kostendeskundige woningbouw

Eminent Groep, Huizen, Noord-Holland
3 weken geleden
Functieomschrijving . Ben jij een ambitieuze en gedreven bouwkundige, klaar om jouw carrière te lanceren als kostendeskundige in de bouwsector? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat de grenzen verlegt in de woningbouw? Dan is dit jouw kans om te schitteren!In de rol van trainee kostendeskundige ben je de spil in een team van experts. Je krijgt de...
Eminent Groep